loader
Foto

Povești emoționante la „Drag de România mea!”

TVR2 v-a propus să revedeți, pe 12 septembrie de la ora 15.00, o gală „Drag de România mea!” difuzată în premieră în urmă cu doi ani. Invitații lui Paul Surugiu-Fuego și-au adus în studioul emisiunii melodiile, amintirile și poveștile.

 

Paul Surugiu - Fuego
Drag de România mea!

A participat Dan Bittman, simbol al baladelor pop-rock, cu două momente inedite, realizate alături de Baletul condus de Florin Mariș. Artistul a povestit despre trupa Holograf, despre ce înseamnă România și muzica pentru el, dar și ce emoții îl încearcă odată cu revenirea într-un studio al Televiziunii Române, locul în care, timp de mulți ani, a realizat producții de succes.

(w882) Bittman 2

Invitații lui Paul Surugiu - Fuego au mai fost Bogdan Avram și Mihai Daniel Moldoveanu, doi oameni obișnuiți. Ce îi face deosebiți este faptul că, în fiecare zi, în urma unui simplu mesaj de pe o aplicație telefonică, salvează vieți. Ei sunt salvatori voluntari, fiind cei care fac, de multe ori, diferența între viață și moarte.

(w882) Speciale

Ionuț Dolănescu a venit împreună cu familia sa minunată, formată din violonista Doinița Dolănescu și cei trei copii care le calcă pe urme părinților. Vom descoperi că așchia nu sare departe de trunchi nici în cazul lor, dragostea pentru muzică, primită de la bunicii și părinții celebri, transmițându-se mai departe.

(w882) F Dolanesc

Ionuț Dolănescu ne-a bucurat și cu un omagiu memorabil adus, împreună cu Paul Surugiu - Fuego, marelui artist Ion Dolănescu.

Ați avut ocazia să-l revedeți, în această gală „Drag de România mea!”, pe celebrul comediant, actor de farmec, un profesionist desăvârșit, maestru al umorului de calitate, Doru Octavian Dumitru.

(w500) DOD p

Celebrul Doru povestește despre experiențele sale și ne face pe toți să râdem cu umorul său inconfundabil.

(w882) DOD

Maestrul Benone Sinulescu ne-a oferit melodii de colecție, dar și surprize pregătite alături de Fuego. Interpretul a cântat o piesă dedicată mamei, dar și celebrele lui melodii.

(w882) Benone

Nu lipsesc minunatele melodii aduse de Paul Surugiu-Fuego, alături de trupa Supermarket și de baletul condus de Florin Mariș.

Ne găsiți și pe Facebook și Instagram!

(w500) Fuego

***

Foto: Ana Maria Halalai

Edițiile emisiunii sunt disponibile online pe TVR+.

Producătorul emisiunii: Codruța Prunariu

***

Program de difuzare:

TVR 2: duminică, ora 15:00; vineri, ora 24:00

TVR Internațional: luni, ora 01:00

TVR MOLDOVA: sâmbătă, ora 21:00

16:00 Educatia la putere (R)

Realizator si moderator: Monica Ghiurco

Producător: Aimée D'Albon

Regizor artistic: Vitalie Lupascu

Jurnalisti: Antoanela De Cecco si Monica Colceriu.

(Reluare)

17:30 România…în bucate

*Best Of Sezon Nou

TVR Iaşi

* Descriptio Moldaviae

Emisiune realizată de TVR Iaşi

Prezentator si realizator: Raluca Chirilă Aftene

Producător: Vasile Arhire

Jurnalist: Cătălin Blebea

Producător: Cristina Murgu

Producător delegat: Alexandra Tiniche

 
Scriitorul Florin Toma: „Fericirea e un concept care mă ţine în viaţă”

Invitatul Danielei Zeca Buzura în emisiunea „Mic Dejun cu un Campion” de sâmbătă 27 aprilie, de la or 10:00, este Florin Toma – scriitor de ...

În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

 

#tvr2