loader
Foto

Povestea bebelușilor pozitivi de la Timișoara, la "Reţeaua de idoli"

Duminică, 31 mai, i-ați cunoscut pe eroii de la Timișoara. Medici, asistente, mame și copii, care au creat emoție în perioada de carantină și vor rămâne ca una dintre cele mai frumoase povești ale acestei crize, de la ora 18:00, la TVR 2 și TVR+.

 

Irina Păcurariu
Rețeaua de idoli

„Rețeaua de idoli” continuă seria reportajelor marca #rețeauadesperanță, hashtag-ul folosit în timpul izolării pentru interviurile și poveștile postate online.

Invitaţii Irinei Păcurariu sunt oameni excepţionali care i-au ajutat pe cei din jurul lor să treacă mai ușor perioada de criză, români cu inițiativă, personaje care dau încredere că normalitatea, fie ea și una model.

(w882)

Duminică, pe 31 mai, de la ora 18:00, la „Reţeaua de idoli” telespectatorii TVR 2 au cunoscut eroii de la Timișoara. Medici, asistente, mame și copii, care au creat emoție în perioada de carantină și vor rămâne ca una dintre cele mai frumoase povești ale acestei crize.

(w882)

Telespectatorii TVR 2 l-au cunoscut pe profesor doctor Horaţiu Suciu, şeful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară din cadrul Institutului de Urgenţă de Boli Cardiovasculare şi Transplant (IUBCvT) Târgu Mureş, specializat în chirurgie cardiacă şi singurul medic care, alături de echipa sa, face transpant de inimă la copiii din România.

(w882)

18 mame testate pozitiv la COVID-19, 3 bebeluși din toți cei născuți, pozitivi și ei, condamnați, fiecare în parte să reziste despărțiți zile și nopți, în primele săptămâni de viață ale micuților abia născuți.

(w882)

Bebelușii pozitivi de la Timișoara și povestea lor, la o lună după ce ultimul copilaș a părăsit maternitatea, în cea mai tulburătoare și mai urmărită luptă cu virusul. Cine i-a salvat, ce fac acum, unde sunt, cum au învățat să trăiască împreună mame și copii după o astfel de traumă, într-o ediție din care nu a lipsit niciunul din personajele principale ale acestei drame.

„Rețeaua de idoli” este disponibilă online pe TVR+.

12:00 Telejurnal TVR2

* Sport* Meteo

Transmisiune directă

Translator mimico-gestual Lena Dermengiu

ACEST PROGRAM SE ADRESEAZĂ ŞI PERSOANELOR CU DEFICIENŢE DE AUZ

12:40 Teleshopping

 
CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

Folclor vs. music-hall, la „Drag de România mea!”

Duminică, 21 aprilie, de la ora 15.00 la TVR 2 vă oferim în dar o ediție savuroasă „Drag de România mea!”, cu genuri variate, de la folclor, până ...

 

#tvr2