loader
Foto

Peste 60 de bloggeri concurează în a 28-a competiție SuperBlog

“Content is king", zic specialiștii în marketing și comunicare online. Și nu doar că rămâne la putere în lumea online chiar și când inteligența artificială pare să ne acapareze, dar creativitatea umană continuă să evolueze și să surprindă. Drept dovadă, peste 60 de bloggeri vin la SuperBlog, unde abilitățile de a împleti poveștile cu cerințele tehnice le aduc premii și îi antrenează pentru  viitoarele colaborări. Să fie fresh content!

 

În cei 15 ani și 27 competiții SuperBlog, sute de bloggeri și de antreprenori sau marketeri au creat o comunitate în care se susțin reciproc, iar poarta virtuală rămâne deschisă, la fiecare ediție, pentru toți cei care vor să se alăture. De altfel, tocmai puterea comunității, comunicarea, solidaritatea si autenticitatea sunt ingredientele care au asigurat longevitatea proiectului, ajutând creatorii de conținut să-și valorifice munca, iar companiile, să-și găsească aliați creativi în promovarea online. Şi anul acesta, TVR 2 este partener al evenimentului.

Între 1 martie - 30 aprilie 2024 se desfășoară cea de-a 28-a ediție a competiției, care le propune participanților să-și (re)descopere și dezvolte stilul de blogging printr-o abordare inedită, să-și atragă și fidelizeze cititorii prin conținut mereu proaspăt și autentic, după cum ne inspiră și sloganul Spring SuperBlog 2024: "Fresh content, fresh vibe". Peste 60 de bloggeri din toată țara și din diaspora au dat curs invitației primăvara aceasta și își antrenează creativitatea și disciplina pe teme dintre cele mai diverse, legate de domeniile de activitate ale brandurilor-sponsori. Astfel, în ediția Spring SuperBlog 2024, concurenții vor scrie despre sortimente de vin, parchet premium și materiale de construcții, echipamente medicale pentru protecția pacienților și a angajaților, dispozitive mobile pentru traduceri instantanee etc.

Totodată, cele două campanii de testare sponsorizate de Beciul Domnesc și Sigillum Moldaviae oferă concurenților oportunitatea să exploreze pasiunea pentru oenologie și să stimuleze inspirația cu o degustare de vin înainte de a-și redacta articolele pentru competiție.

Odată acestea înregistrate, sponsorii sau juriul delegat evaluează și notează articolele pentru a decide câștigătorii premiilor alocate - misiune adesea dificilă, întrucât concurența este acerbă și fiecare blogger se remarcă prin diverse abilități, de la mânuirea abilă a condeiului digital în storytelling până la materiale multimedia special create pentru a-și ilustra povestea sau a prezenta argumente elocvente cititorilor. Concurenții pot câștiga astfel premii în bani, produse sau vouchere la probele la care aleg să participe. În plus, toate notele obținute pe parcursul competiției se cumulează în clasamentul general; la final, superbloggerii clasați pe podium primesc premii suplimentare, cash, iar celui care are cel mai ridicat punctaj îi revine trofeul SuperBlog.

Pentru superbloggeri, competiția este o oportunitate de a-și testa abilitățile de comunicatori online, de a se autodepăși, de a învăța noi tehnici de scriere sau aspecte de content marketing utile nu doar în concurs, ci în întreaga lor activitate de blogging. De asemenea, ritmul constant și disciplina de a se încadra în termene limită stricte și cerințe exacte reprezintă un antrenament valoros, pe care mulți îl valorifică pe termen lung, în parteneriate cu companii care doresc să se promoveze în blogosferă. La rândul lor, brandurile-sponsori au prilejul să se facă remarcate în fața publicului larg într-un context inedit - o competiție de blogging creativ - află direct de la bloggeri opinii despre produsele sau serviciile lor, identifică potențiali “ambasadori de brand”, premiază excelența și susțin profesionalizarea blogosferei.

