loader
Foto

Galerie foto

Pescar hoinar a ajuns la Periprava, pe Brațul Chilia

La TVR 2 am început duminică, 2 martie, de la ora 13:00, o nouă serie de aventuri pescăreşti.

 

VICTOR ŢĂRUŞ
EUGEN ROIBU
Pescar hoinar

UPDATE: Ediția din 2 martie este disponibilă online pe TVR+ - AICI

Dragii noştri prieteni din emisiunea ”Pescar hoinar” ne aduc în prim plan o nouă serie de aventuri pescăreşti, înregistrate la început de an, în nord-estul Deltei Dunării.

Situată pe braţul Chilia, la graniţa Uniunii Europene, amenajarea piscicolă ”Ultima frontieră” s-a dovedit a fi un adevărat rai al pescarilor de ştiucă, dar şi un colţ de natură autentică, protejată, unde comportamentul ecologic al vizitatorului este obligatoriu.

Ediția din 16 februarie este disponibilă online pe TVR+

În trei episoade succesive ale programului “Pescar hoinar”, începând cu cel de duminică, 16 februarie, veţi asista, prieteni pescari, la un adevărat regal al capturilor de ştiucă în compania unor profesionişti ai pescuitului la răpitori.

***

Emisiunea ”Pescar Hoinar” se difuzează în fiecare duminică de la ora 13:00, pe TVR 2 şi online, live şi înregistrat, pe TVR+.

7:00 Generaţia Fit

Redifuzare

Emisiunea" Generaţia Fit" oferă cea mai bună reţetă de stil de viaţă sănătos-antrenamente pe care le poţi face în sala de fitness, nutriţie corectă şi alimentaţie sănătoasă, antrenamente atractive de grup, reţete delicioase şi rapide, exerciţii pe care le poti face acasă, dar şi secretele stilului de viaţă sănătos ale vedetelor, persoanelor publice şi sportivilor de performanţă.

Emisiunea "Generaţia Fit" promovează un stil de viaţă sănătos, care include sportul, mişcarea, dar şi alimentaţia sănătoasă, şi educă publicul, oferind astfel noţiuni esenţiale privind practicarea corectă a activităţii sportive şi alimentaţia corectă.

Producător: Iulia Popescu

Coproducţie TVR şi Federaţia Română de Culturism şi Fitness

7:30 România…în bucate (R)

TVR Târgu Mureş

* Cooking Show

Emisiune realizată de TVR Târgu Mureş

Prezentatori: Costin Miron si Bogdan Moraru

Realizator: Bogdan Moraru

Producător: Costin Miron

Jurnalist: Cătălin Blebea

Producător: Cristina Murgu

Producător delegat: Alexandra Tiniche

(Reluare)
 
Cupluri de poveste, la „Drag de România mea!”

Cupluri de poveste, la „Drag de România mea!”

publicat: miercuri, 08 mai 2024

Duminică, 12 mai, de la ora 15:00, la TVR 2 veți putea urmări o ediţie de colecție a emisiunii ”Drag de România mea!”, o confruntare a dragostei, ...

Întâlnire cu Păcală pentru un râs sănătos, duminică la TVR2

Comedia  „ Păcală", regizată de Geo Saizescu la începutul anilor '70, poate fi urmărită la TVR2 duminică, 12 mai, de la ora 20.00. În rolul ...

Concert extraordinar „Drag de România noastră

Duminică, 5 mai, la TVR 2 ați putut urmări, de la ora 14:40, concertul „Drag de România noastră 2" prezentat de Iuliana Tudor şi susţinut de Paul ...

 

#tvr2