loader
Foto

„Rivalii”: Iubirea este condiționată de bani? | VIDEO

Sâmbăta, pe TVR 2, de la orele 15:00, Marina Almășan v-a invitat la o nouă ediție a emisiunii „Rivalii” despre iubire, fericire și bani. Ediția a putut fi urmărită și pe TVR Moldova, duminică, 3 decembrie, ora 15:00 și pe TVR Internațional, luni, 4 decembrie , ora 15:30.

 

Marina Almășan
Rivalii

Ediția din 2 decembrie a emisiunii ,,Rivalii” a adus pe tapet o temă provocatoare de ,,corazon”: Aduc banii fericirea în cuplu?

Părerile au fost controversate și lupte aprige de opinii s-au dus între taberele care au susținut răspunsul afirmativ și cele care au neagat vehement că un sentiment sublim ar avea ceva de a face cu hârtiile înscrise cu diverse valori.

Publicul din gradene a susținut vocea telespectatorilor din fața micilor ecrane, în vreme ce personalitățile invitate s-au duelat, la rându-le, de pe scaunele de dezbatere. Relația de rivalitate dintre Marina Almășan si Dan Helciug a fost și ea vizibilă frontal.

Cu atâtea tabere și rivalități, au ieșit scântei de bună dispoziție!

Printre invitați s-au aflat: psihologul Matei Stănculescu, avocatul Adrian Cuculis, Bianca Brad, Tavi Colen, Zoia Alecu si Paul Prisada.

***

Moderator: Marina Almășan

3:10 Cap compas (R)

Producător: Elena Dinu

(Reluare)

3:35 Cum vă merge ? (R)

Producător: Cătălin Heson

(Reluare)
 
Concert extraordinar „Drag de România noastră

În prima zi de Paşte, duminică, 5 mai, la TVR 2 ați putut urmări, de la ora 14:40, concertul „Drag de România noastră 2" prezentat de Iuliana ...

Cap Compas: Devotio | VIDEO

Cap Compas: Devotio | VIDEO

publicat: duminică, 05 mai 2024

Orașul care i-a fascinat pe călătorii de orice religie este încă o surpriză ori de câte ori te întorci aici. Iar dacă ar fi să răscolești cărți ...

Pr. Emanoil Băbuş:

În aşteptarea Învierii Domnului, echipa "Mic Dejun cu un Campion" a pregătit o ediţie de o complexitate aparte din care nu lipsesc întrebările de ...

 

#tvr2