SuperBlog înseamnă însă mai mult decât adrenalina din timpul competiției: întâlnirile offline periodice facilitează noi prietenii, membrii comunității au acces gratuit la webinarii despre blogging, marketing și storytelling, iar podcastul “Vocea SuperBlog” numără deja peste 80 de interviuri cu antreprenori, marketeri, bloggeri, influenceri.

Înscrierile în SuperBlog continuă pe toată durata competiției. Sunt eligibili bloggerii români și moldoveni cu vârsta de peste 18 ani, care dețin un blog în limba română cu o vechime de minimum trei luni și cel puțin 20 de articole publicate. Mai multe informații, regulamentul de participare și formularul de înscriere sunt disponibile pe site-ul www.super-blog.eu

Competiția Spring SuperBlog 2024 este sponsorizată de brandurile Alma Parchet, Beciul Domnesc, Medicale-Shop.ro, Sigillum Moldaviae, VASCO și Vindem-Ieftin.ro, prin brandul Depozit Virtual.

"Ne bucurăm că am întâlnit superbloggerii prin intermediul unor povești atât de frumoase! Concurenții ne-au făcut misiunea dificilă, cu toții au avut texte foarte bine scrise. Mulțumim atât organizatorilor, cât și concurenților. Întotdeauna poveștile frumoase merită împărtășite în compania unui pahar de vin Beciul Domnesc!" - Claudia Dumitru, Senior Brand Manager Beciul Domnesc

"Mulțumim tuturor bloggerilor pentru participarea în cadrul competiției SuperBlog și la probele lansate de Vasco Translator; suntem plăcut surprinși de valoarea și calitatea articolelor. Apreciem și considerăm competiția SuperBlog de o reală valoare în promovarea creativității și diversității în mediul online." - Alexandru Iorgulescu, Marketing Specialist România, Vasco Electronics

"Fiecare participare la SuperBlog ne animă. Abia așteptăm articolele creative și atmosfera pe care comunitatea o aduce! De la ediție la ediție suntem mai calmi, mai încrezători, iar bloggerii progresiv mai creativi. Vă mulțumim tuturor: bloggeri, juriu, organizatori!" - Georgiana Enache, fondator și director general Alma Parchet

"A fost o bucurie să participăm la SuperBlog și să explorăm împreună tema propusă, "reConstruim Acasă"! Am fost cu adevărat impresionați și emoționați de creativitatea și căldura cu care fiecare blogger a îmbrățișat această provocare. Ați adus o energie minunată și viziuni unice care au dat viață temei noastre, îmbogățindu-ne experiența. Mulțumim pentru toate poveștile împărtășite și abia așteptăm să ne reîntâlnim la următoarele ediții." -  Cosmin Raileanu, CEO & Founder Vindem-Ieftin.ro

Parteneri media: TVR2, Catchy, Chic-Elite, Cinemap, Connect, Fashion8, IXPR, MTH Digital, PRwave, Red Marketing, Voiqu.com, Zile și Nopți

Bloguri partenere: academianonfiction.ro, almonacalatoreste.ro, blogdezambit.wordpress.com, blogulcumancare.ro, calatoriaperfecta.ro, carrusel.ro, casuta-anastasiilor.com, catalinapopa.com, cristinalincu.ro, dealedianei.ro, manuelcheta.com, monasimon.ro, oanalambrache.ro, opisicaneagra.ro, tssecrets.com. Organizator: SwissPlan.biz

Despre SuperBlog

Lansată în 2008, SuperBlog este cea mai longevivă și antrenantă competiție din blogosfera românească. Proiectul are drept obiectiv să descopere și să susțină noile talente ale blogosferei, precum și să faciliteze colaborările dintre aceasta şi mediul de afaceri.

