loader
Foto

„Rivalii”: Iubirea este condiționată de bani? | VIDEO

Sâmbăta, pe TVR 2, de la orele 15:00, Marina Almășan v-a invitat la o nouă ediție a emisiunii „Rivalii” despre iubire, fericire și bani. Ediția a putut fi urmărită și pe TVR Moldova, duminică, 3 decembrie, ora 15:00 și pe TVR Internațional, luni, 4 decembrie , ora 15:30.

 

Marina Almășan
Rivalii

Ediția din 2 decembrie a emisiunii ,,Rivalii” a adus pe tapet o temă provocatoare de ,,corazon”: Aduc banii fericirea în cuplu?

Părerile au fost controversate și lupte aprige de opinii s-au dus între taberele care au susținut răspunsul afirmativ și cele care au neagat vehement că un sentiment sublim ar avea ceva de a face cu hârtiile înscrise cu diverse valori.

Publicul din gradene a susținut vocea telespectatorilor din fața micilor ecrane, în vreme ce personalitățile invitate s-au duelat, la rându-le, de pe scaunele de dezbatere. Relația de rivalitate dintre Marina Almășan si Dan Helciug a fost și ea vizibilă frontal.

Cu atâtea tabere și rivalități, au ieșit scântei de bună dispoziție!

Printre invitați s-au aflat: psihologul Matei Stănculescu, avocatul Adrian Cuculis, Bianca Brad, Tavi Colen, Zoia Alecu si Paul Prisada.

***

Moderator: Marina Almășan

21:00 Istorii de bun gust

Redifuzare

Realizator: Camelia Moise

Producător: Larisa Avram

22:00 Educatia la putere

Sezon Nou

* Emisiunea „Educatia la putere” revine în cel de-al doilea sezon cu editii în premieră, de luni până joi, la TVR 2 șsi online pe TVR+. De la ora 22.00 (fiecare editie putând fi urmărită în reluare a doua zi, cu începere de la ora 16:00), realizatoarea Monica Ghiurco șsi echipa ei vă invită să urmăriti analize șsi dezbateri având ca subiect educatia, în multiplele ei forme. Vor fi abordate cele mai importante probleme ale sistemului românesc de învătământ șsi, implicit, ale societătii, cu oameni dedicati scolii si educatiei, profesori, părinti si elevi. Din noul sezon, dezbaterile șsi interviurile din cadrul emisiunii „Educatia la putere” vor alcătui o platformă interactivă pentru toti cei implicati, direct sau indirect, în procesul de educatie: profesori, elevi, familie, societate civilă șsi autorităti.

Realizator si moderator: Monica Ghiurco

Producător: Aimée D'Albon

Regizor artistic: Vitalie Lupascu

Jurnalisti: Antoanela De Cecco si Monica Colceriu.

 
Cum se câștigă trofeul SuperBlog după 11 ani de „antrenament”

„N-am reușit să obțin acest trofeu mai devreme pentru că mi-a luat ceva timp să învăț să fiu disciplinat”, declară Bogdan Dărădan, ...

Gala Premiilor Marii Loji Naționale din România, în direct la TVR

TVR 2 transmite în direct de la Ateneul Român vineri, de la ora 18:30, Gala Premiilor Marii Loji Naționale din România. Festivitatea decernării ...

Dacă doriți să revedeți... soprana Eugenia Moldoveanu vine la

"Pentru mine, a cânta este tot ceea ce mă putea bucura şi împlini", spune soprana Eugenia Moldoveanu, invitata Danielei Zeca Buzura la "Mic ...

 

#tvr2