loader
Foto

„Rivalii” fără secrete în emisiunea Marinei Almăşan | VIDEO

Întâlnirea dintre Eda Marcus şi Dr. Nicolae Bacalbașa, în emisiunea „Rivalii... cu Marina Almăşan”, de sâmbătă, 12 noiembrie, de la ora 15:00, la TVR 2, s-a dovedit antrenantă pentru juriu, dar şi pentru prezentatoarea Marina Almăşan.

 

MARINA ALMĂŞAN
Rivalii

Personalităţile carismatice, umorul şi vorbele de duh ale medicului şi eleganţa prezentatoarei TVR au transformat întâlnire invitaţilor într-o ediţie amuzantă, captivantă şi plină de poveşti pentru telespectatori.

Ce au în comun meseria de medic cu cea de jurnalist? Răspunsul l-a găsit Eda Marcus care a aflat de la medicul Nicolae Bacalbașa că întotdeauna s-a considerat un artist.

„Nicolae Bacalbașa nu este doar un medic”, explică Eda Marcus. „Întâlnirea a fost una extrem de plăcută. Îl ştiam din intervenţiile dumnealui pline de umor şi de tâlc, pe vremea când lucra la Spitalul Judeţean Galaţi şi oferea presei interviuri spumoase despre pacienţii năstruşnici care ajungeau la camera de gardă. Am aflat că se consideră un scriitor şi că meseria de medic a fost nevoit să o îmbrăţişeze ca să supravieţuiască. Este o fire artistică, fără doar şi poate ar fi putut fi un actor de comedie foarte talentat. Un om mucalit, cu multă carismă şi umor ”, a adăugat prezentatoarea TVR.

(w882)

Emisiunea „RIVALII… cu Marina Almășan” îşi propune să aducă față-n față cele două tabere: tinerii și vârstnicii, primii - cu forța și entuziasmul și celelalte “instrumente” și caracteristici specifice vârstei, ceilalți - cu înțelepciunea, experiența și cumpătarea, pe care le-o oferă anii din buletin.

Un juriu de personalități îndrăgite (din diferite domenii de activitate) - actriţa Emilia Popescu, artistul Dan Helciug şi psihologul Matei Stănculescu - va evalua prestația celor doi competitori, decizând în final care dintre ei a întrunit criteriile competiției: carismă, nivelul de pregătire, adaptabilitatea la vremurile pe care le traversăm, capacitatea de a se descurca în anumite situații limită, precum și aceea de a se face plăcut de cei din jur.

(w882)

Despre prezentatoarea TVR, Eda Marcus se ştie că lucrează de la 19 ani și a început ca simplu reporter de divertisment care „a furat” meserie cu atenție și perseverență. Despre ea, spune cu mândrie că a parcurs firesc toate etapele pe care orice om trebuie să le treacă în carieră sa. De la omul bun la toate în colectivul unei emisiuni, până la munca de prezentator și realizator pe care o face în prezent şi toate activitățile au contribuit la formarea sa ca om de televiziune.

Dr. Nicolae Bacalbașa a urmat Liceul „Mircea cel Bătrân" din Constanța, după care a absolvit Facultatea de Medicină Generală din București. Din 1972 a lucrat ca medic specialist la Spitalul Județean Galați, iar din anul 1995 a fost șef al secției de Terapie Intensivă a acestui spital, și purtător de cuvânt al acestuia.

Edițiile emisiunii sunt disponibile online pe TVR+.

2:05 Campionatul European de patinaj artistic ESPOO 2023

* program liber masculin-ora 19:00

*ceremonie VICTORY masculin ~15 minute-ora 22:01

Producator : Daniela Enachescu

Comentator Monica Bucur

4:40 Familia Borgia

Serial *(The Borgias-SUA, Ungaria, Canada-2011-2013)

Episodul 10

Cu: Jeremy Irons, Holliday Grainger, Francois Arnaud, Joanne Whalley

* Dramă istorică.

Redactori: Corina Feleagă, Laura Bălan

 
La TVR 2, spectacolul Campionatului European de Patinaj Espoo 2023

Din 25 ianuarie, TVR 2 transmite, atât în direct, cât şi înregistrat, Campionatul European de Patinaj Artistic Espoo 2023 (Finlanda).

„Familia Borgia” şi „Comisarul Ricciardi”, seriale în premieră la TVR 2

TVR 2 a început anul cu seriale apreciate atât de publicul cinefil, cât şi de critica de specialitate.

Tânăra generație din folclorul autohton, la

Echipa emisiunii "Drag de România mea!" vă dă întâlnire duminică, 29 ianuarie, de la ora 15.00 pe TVR2, când puteți revedea o gală care a ...