loader
Foto

“Pescar hoinar”: specii diverse, acelaşi loc... | VIDEO

Vă invităm într-o nouă expediţie a pescarilor, duminică, 11 aprilie, ora 10.00, la TVR 2.

 

EUGEN ROIBU
Pescar hoinar

Aceasta poate fi caracterizată printr-un singur cuvânt: diversitate. Veți afla despre o varietate a speciilor şi, implicit, a tehnicilor de pescuit. De la neînsemnata babuşcă la somnul cel mare, de la mofturosul şalău la înfometatul biban până la un peşte întâlnit, mai degrabă, într-un acvariu decât într-un iaz. Toate îşi au „domiciliul” în acelaşi loc – amenajarea piscicolă Tâncăbeşti.

Ca de obicei, pescarii hoinari, au trăit emoţia drilurilor finalizate, dar şi a ratărilor de ultim moment, s-au bucurat de pozele reuşite ale capturilor extrem de variate, pe care le-au eliberat imediat în mediul lor natural, dorindu-şi, ca de obicei, o viitoare întâlnire.

Pătrundeți într-o nouă poveste cu şi despre pescuit şi amintiri de neuitat!

***

Prezintă: Eugen Roibu şi Ştefan Stoica

Producător: Ligia Baboş

0:05 Delta Bucureştiului

Film* Delta Bucureştiului (Le Delta de Bucarest, Franţa-România, 2020)

Regia: Eva Pervolovici

Cu: Lena Constante, Ileana Samoilă, Ileana Samoilă Budimir

*Documentar. Istoria unui loc. Epoca comunistă. Bucureşti. Femei în detenţie dau naştere în puşcăria care a fost odată cea mai frumoasă mânăstire din Europa de Est-Mânăstirea Văcăreşti.

În zilele noastre, natura sălbatică a acaparat locul formând un ecosistem: specii protejate de fauna şi floră şi familii de rromi, cu copii născuţi în acelaşi loc în condiţii riscante.

Redactor: Gabriela Onea

1:45 Ora de ştiri (R)

(+ Sport )

(Reluare)
 
Acad. Maya Simionescu:

Invitata Danielei Zeca Buzura de sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 10:00, la "Mic Dejun cu un Campion", este acad. Maya Simionescu – biolog, ...

CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

 

#tvr2