loader
Foto

Pescar hoinar - „Ape diferite... specii variate”

Duminică, 23 mai, de la ora 10.00, la TVR 2 și online pe TVR+, vă invităm într-o nouă expediţie marca „Pescar hoinar”, în care varietatea este cuvântul cheie.

 

EUGEN ROIBU
Pescar hoinar

Eugen şi Ştefan au căutat ştiuca pe incinta Cormoran, au alergat după pescarii localnici aflaţi la pescuit de scrumbie pe Dunăre şi s-au bucurat din plin de peisajele deltaice.

În final, au făcut un popas pe Dyno Lake, unde au ademenit peştii paşnici... după câţiva caraşi, crapii cei mari s-au lăsat păcăliţi şi au fost personajele principale în filmul nostru. Aşadar, nu rataţi încă o poveste cu şi despre pescuit şi o călătorie de neuitat.

Prezintă: Eugen Roibu şi Ştefan Stoica

Producător: Ligia Baboş

 

1:30 Memorialul durerii O istorie care nu se învată la scoală (R)

Caractere

Într-o lume deformată, mutilată moral de un regim politic criminal, au existat oameni care au reușit să-și păstreze demnitatea, refuzând orice formă de compromis. De cele mai multe ori această verticalitate morală a fost pedepsită cu ani grei de închisoare. Această serie reunește figuri emblematice ale rezistenței anticomuniste românești.

Tudor Greceanu

Redactor: Doina Teodoru

Producător: Alexandru Munteanu

Un film de Lucia Hossu Longin

O coproducţie TVR-APTR

(Reluare)

2:25 Ora de ştiri (R)

(+ Sport )

(Reluare)
 
CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

Folclor vs. music-hall, la „Drag de România mea!”

Duminică, 21 aprilie, de la ora 15.00 la TVR 2 vă oferim în dar o ediție savuroasă „Drag de România mea!”, cu genuri variate, de la folclor, până ...

 

#tvr2