loader
Foto

„Rivalii” fără secrete în emisiunea Marinei Almăşan | VIDEO

Întâlnirea dintre Eda Marcus şi Dr. Nicolae Bacalbașa, în emisiunea „Rivalii... cu Marina Almăşan”, de sâmbătă, 12 noiembrie, de la ora 15:00, la TVR 2, s-a dovedit antrenantă pentru juriu, dar şi pentru prezentatoarea Marina Almăşan.

 

Marina Almășan
Rivalii

Personalităţile carismatice, umorul şi vorbele de duh ale medicului şi eleganţa prezentatoarei TVR au transformat întâlnire invitaţilor într-o ediţie amuzantă, captivantă şi plină de poveşti pentru telespectatori.

Ce au în comun meseria de medic cu cea de jurnalist? Răspunsul l-a găsit Eda Marcus care a aflat de la medicul Nicolae Bacalbașa că întotdeauna s-a considerat un artist.

„Nicolae Bacalbașa nu este doar un medic”, explică Eda Marcus. „Întâlnirea a fost una extrem de plăcută. Îl ştiam din intervenţiile dumnealui pline de umor şi de tâlc, pe vremea când lucra la Spitalul Judeţean Galaţi şi oferea presei interviuri spumoase despre pacienţii năstruşnici care ajungeau la camera de gardă. Am aflat că se consideră un scriitor şi că meseria de medic a fost nevoit să o îmbrăţişeze ca să supravieţuiască. Este o fire artistică, fără doar şi poate ar fi putut fi un actor de comedie foarte talentat. Un om mucalit, cu multă carismă şi umor ”, a adăugat prezentatoarea TVR.

(w882)

Emisiunea „RIVALII… cu Marina Almășan” îşi propune să aducă față-n față cele două tabere: tinerii și vârstnicii, primii - cu forța și entuziasmul și celelalte “instrumente” și caracteristici specifice vârstei, ceilalți - cu înțelepciunea, experiența și cumpătarea, pe care le-o oferă anii din buletin.

Un juriu de personalități îndrăgite (din diferite domenii de activitate) - actriţa Emilia Popescu, artistul Dan Helciug şi psihologul Matei Stănculescu - va evalua prestația celor doi competitori, decizând în final care dintre ei a întrunit criteriile competiției: carismă, nivelul de pregătire, adaptabilitatea la vremurile pe care le traversăm, capacitatea de a se descurca în anumite situații limită, precum și aceea de a se face plăcut de cei din jur.

(w882)

Despre prezentatoarea TVR, Eda Marcus se ştie că lucrează de la 19 ani și a început ca simplu reporter de divertisment care „a furat” meserie cu atenție și perseverență. Despre ea, spune cu mândrie că a parcurs firesc toate etapele pe care orice om trebuie să le treacă în carieră sa. De la omul bun la toate în colectivul unei emisiuni, până la munca de prezentator și realizator pe care o face în prezent şi toate activitățile au contribuit la formarea sa ca om de televiziune.

Dr. Nicolae Bacalbașa a urmat Liceul „Mircea cel Bătrân" din Constanța, după care a absolvit Facultatea de Medicină Generală din București. Din 1972 a lucrat ca medic specialist la Spitalul Județean Galați, iar din anul 1995 a fost șef al secției de Terapie Intensivă a acestui spital, și purtător de cuvânt al acestuia.

Edițiile emisiunii sunt disponibile online pe TVR+.

11:00 Comisarul Rex (R)

Serial * Comisarul Rex (REX-Italia, Austria, 2008-2014)

*Episodul 71

Cu: Kaspar Capparoni, Fabio Ferri, Pilar Abella

*Serial poliţist.

Redactori: Anca Radu, Cristina Crăciun, Bogdan Stănescu

(Reluare)

12:00 Telejurnal TVR2

* Sport* Meteo

Transmisiune directă

Translator mimico-gestual Lena Dermengiu

ACEST PROGRAM SE ADRESEAZĂ ŞI PERSOANELOR CU DEFICIENŢE DE AUZ

 
Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care cântăm, ne distrăm și ne ...

Duminica Moromeților la TVR2

Duminica Moromeților la TVR2

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Ecranizările regizorului Stere Gulea după opera lui Marin Preda au fost realizate la 30 de ani distanță. Filmul „Moromeţii” din 1987 este difuzat ...

Ecranizarea din 2019 a romanului „Numele trandafirului

Miniseria „Numele trandafirului" este difuzată în premieră, în patru părți, pe TVR2. Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 22.00, este programată a ...

 

#tvr2