loader
Foto

„Prietenii TVR 2 văd cele mai frumoase spectacole”

TVR2 a pregătit un nou concurs. Sub genericul „Prietenii TVR2 văd cele mai frumoase spectacole”, concursul se desfășoară în perioada 13 martie – 31 decembrie 2023 pe pagina oficială Facebook TVR2 (facebook.com/TVR2).

 

De luni până joi, în timpul alocat serialului „Doctor Quinn”, începând cu ora 19:05, va fi postat pe ecran un indiciu. Considerat a fi una dintre cele mai populare şi îndrăgite serii western, „Doctor Quinn" spune aventurile doctoriței Quinn, absolventă de Harvard, dar care a decis să practice medicina într-un orășel numit Colorado Springs a câștigat numeroși fani încă de la început și se numără printre cele mai iubite producții de televiziune și în România. Serialul „Doctor Quinn” este difuzat pe TVR2 de de luni până duminică, începând cu ora 19:05.

Toţi cei care doresc să participe la concursul „Prietenii TVR 2 văd cele mai frumoase spectacole” trebuie să fotografieze ecranul televizorului, cu indiciul afișat pe ecran, să posteze fotografia la postarea de concurs din pagina TVR 2 sub forma de comentariu și să menționeze (să dea tag) o persoană împreună cu care doresc să meargă la un spectacol din București.

Participanţii pot posta mesajul din momentul afișării indiciului și până la ora 21:00, din fiecare zi de concurs, de luni până joi.

(w500)

Prietenii TVR 2 vor fi premiaţi pentru fidelitate şi pot câștiga zilnic, prin tragere la sorți, câte o invitație dublă. Premiile vor fi oferite câștigătorilor de către partenerii TVR.

Numele câștigătorilor concursului vor fi anunțate pe pagina oficială de Facebook TVR 2 (www.facebook.com/TVR2), în decurs de maximum 12 de ore de la desemnarea lor. Câștigătorii sunt rugați să trimită datele de contact pe adresa de email marketing@tvr.ro pentru a intra în posesia premiului. Revendicarea premiilor se va face în maxim 24 de ore de la anunțarea câștigătorilor.

Regulamentul concursului este disponibil pe site-ul www.tvr.ro și poate fi pus la dispoziție și în forma tipărită la Registratura TVR.

Regulamentul concursului „Prietenii TVR 2 văd cele mai frumoase spectacole” se găsește AICI.

Foto: pixabay.com

17:00 Educaţie la înălţime

Redifuzare

Educaţie la înălţime şi… de la înălţime! Despre zone de vis şi oameni speciali, personalităţi şi pionieri ai lumii, despre mistere şi legende, mitologie, istorie şi geografie, despre parcuri naţionale şi case memoriale, dar şi despre muzee şi locuri speciale. Totul presărat cu reportaje, jocuri şi experimente care dau aripi profesorilor şi elevilor. Cu emisiunea Educaţie la înălţime, procesul de învăţare este plin de surprize şi poveşti captivante, iar informaţiile necesare la şcoală sunt mult mai uşor de înţeles şi reţinut de către elevi. Aşa că… vă aşteptăm în faţa micilor ecrane, în fiecare vineri, de la ora 17,00, pe TVR2, la un nou sezon al emisiunii Educaţie la înalţime, o emisiune relizată cu drona de specialişti şi profesionişti pentru toate şcolile din România şi Republica Moldova.

O emisiune realizată de Asociaţia Însemne, în parteneriat cu Departamentul pentru o Dezvoltare Durabilă, Guvernul României.

Producător: Alice Săceanu

Coproducţie TVR-SC Media Factory Unit SRL

18:00 Ora de ştiri

(+ Sport )

Transmisiune directă

 
„E vremea ta” - un semn de exclamare din grijă pentru mediu

Zilnic, din emisiunea „E vremea ta”, telespectatorii TVR 2 află  informaţii actualizate despre starea vremii.

Superbloggerii prind (iar!) gustul competiției

Superbloggerii prind (iar!) gustul competiției

publicat: marţi, 21 martie 2023

SuperBlog a ajuns la a 26-a ediție. Provocările deja au început, iar cei peste 50 de bloggeri înscriși promit să impresioneze juriul. TVR 2 este ...

Poveşti tulburătoare, actori şi regizori de renume, în filmele săptămânii la TVR

Monica Bellucci, Vanessa Redgrave, Kate Winslet, dar şi simpaticul Bud Spencer ne însoţesc la final de săptămână în filmele Televiziunii Române. ...