loader
Foto

Galerie foto

Seria documentară „Prietenii neobişnuite”, la TVR 2

De luni până vineri, de la ora 17:30, TVR 2 vă invită să urmăriți o uimitoare serie documentară dedicată iubitorilor de animale: „Prietenii neobişnuite” (Dog’s Best Friend, Canada, 2014 şi 2019).

 

De multe ori vedem cum prietenii frumoase se leagă între reprezentanți ai unor specii de animale care, aparent, nu ar avea nimic în comun. Este și cazul câinilor, care nu sunt doar cei mai buni prieteni ai omului - prin camaraderia şi devotamentului lor - ci își pot găsi tovarăși de joacă ca broaștele țestoase, gheparzii, maimuțele, păsările și chiar delfinii.

(w882)

V-ați fi închipuit că un câine neastâmpărat își va găsi tovarășul de joacă ideal într-un pui de tigru pe nume Thunder, în timp ce în Oklahoma, un pit-bull dezvoltă o legătură frumoasă cu un bou de două tone? Sunt doar două dintre relațiile puțin probabile prezentate de seria documentară „Prietenii neobişnuite”, prin care se demonstrează că legături sincere pot apărea între specii de animale atât de diferite. Încă de la primele episoade, „Prietenii neobişnuite” a devenit un serial îndrăgit de iubitorii de animale. Seria dezvăluie povești adevărate și evenimente din culisele unora dintre cele mai ciudate prietenii canine din întreaga lume. Poveștile originale sunt filmate în 4K, iar fiecare episod urmărește câte două perechi de amici unici. Vom vedea animalele în timp ce se joacă împreună sau în momente de tandrețe și, prin interviurile luate proprietarilor sau îngrijitorilor lor, martori ai relațiilor neobișnuite, vom afla cum s-au întâlnit și povestea prieteniei lor.

(w882)

O narațiune ușoară și plină de umor se adaugă la ritmul poveștilor, iar telespectatorii vor descoperi, alături de gazdele Sara Marino și Scott Bainbridge, unele dintre cele mai surprinzătoare istorii despre apropieri și reacții în contextul raselor. Mai mult, cei interesați vor învăța de la specialiștii intervievați despre comportamentul tradițional al animalelor. Comentariile experților se adaugă dinamicii serialului, iar telespectatorii se bucură de informații despre psihologia canină în timp ce sunt martori la poveștile care se desfășoară pe micul ecran.

Nu ratați, din 27 aprilie, de luni până vineri, de la ora 17:30, „Prietenii neobişnuite” (Dog’s Best Friend, Canada, 2014 şi 2019) la TVR 2!

10:30 Magazin Deutsche Welle

* Revoluţia tehnologică (REV-Magazin auto, Germania, 2024) PREMIERĂ

*Noile tehnologii revoluţionează maşinile, oraşele, modul nostru de viaţă. Programul-magazin detaliază paşii acestei revoluţii tehnologice.

Episodul: 98

Redactor: Vlad Ţurcan

11:00 Comisarul Rex (R)

Serial * Comisarul Rex (REX-Italia, Austria, 2008-2014)

*Episodul 74

Cu: Kaspar Capparoni, Fabio Ferri, Pilar Abella

*Serial poliţist.

Redactori: Anca Radu, Cristina Crăciun, Bogdan Stănescu

(Reluare)
 
Scriitorul Florin Toma: „Fericirea e un concept care mă ţine în viaţă”

Invitatul Danielei Zeca Buzura în emisiunea „Mic Dejun cu un Campion” de sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 10:00, este Florin Toma – scriitor de ...

În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

 

#tvr2