loader
Foto

Primăvara aceasta, blogosfera pune rotițele în mișcare la SuperBlog, ediţia 22

Cea mai longevivă competi ție de blogging din România, Spring SuperBlog 2021, a început pe 1 martie şi promite ș ase s ăptămâni pline de adrenalină pentru concurenți și jurii deopotrivă. Un eveniment susţinut de TVR 2.

 

Peste 60 de bloggeri au răspuns deja afirmativ la îndemnul Pune-ți rotițele în mișcare!”, iar înscrierile continuă pe toată durata competiției. Ediția Spring SuperBlog 2021 se desfășoară între 1 martie - 18 aprilie a.c. și le propune participanților probe de blogging pe diverse teme: de la electrocasnice și produse pentru casă sau amenajarea locuinței, cosmetice și produse de înfrumusețare, materiale de construcții și hale metalice, articole de îmbrăcăminte, cărți pentru copii, soluții de economisire prin cumpărături, servicii turistice etc.

Dincolo de note și clasament, în jurul competiției s-a format, în timp, o comunitate numeroasă și activă, care se extinde la fiecare ediție cu superbloggeri din toată țara și din diaspora - pasionați de scris și dornici să învețe lucruri noi, să se afirme, să se autodepășească, să câștige premii, colaborări și noi prieteni, să experimenteze un adevărat maraton blogosferic, cu adrenalina termenelor și emoțiile participării. La finalul competiției, concurenții, sponsorii și partenerii socializează și se distrează împreună la Gala de premiere SuperBlog.

Competiția se adresează tuturor persoanelor majore care dețin un blog în limba română cu o vechime de minimum trei luni și cel puțin 20 de articole publicate. În prezent, regulamentul permite concurenților să participe cu mai multe bloguri, aceștia având astfel posibilitatea să adapteze temele articolelor la nișa specifică blogurilor. Mai multe informații despre competiție, regulamentul de participare și formularul de înscriere sunt disponibile pe www.super-blog.eu

Sponsorii competiției Spring SuperBlog 2021 sunt: Alma Parchet, CashClub, Dajar, eVernisaj, Farmacia La Preț Mic, Farmec, FRANKE, Frisomat, Hotel Opal, Kärcher, Librarul cu papion, LitoralulRomanesc.ro, Negociat.ro, PiscineIeftine.ro, Vindem-Ieftin.ro.

(w500)

Lansată în anul 2008, competiția SuperBlog a cumulat, în cele 21 de ediții de până acum, circa 3000 de participanți, peste 500 de probe, susținute de peste 150 de sponsori, și aproape 40.000 de articole scrise. Proiectul facilitează parteneriate între blogosferă și mediul de afaceri, cu beneficii pentru ambele părți: pe de-o parte, invită bloggerii să-și demonstreze creativitatea pe diverse teme, propuse chiar de sponsorii competiției; astfel, se familiarizează cu cerințe stricte și termene-limită, ies din zona de confort, își antrenează condeiul și au prilejul să se afirme ca potențiali influenceri. De cealaltă parte, brandurile au oportunitatea de a se promova într-un context inedit, identifică noi talente și potențiali colaboratori, susținând astfel dezvoltarea și profesionalizarea blogosferei. În urma jurizării articolelor, câștigătorii sunt recompensați cu premii în bani, produse sau servicii.

Parteneri media: Artvisiona, Catchy, Chic-Elite, Cinemap, Comunicatedepresa.ro, Connect, Fashion8, Gentlemen Market, H2RO – Genuine Communication Agency, IXPR, MTH Digital, PRwave, Sag Media Communications, Social Media In Culise, toateBlogurile.ro, TVR2, Zile și Nopți.

Bloguri partenere: calatoriaperfecta.ro, casutaoliviei.ro, casutaunuimelc.99xp.ro, catalinapopa.com, cristinalincu.ro, danielbotea.ro, extravita.ro, inimadincuvinte.com, maiperomaneste.wordpress.com, manuelcheta.podbean.com, moneywatch.ro, opisicaneagra.ro, presainblugi.com, storyspelling.ro, tssecrets.com, voiqu.com. Organizator: SwissPlan.biz.

 

16:00 Educatia la putere (R)

*Ne-am pierdut încrederea în educatie? Educatia a ajuns un domeniu al extremelor? Ne confruntăm cu lipsa de educatie sau cu negarea ei? Aceste întrebări vor fi puse în dezbatere, de marti până vineri de la ora 16:00. Monica Ghiurco va media, cea mai curajoasă dezbatere a momentului. Profesori, elevi, părinti, psihologi, specialisti si strategi sunt invitati să îsi spună părerea șsi să vă propună solutii pentru cele mai grele probleme din sfera educatiei. Vom crea împreună o platformă de susţinere a discuţiilor constructive, cu profesionalim si maturitate.

Realizator șsi moderator: Monica Ghiurco

Producător: Aimée D'Albon

Regizor artistic: Vitalie Lupascu

Jurnalisti: Antoanela De Cecco șsi Monica Colceriu.

(Reluare)

17:30 România…în bucate

Sezon Nou

TVR Iaşi

* Descriptio Moldaviae

* O călătorie la Mănăstirea Galata, o vizită la moară si o traditie dulce din Moldova: mucenici cu miere șsi nucă.

Emisiune realizată de TVR Iaşi

Prezentator si realizator: Raluca Chirilă Aftene

Producător: Vasile Arhire

Jurnalist: Cătălin Blebea

Producător: Cristina Murgu

Producător delegat: Alexandra Tiniche

 
Emisiuni speciale, In memoriam George Nicolescu, la TVR 2 şi TVR 3

Televiziunea Română își exprimă regretul profund față de pierderea iubitului artist și îi aduce un sincer omagiu prin difuzarea unor programe ce ...

O comedie despre calvarul vieții de soldat, în ecranizarea romanului satiric „Buffalo Soldiers

Sâmbătă, 30 martie, de la ora 22.50, pe TVR2 și TVR+ puteți urmări filmul „Bişniţari în uniformă" (Buffalo soldiers – Marea Britanie, Germania, ...

Spionaj în timpul Războiului Rece, în „Reţeaua cubaneză

Filmul de Artă la care vă invită TVR2 și TVR+ duminică, 31 martie, de la ora 22.00, este „Reţeaua cubaneză" (The Wasp Network – Franţa, Brazilia, ...

 

#tvr2