loader
Foto

Pescar hoinar: În căutarea păstrăvului pe Someşul Cald

Duminică, 31 octombrie, de la ora 10, la TVR2, echipa emisiunii vă împărtășește experiența ultimelor zile de pescuit la păstrăv din acest sezon.

 

Pescar hoinar

O nouă expediţie marca „Pescar hoinar” – o călătorie de vis în Munţii Apuseni. Ştefan s-a alăturat pescarilor muscari, chiar înainte de începerea prohibiţiei, pentru a se bucura, deopotrivă, de culorile toamnei şi de cele unice ale păstrăvului din apele Someşului Cald.

Chiar dacă vremea nu a fost tocmai favorabilă, pescarii s-au întrecut în ademenirea săgeţilor argintii ... rezultatul?!... driluri pline de adrenalină, sărituri spectaculoase şi, în final, eliberarea peştelui în mediul lui natural.

Când ploaia i-a alungat de pe râu, pescarii au confecţionat muşte şi au făcut antrenament la casting. Ce să mai vorbim?!... au profitat din plin de ultimele zile de pescuit la păstrăv din acest sezon – pe scurt, încă o poveste cu şi despre pescuit şi o experienţă de neuitat.

Prezintă: Ştefan Stoica

 

4:10 Documentar 360°GEO (R)

* Ecuador, cealaltă patrie a ciocolatei (Equateur, l’autre pays du chocolat, Franţa-Germania, 2012)

Realizator: Thérèse Engels

Redactor: Ştefan Asavei

(Reluare)

5:10 Teleşcoala (R)

*Clasa a VIII-a

* Educatie financiara

Producator: Sinziana Milosoiu

(Reluare)
 
Acad. Maya Simionescu:

Invitata Danielei Zeca Buzura de sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 10:00, la "Mic Dejun cu un Campion", este acad. Maya Simionescu – biolog, ...

CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

 

#tvr2