loader
Foto

Galerie foto

Personalităţi, valori, emoţii la "Drag de România mea!"

Duminică, 3 martie, puteți revedea o ediție "Drag de România mea!", găzduită de Paul Surugiu-Fuego, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR HD. Emisiunea poate fi urmărită și la TVRi, TVR MOLDOVA şi online pe TVR+, detalii în articol.

 

Paul Surugiu - Fuego
Drag de România mea!

În cea de-a șaptea gală a emisiunii, Paul Surugiu-Fuego a avut toate ingredientele pentru o după-amiază perfectă:  emoție, muzică bună, eroi și staruri, spectacol și salvatori, pentru că lui Fuego îi este drag de România lui și de valorile ei incontestabile!

(w882) Komornyik

Astfel, doi romantici incurabili, două voci de excepție ale României, ambii cantautori de succes, cu nenumărate șlagăre la activ, au venit alături de Fuego, cu muzica lor memorabilă și cu experiențele de viață – OVIDIU KOMORNYIK și CĂTĂLIN CRIȘAN.

(w500) Catalin Cr

Marele academician, critic literar și istoric român, EUGEN SIMION ne-a oferit o lecție de înțelepciune, prin învățămintele sale memorabile.

(w500) Eugen Simi

Acesta a primit trofeul ETERNITATE, la fel ca şi maestrul LEON DĂNĂILĂ, celebrul neurochirurg român, un erou salvator, o mare valoare a României.

Am ascultat și glasul de înger al minunatei LORELAY MOSNEGUȚU, care impresionează prin sufletul său sensibil și prin multitudinea de talente. Ea a venit însoțită de minunata mezzosoprană și pedagog de renume ADINA SIMA, care ne va purta în lumea musicalului, cu un moment emblematic din spectacolul REBECCA.

(w882) Jolt

JOLT KERESTELY a fost alături de discipolul său Fuego, care i-a pregătit nenumărate surprize, împreună cu fiul său, ANDREI KERESTELY.

Muzica lui Paul Surugiu a desăvârșit atmosfera, împreună cu trupa Supermarket și baletul Florin Mariș. Nu ratați o ediție de colecție!

(w882) Dansatoare

***

Ne găsiți și pe Facebook și Instagram!

Foto: Ana Maria Halalai

Producătorul emisiunii: Codruța Prunariu

***

Program de difuzare:

TVR 2: Duminică, orele 15:00 și 00:10

TVR HD: Duminică, orele 15:00 și 00:10

TVR Internațional: Duminică, ora 01:10 (ora României)

TVR MOLDOVA: Sâmbătă, ora 16:00

15:00 Teleşcoala

*Clasa a VIII-a Sezon Nou

* Limba semnelor romane

Producator: Sinziana Milosoiu

15:30 Teleşcoala

* Limbi străine Sezon Nou

* Limba japoneza

Producator: Sinziana Milosoiu

 
Scriitorul Florin Toma: „Fericirea e un concept care mă ţine în viaţă”

Invitatul Danielei Zeca Buzura în emisiunea „Mic Dejun cu un Campion” de sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 10:00, este Florin Toma – scriitor de ...

În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

 

#tvr2