loader
Foto

„Rivalii”: Iubirea este condiționată de bani? | VIDEO

Sâmbăta, pe TVR 2, de la orele 15:00, Marina Almășan v-a invitat la o nouă ediție a emisiunii „Rivalii” despre iubire, fericire și bani. Ediția a putut fi urmărită și pe TVR Moldova, duminică, 3 decembrie, ora 15:00 și pe TVR Internațional, luni, 4 decembrie , ora 15:30.

 

Marina Almășan
Rivalii

Ediția din 2 decembrie a emisiunii ,,Rivalii” a adus pe tapet o temă provocatoare de ,,corazon”: Aduc banii fericirea în cuplu?

Părerile au fost controversate și lupte aprige de opinii s-au dus între taberele care au susținut răspunsul afirmativ și cele care au neagat vehement că un sentiment sublim ar avea ceva de a face cu hârtiile înscrise cu diverse valori.

Publicul din gradene a susținut vocea telespectatorilor din fața micilor ecrane, în vreme ce personalitățile invitate s-au duelat, la rându-le, de pe scaunele de dezbatere. Relația de rivalitate dintre Marina Almășan si Dan Helciug a fost și ea vizibilă frontal.

Cu atâtea tabere și rivalități, au ieșit scântei de bună dispoziție!

Printre invitați s-au aflat: psihologul Matei Stănculescu, avocatul Adrian Cuculis, Bianca Brad, Tavi Colen, Zoia Alecu si Paul Prisada.

***

Moderator: Marina Almășan

9:00 Generaţia Fit

Sezon Nou

Emisiunea" Generaţia Fit" oferă cea mai bună reţetă de stil de viaţă sănătos-antrenamente pe care le poţi face în sala de fitness, nutriţie corectă şi alimentaţie sănătoasă, antrenamente atractive de grup, reţete delicioase şi rapide, exerciţii pe care le poti face acasă, dar şi secretele stilului de viaţă sănătos ale vedetelor, persoanelor publice şi sportivilor de performanţă.

Emisiunea "Generaţia Fit" promovează un stil de viaţă sănătos, care include sportul, mişcarea, dar şi alimentaţia sănătoasă, şi educă publicul, oferind astfel noţiuni esenţiale privind practicarea corectă a activităţii sportive şi alimentaţia corectă.

Producător: Iulia Popescu

Coproducţie TVR şi Federaţia Română de Culturism şi Fitness

9:30 Fără prejudecăţi

Redifuzare

*Emisiunea Fără prejudecăți este singura producție media din Europa pentru care lucrează reporteri TV cu dizabilități și a fost premiată în anul 2016 de către Organizația Națiunilor Unite ca model de incluziune și autoreprezentare. Producția este interpretată în limbajul semnelor române iar o variantă accesibilizată pentru nevăzători de regăsește pe platforma Mixcloud. Reporterii Raluca Avram și Mihai Arsenie împreună cu moderatorul Ovidiu Damian se vor întâlni cu telespectatorii în fiecare sâmbătă de la ora 9:30 și vă vor prezenta poveștile unor oameni excepționali care schimbă lumea.

* Colegul nostru Mihai Arsenie deschide editia de astazi cu un interviu cu Elena Nicolae despre proiectul "Terapie pentru viitor. Intensiva!". Discutam apoi cu doamna Csilla Balogh, fondatoarea Asociației de călărie terapeutică Hip-Tep din Leorinț, judetul Alba

Reporteri: Mihai Arsenie, Raluca Avram

Interpret mimico-gestual: Simona Damian

Moderator si realizator: Ovidiu Damian

Producator: Ovidiu Pop

Emisiune realizata de TVR Cluj

ACEST PROGRAM SE ADRESEAZĂ ŞI PERSOANELOR CU DEFICIENŢE DE AUZ

 
Sportivii români, în direct la TVR, de la Jocurile Olimpice. David Popovici, Simona Radiş, Ancuţa Bodnar şi Eliza Samara concurează din primul weekend

Jocurile Olimpice Paris 2024 sunt în plină desfăşurare, iar în weekend-ul 26-28 iulie, telespectatorii îi pot vedea, în direct la TVR 1 şi TVR ...

Confruntări pline de emoţii, umor şi voie bună, la ”Drag de România mea!”

Duminică, 28 iulie, de la ora 15:00, la TVR 2, vă invităm să revedeţi o ediţie ”Drag de România mea!” cu provocări îndrăzneţe.​

Încep Jocurile Olimpice. TVR, “official broadcaster” Paris 2024

În perioada 26 iulie – 11 august, Televiziunea Română transmite în direct 280 de ore de la cel mai aşteptat eveniment sportiv al anului, ...

 

#tvr2