Competiţia a împlinit 28 de ediţii, desfășurându-se anual în perioada 2008-2012 și bianual începând din 2013, cu o ediție primăvara și una toamna. S-au înregistrat în total circa 3300 de participanți, peste 500 de probe, susținute de peste 150 de sponsori, și peste 42.000 de articole scrise. Pe măsură ce se întrec în condei pe diverse teme, bloggerii învață aspecte legate de content marketing & SEO, câștigă premii, clădesc parteneriate și prietenii. www.super-blog.eu

19:05 Comisarul Rex

Serial * Comisarul Rex (REX-Italia, Austria, 2008-2014)

*Episodul 80

Cu: Kaspar Capparoni, Fabio Ferri, Pilar Abella

*Serial poliţist. O anchetă îl poartă pe comisarul italian Lorenzo Fabbri la Viena, unde întâmplarea i-l scoate în cale pe câinele poliţist Rex, care urmează să fie retras din activitate. Dar perseverentul patruped nu se lasă „scos la pensie”, ci îl ajută pe Fabbri să rezolve un caz complicat de crimă, dovedindu-se un partener de încredere. Ataşându-se de inteligentul animal, comisarul îl ia cu el la Roma, unde cariera lui Rex va continua cu succes timp de mulţi ani. Intuitiv, curajos şi loial, Rex va fi sprijinul de nădejde şi prietenul cel mai bun al comisarului Fabbri şi, apoi, al altor poliţişti cu care va lucra la cazuri palpitante şi periculoase.

Redactori: Anca Radu, Cristina Crăciun, Bogdan Stănescu

20:00 Puternici, impreuna

Sezon Nou

*Emisiunea PUTERNICI, IMPREUNA este un program care aduce fata in fata o familie din randul oamenilor simpli (sau un reprezentant al familiei, de la caz la caz ) si o vedeta, o personalitate din lumea artistica, sportiva sau politica. Acestia isi expun in fata telespectatorilor problemele lor, probleme cu care se confrunta orice om indiferent de clasa sociala, pregatire profesionala sau sex. Emisiunea PUTERNICI, IMPREUNA poate deveni una dintre optiunile preferate ale telespectatorilor TVR2, care se regăsesc in tematica sa, dar si un bun prilej de a întâlni vedetele lor preferate cu problemele lor ascunse.Emisiunea, zilnica, de luni pana joi, va pune in discutie si va cauta solutii pentru aspecte ale vietii de familie ale românilor de rând, începand cu relatia in cuplu, cresterea șsi educarea copiilor, alegerea partenerului de viată, gestionarea situatiilor delicate in cuplu, etc.

*Tema: Vreau copil si kilogramele nu ma lasa

Invitati: Mihaela Dona este o femeie matură, căsătorită, cu un loc de muncă stabil dar are o întrebare pe care sunt sigură că și-o pun mulți dintre cei care se uită acum la noi? Cum slăbesc după ce toate dietele pe care le-am încercat au eșuat?

dr. chirurg Diaconu Victor-un chirurg de excelență în probleme de obezitate

dr. estetician Oltjon Cobani-specialist în chirurgie plastică, estetică și microchirurgie
Prezentator Liana Stanciu

Regizor Dan Manoliu

Producator Liana Daman

Jurnalisti Elena Cristescu, Dana Gutu, Luiza Caravasile, Andreea Baciu

 
Cap Compas: Devotio

Cap Compas: Devotio

publicat: luni, 29 aprilie 2024

Orașul care i-a fascinat pe călătorii de orice religie este încă o surpriză ori de câte ori te întorci aici. Iar dacă ar fi să răscolești cărți ...

Programe speciale de Paşte, la TVR

Programe speciale de Paşte, la TVR

publicat: luni, 29 aprilie 2024

TVR a pregătit un program dedicat şi divers pentru perioada sărbătorilor de Paşte. Transmisii în direct ale slujbelor religioase, filme ...

Concert extraordinar „Drag de România noastră

În prima zi de Paşte, duminică, 5 mai, la TVR 2 veți putea urmări, de la ora 14:40, concertul „Drag de România noastră 2" prezentat de Iuliana ...

 

#tvr2