loader
Foto

"Reţeaua de idoli" - excelenţă dincolo de reţelele de socializare, la TVR 2

Pentru tinerii pasionaţi de internet, dar şi curioşi să cunoască personalităţi de valoare din România, Irina Păcurariu a pregătit „Reţeaua de idoli”. Duminica, de la ora 18.00, la TVR 2.

 

Irina Păcurariu
Rețeaua de idoli

Emisiunea este disponibilă online pe TVR+.

„Într-o epocă în care generația nouă citește din ce în ce mai mult, dar mai ales status-uri de pe net, și în care idolii apar în funcție de # (hashtag), noua emisiune „Reţeaua de idoli” vine cu performeri incontestabili”, a declarat gazda emisiunii, Irina Păcurariu.

În fiecare duminică, de la ora 18:00, telespectatorii vor descoperi viața de dincolo de ecranul telefonului sau al tabletei.

„La finalul fiecărui portret de personalitate vor fi câteva minute de dialog cu 2-3 adolescenți, care vor comenta, cu mintea şi din perspectiva lor, replici şi situații evocate de personalitatea din emisiune. Alteori voi vorbi chiar cu vedete ale internetului, unii pe care online-ul i-a făcut celebri, sau, dimpotrivă, cu profesioniști care la un moment dat au ales să își extindă influența și să își consolideze carierele pe net”, a adăugat Irina Păcurariu.

Nu întâmplător, în prima ediţie, Nadia Comăneci, una dintre cele mai mari şi cunoscute sportive ale secolului XX, a oferit, în exlusivitate, un interviu de la Montreal, locul unde a luat prima notă de 10.00 din istoria gimnasticii.

În emisiune, telespectatorii vor cunoaşte performeri de necontestat, oameni care au făcut cariere incredibile, de la români care au făcut averi colosale, care adună mulțimi impresionante, sau fac spectacole cu casa închisă în toată lumea, antreprenori de cel mai mare calibru din IT sau care pur și simplu au fost primii în domeniile lor.

"Emisiunea este despre românii NUMBER ONE, văzuți și prin ochii unei generații de la care sperăm cu toții că va reuși ce nu ne-a ieșit nouă. Este un program ce răspunde la alt tip de mesaj decât cel pe care îl trimite de obicei o emisiune de televiziune", a subliniat Irina Păcurariu.

14:00 Cursa prin istorie (R)

Producatori: Anca Berlogea-Boariu si Aziza Micu

Realizator Anca Berlogea-Boariu
Prezentator Adriana Irimescu
Jurnalist Stefania ȚTene

(Reluare)

15:00 Teleşcoala

*Clasa a VIII-a Sezon Nou

* Matematica

Producator: Sinziana Milosoiu

 
Scriitorul Florin Toma: „Fericirea e un concept care mă ţine în viaţă”

Invitatul Danielei Zeca Buzura în emisiunea „Mic Dejun cu un Campion” de sâmbătă 27 aprilie, de la or 10:00, este Florin Toma – scriitor de ...

În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

 

#tvr2