loader
Foto

Galerie foto

Prietenii TVR 2 văd primii filmul "Zi că-ți place”

Câștigă invitații duble la premiera filmului “Zi că-ți place”, pe pagina de facebook TVR 2.

 

Documente disponibile pentru descarcare:

TVR2, Uniunea Cineaștilor din România și Casa de producție TVR vă invită la premiera filmului “Zi că-ți place”, după piesa omonimă a lui Valentin Nicolau, în regia lui Cornel Mihalache.

Urmărește pagina de Facebook TVR2, în perioada 5-8 ianuarie, intră în concurs și poți câștiga invitații duble la evenimentul de lansare a filmului “Zi că-ți place”, eveniment ce va avea loc pe 9 ianuarie la Cinematograful Studio din București, începând cu ora 19:30.

Filmul, din distribuția căruia fac parte Meda Victor, Mircea Albulescu, Radu Amzulescu, George Ivașcu, Marius Stănescu şi Constantin Cojocaru, este o poveste despre putere şi multiplele ei feţe. Regizorul Cornel Mihalache a preluat textul lui Valentin Nicolau și l-a transformat într-un docufiction.

Piesa lui Valentin Nicolau este despre o femeie singură şi cinci candidaţi la Preşedinţie. O emisiune electorală interminabilă şi o posibilă aventură cu fiecare dintre ei. Cinci încercări diferite de a poseda şi tot atâtea eşecuri. Într-un interviu acordat Revistei Yorick, Cornel Mihalache spune:  „Am ales textul lui Valentin Nicolau, pentru că nu e un text cuminte”

Regulamentul concursului îl găsiți aici

21:40 Drag de România mea! (R)

Drag de România mea!

​Prezintă: Paul Surugiu-Fuego

Producător Codruţa Prunariu

Jurnaliști: Adina Toderașcu, Andreea Baciu

(Reluare)

23:35 Grădini de vis: geometrie, artă, viaţă (R)

(Jardins d'ici et d'ailleurs, Franţa, 2016)

Regia: Lelio Moehr

*Arhitectul peisagist Jean-Philippe Teyssier ne prezintă cele mai frumoase grădini din Franţa şi din întreaga lume. Datorită întâlnirilor lui cu grădinari, peisagişti, horticultori, arhitecţi, istorici sau administratori de domenii, arta acestor spaţii naturale se dezvăluie ochilor noştri.

Realizatorii au vorbit cu artiştii peisagişti care găsesc soluţii inovatoare pentru a oferi spaţii pentru respiraţie şi poezie într-o lume tot mai urbanizată.

(Reluare)
 
Acad. Maya Simionescu:

Invitata Danielei Zeca Buzura de sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 10:00, la "Mic Dejun cu un Campion", este acad. Maya Simionescu – biolog, ...

CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

 

#tvr2