loader
Foto

Pescar hoinar: În căutarea crapilor mari

Duminică, 9 mai, de la ora 10, pe TVR2, echipa emisiunii vă așteaptă cu o nouă aventură pescărească pe Dyno Lake.

 

EUGEN ROIBU
Pescar hoinar

Vă invităm într-o nouă expediţie pe Dyno Lake, o expediţie cu totul specială, în care realitatea a depăşit speranţele, iar aventurile trăite de pescarii hoinari i-au luat până şi pe ei prin surprindere – de câte ori poţi vedea înţeparea simultană a trei crapi frumoşi la toate cele trei lansete din dotare...ce a urmat?!... vă spunem doar atât: orice pescar va dori un asemenea moment!

(w882)

Vom vedea, din nou, driluri lungi pline de emoţie, capturi remarcabile, fotografii de colecţie...

Cel mai dificil lucru?! Să ţii trei crapi la poză... Cel mai frumos?! Eliberarea tuturor crapilor după şedinţa foto. Întâmplări care au făcut, din nou, doi pescari fericiţi. Pe scurt, încă o poveste cu şi despre pescuit şi amintiri de neuitat.

(w882)

Prezintă: Eugen Roibu şi Ştefan Stoica

Producător: Ligia Baboş

 

 

5:05 Cum vă merge ? (R)

Producător: Cătălin Heson

(Reluare)

5:35 Levintza prezintă (R)

*In cel de-al treilea sezon al emisiunii LEVINTZA PREZINTA, de la TVR2, doamna Doina Levintza, creatoare si realizatoare celebra de costume, prezinta o emisiune dedicata celor mai creativi designeri, tendintelor, istoriei si meseriilor modei.

Emisiunea este o incursiune in culisele modei, cu colectii pline de creativitate, portrete de designer si manechine, tendinte si istoria modei.

“Levintza prezinta” este singura emisiune de moda din Romania, un spatiu video dedicat celor mai importante si creative colectii, saptamanilor modei de la Paris, Londra, New York sau Milano. Vizionare placuta!

Prezentator: Doina Levintza

Realizator: Doina Levintza

Producator: Claudia Nicolau

Coproducție TVR-SC Levintza costume designer SRL

(Reluare)
 
Dieta - moft sau sănătate?

Dieta - moft sau sănătate?

publicat: sâmbătă, 07 septembrie 2024

Corpurile perfecte de pe rețelele de socializare au determinat o creștere spectaculoasă a numărului de diete considerate miraculoase, când în ...

1001 de nopți portugheze: Palatul Pena din Sintra

1001 de nopți portugheze: Palatul Pena din Sintra

publicat: vineri, 06 septembrie 2024

Palatul marchizilor de Fronteira, palatul Pena din Sintra şi cel din Queluz sunt trei comori arhitecturale din patrimoniul portughez pe care le ...

Lavanda, planta care alungă insomnia

Lavanda, planta care alungă insomnia

publicat: joi, 05 septembrie 2024

”Lavandula”, pe numele ei științific, include 47 de specii cunoscute de plante cu flori perene și ar proveni, se pare, din bazinul Mării ...

 

#tvr2