loader
Foto

Galerie foto

Pe lacul Snagov, în căutare de ştiuci şi bibani

Pe 20 şi 27 noiembrie, „Pescar hoinar” ne prezintă ultima etapă a Campionatul Naţional de Pescuit la Răpitori cu năluci, din barcă. În această duminică, de la ora 10:00, la TVR 2, TVR HD şi TVR+, urmăriţi partea a II-a din ultima etapă a Campionatului.

 

EUGEN ROIBU
VICTOR ŢĂRUŞ
Pescar hoinar

Ediția din 27 noiembrie este disponibilă online pe TVR+.

În ultima etapă a Campionatului Naţional de Pescuit la răpitori cu năluci, din barcă, 65 de pescari profesionişti de spinning şi-au dat întâlnire, la început de noiembrie, pe întinsul lacului Snagov, o arenă de concurs ad hoc, iar speciile ţintă au fost ştiuca de peste 40 de centimetri şi bibanul mai mare de 20 de centimetri.

(w882) Pescar Hoi

Cunoscut dintotdeauna ca bază de agrement şi situat într-o pădure de peste 1500 de hectare, rămăşiţă a Codrilor Vlăsiei, lacul şi-a probat încă o dată potenţialul piscicol deosebit. Astfel, pescarii sportivi au avut  capturi frumoase - bibani până la 35 de centimetri, dar şi numeroase ştiuci de peste jumătate de metru, cea mai mare - captura concursului, având 80 de centimetri.

(w882) Stiuca

Ocupanţii podiumului de premiere vor reprezenta România la Campionatul Mondial de Spinning, ce va reuni, în 2017, în Rusia, cele mai valoroase echipe de pescari sportivi la răpitori din toată lumea.

(w882) Pe lac

Poveştile celor două manşe ale concursului, drilurile şi capturile în direct, tehnicile de pescuit la spinning, suspansul întrecerii pot fi urmărite duminică în 20 şi 27 noiembrie, de la ora 10:00, pe TVR 2, TVR HD şi TVR+.


***

Pescar hoinar e o emisiune despre toate acele locuri şi experienţe trăite în căutarea marii capturi care stârnesc imaginaţia de nestăvilit a fiecărui undiţar. „Noi nu propunem un program specializat, având ca ţintă doar pescarii amatori”, spune Eugen Roibu într-un interviu. „Noi hoinărim cu undiţa în mână, dar cu ochii larg deschişi”.

Din 2003 până astăzi, expediţiile echipei s-au întins de-a lungul a peste 600 de episoade, iar audienţele mari au arătat că publicului român îi place evadarea din cotidian. Este una dintre cele mai vizionate emisiuni de profil din România şi a fost lider de audienţă la TVR 2, cu o medie de aproape 230.000 de telespectatori, cu vârfuri de rating de 2,6 -2,7  în anii anteriori.

21:00 Istorii de bun gust

Realizator: Camelia Moise

Producător: Larisa Avram

22:00 Educatia la putere

Sezon Nou

* Emisiunea „Educatia la putere” revine în cel de-al doilea sezon cu editii în premieră, de luni până joi, la TVR 2 șsi online pe TVR+. De la ora 22.00 (fiecare editie putând fi urmărită în reluare a doua zi, cu începere de la ora 16:00), realizatoarea Monica Ghiurco șsi echipa ei vă invită să urmăriti analize șsi dezbateri având ca subiect educatia, în multiplele ei forme. Vor fi abordate cele mai importante probleme ale sistemului românesc de învătământ șsi, implicit, ale societătii, cu oameni dedicati scolii si educatiei, profesori, părinti si elevi. Din noul sezon, dezbaterile șsi interviurile din cadrul emisiunii „Educatia la putere” vor alcătui o platformă interactivă pentru toti cei implicati, direct sau indirect, în procesul de educatie: profesori, elevi, familie, societate civilă șsi autorităti.

Realizator si moderator: Monica Ghiurco

Producător: Aimée D'Albon

Regizor artistic: Vitalie Lupascu

Jurnalisti: Antoanela De Cecco si Monica Colceriu.

 
Lucian Maxim:

Lucian Maxim, muzician, compozitor şi percuţionist în Orchestra Naţională Radio este invitatul Danielei Zeca Buzura într-o nouă ediţie "Mic Dejun ...

Interviuri şi informaţii despre Congresul European de Horticultură, în emisiunea

Interviul oferit de prof. Adrian Asănică, decanul Facultății de Horticultură, a fost difuzat la TVR 2, duminică, 5 mai și poate fi urmărit și ...

„Minunea de zece zile”, un thriller regizat de Claude Chabrol, la Filmul de Artă

Filmul de Artă de duminică, 19 mai, de la ora 23.00 de pe TVR2, este un thriller regizat de Claude Chabrol și care a avut premiera în anul 1971.

 

#tvr2