loader
Foto

Galerie foto

Pe Valea Argovei, în căutarea celor mai mari bibani şi şalăi

Pe 16 octombrie, Pescarii hoinari ne vor prezenta cea de-a patra etapă a Campionatul Naţional de Pescuit la Răpitori cu năluci, din barcă. Partea a doua a reportajului poate fi urmărită în această duminică, de la ora 10:00, la TVR 2, TVR HD şi TVR+.

 

EUGEN ROIBU
VICTOR ŢĂRUŞ
Pescar hoinar

Cele două părți ale reportajului sunt disponibile online pe TVR+: Partea I și Partea a II-a.

Campionatul Naţional de Pescuit la Răpitori cu năluci, din barcă, a ajuns la a patra etapă. De această dată, cei peste 60 de pescari sportivi şi-au disputat Cupa Storm 2016 pe unul dintre cele mai prolifice lacuri de pe Valea Mostiştei: Frăsinet – Valea Argovei.

Speciile ţintă, şalăul şi bibanul, s-au arătat interesate de nălucile pescarilor, astfel încât arbitrii au măsurat şi omologat peste 630 de capturi, printre care şi recordul competiţiei – un şalău de 73 de centimetri.

„După aerul tare de muncă, revenim în toridul septembrie, în Câmpia Română, pe cel mai întins lac al Văii Mostiştei, lacul Argovei, cunoscut sub acest nume, deşi denumirea corectă ar trebui să fie Lacul de acumulare Frăsinet, după numele barajului din aval. Am intrat pe lac alături de sportivii care îşi disputau Cupa Valea Argovei 2016, ca de obicei, vineri, în ziua premergătoare întrecerii, destinată antrenamentului oficial”, spune Eugen Roibu.

Poveştile celor două manşe ale concursului, drilurile şi capturile în direct, tehnicile de pescuit la spinning, suspansul întrecerii pot fi urmărite duminică în 9 şi 16 octombrie, ca de obicei, de la ora 10:00, pe TVR2, TVR HD şi TVR+.


***

Pescar hoinar e o emisiune despre toate acele locuri şi experienţe trăite în căutarea marii capturi care stârnesc imaginaţia de nestăvilit a fiecărui undiţar. „Noi nu propunem un program specializat, având ca ţintă doar pescarii amatori”, spune Eugen Roibu într-un interviu. „Noi hoinărim cu undiţa în mână, dar cu ochii larg deschişi”.

Din 2003 până astăzi, expediţiile echipei Pescar Hoinar s-au întins de-a lungul a peste 600 de episoade, iar audienţele mari au arătat că publicului român îi place evadarea din cotidian. Este una dintre cele mai vizionate emisiuni de profil din România şi a fost lider de audienţă la TVR 2, cu o medie de aproape 230.000 de telespectatori, cu vârfuri de rating de 2,6 -2,7  în anii anteriori.

7:00 Generaţia Fit

Redifuzare

Emisiunea" Generaţia Fit" oferă cea mai bună reţetă de stil de viaţă sănătos-antrenamente pe care le poţi face în sala de fitness, nutriţie corectă şi alimentaţie sănătoasă, antrenamente atractive de grup, reţete delicioase şi rapide, exerciţii pe care le poti face acasă, dar şi secretele stilului de viaţă sănătos ale vedetelor, persoanelor publice şi sportivilor de performanţă.

Emisiunea "Generaţia Fit" promovează un stil de viaţă sănătos, care include sportul, mişcarea, dar şi alimentaţia sănătoasă, şi educă publicul, oferind astfel noţiuni esenţiale privind practicarea corectă a activităţii sportive şi alimentaţia corectă.

Producător: Iulia Popescu

Coproducţie TVR şi Federaţia Română de Culturism şi Fitness

7:30 România…în bucate (R)

TVR Târgu Mureş

* Cooking Show

Emisiune realizată de TVR Târgu Mureş

Prezentatori: Costin Miron si Bogdan Moraru

Realizator: Bogdan Moraru

Producător: Costin Miron

Jurnalist: Cătălin Blebea

Producător: Cristina Murgu

Producător delegat: Alexandra Tiniche

(Reluare)
 
Cupluri de poveste, la „Drag de România mea!”

Cupluri de poveste, la „Drag de România mea!”

publicat: miercuri, 08 mai 2024

Duminică, 12 mai, de la ora 15:00, la TVR 2 veți putea urmări o ediţie de colecție a emisiunii ”Drag de România mea!”, o confruntare a dragostei, ...

Întâlnire cu Păcală pentru un râs sănătos, duminică la TVR2

Comedia  „ Păcală", regizată de Geo Saizescu la începutul anilor '70, poate fi urmărită la TVR2 duminică, 12 mai, de la ora 20.00. În rolul ...

Concert extraordinar „Drag de România noastră

Duminică, 5 mai, la TVR 2 ați putut urmări, de la ora 14:40, concertul „Drag de România noastră 2" prezentat de Iuliana Tudor şi susţinut de Paul ...

 

#tvr2