Paula Seling: "Am fost recunoscătoare lui Dumnezeu pentru ce mi-a dat" | VIDEO
joi, 05 decembrie 2019
Sâmbătă, 7 decembrie, de la ora 10:00, la "Mic dejun cu un campion" Daniela Zeca Buzura a stat de vorbă cu îndrăgita interpretă şi compozitoare Paula Seling.

Este deja o tradiţie, ca de sărbători Paula Seling să susţină concerte de colinde şi să lanseze cele mai recente melodii cuprinse în albume care i-au conturat o frumoasă imagine.

Solistă şi compozitoare, prezentator şi realizator de emisiuni radio – tv, membră în jurii ale unor competiţii muzicale, reprezentantul României la Concursul Eurovision 2010 (alături de Ovi) şi 2014, Paula Seling a cântat încă din şcoală, în corul de copii. A participat apoi la concursurile şcolare de profil fiind notată mereu cu foarte bine. Paula Seling a crescut în spiritul credinţei, insuflat de o familie care a ştiut cum să-i sădească dragostea de viaţă şi rostul lumii. De aici, din casa bunicilor, din Maramureşul natal, Paula Seling a crescut cu acel echilibru pe care numai aerul înalt şi rarefiat al naturii şi al încrederii într-o forţă superioară ţi le pot da.

(w640)

Şi de aceea Paula Seling spune: "Am fost mereu recunoscătoare lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a dat. Cred în puterea pe care ne-a dat-o de a fi fericiţi, optimişti, pozitivi în tot ceea ce facem. Încerc să fiu mereu aşa. O iau ca pe o datorie să fac şi eu tot ce pot. Dar, uneori tot am senzaţia că n-am făcut destul".

Deşi a terminat Şcoala Superioară de Jurnalism nu a profesat niciodată. În schimb, a studiat canto şi pian. Sesizându-i aptitudinile muzicale şi uşurinţa cu care cânta, încă de la şase ani părinţii au îndreptat-o spre profesoara Mariana Tilca de la ’’School of Performing Arts’’, următorul pas fiind cel de solistă a corului şcolar şi, la adolescenţă, alăturarea de Trupa ’’Enders’’. Meticuloasă şi ambiţioasă Paula Seling a participat regulat la tot felul de concerte şi concursuri: ’’Am învăţat foarte multe despre muzică prin participarea la concursuri naţionale de pian sau la nivel judeţean, la festivaluri şi concursuri de muzică corală. Succesul mi-a fost asigurat de aceste performanţe pe care le înregistram şi care mi-au dat siguranţă şi încredere în propriile forţe’’.

Aşa şi-a construit şi viaţa, şi cariera. Cu forţă, optimism, multă muncă, perseverenţă, har şi dar, n-a uitat o clipă de cei din jurul ei care o ocrotesc şi o iubesc necondiţionat. Dragostea şi muzica sunt cele mai frumoase daruri ale sale pe care le împarte şi cu cei apropiaţi şi cu marele public care îi întoarce înmiit bucuria de a fi împreună.

Acum, la mai mult de douăzeci de ani de la debut, Paula Seling este o certitudine a valorii, nu o sclipire goală de conţinut. Concertele ei încarcă îi cu energie pe cei care vin s-o asculte. Cu o prezenţă scenică atrăgătoare, o statură impunătoare şi o privire expresivă, frumoasă şi distinsă, cu o voce particulară, apariţia Paulei Seling impresioneză în fiecare clipă, indiferent de repertoriu. Din 1998 când apărea pe piaţă albumul ’’Only love’’, până la cel mai recent, ’’Steaua răsare’’ editat în 2018, Paula Seling a lansat zeci de melodii proprii (compoziţie şi versuri), a interpretat melodii compuse special pentru ea, a colindat cum numai ea ştie s-o facă, a lansat aproape douăzeci de albume (inclusiv cu muzică pentru Crăciun), single-uri, două top zece-hit-uri în Top 100 românesc, la fel, în top-urile internaţionale.

(w640)

În 2002 căştigă tofeul Cerbul de Aur la Festivalul Internaţional de la Braşov. În acelaşi an mai primeşte trei distincţii: ’’Cea mai bună interpretare feminină’’ la Romanian Musical Industry Awards, ’’Cel mai bun clip muzical’’ la MTV Romanian Music Awards şi titlul ’’Femeia anului’’ acordat de revista ’’Avantaje’’. Din 2000 i se decernează diverse premii la Festivalul Fildorf. 2010 este unul dintre cei mai prolifici ani ai carierei: a fost selectată să reprezinte România la Concursul Eurovision (alături de Ovi) cu o compoziţie care i-a plasat pe locul 3 internaţional; apoi, ’’Cel mai bun album’’ şi ’’Cea mai bună piesă pop’’ la RRA Awards performanţă repetată şi în anul următor, în 2011, când obţine titlurile de ’’Artistul anului’’, ’’Cea mai bună interpretare feminină a anului’’ şi ’’Cea mai bună piesă pop’’ (’’Playing with Fire’’ – cu care a fost prezentă şi la Eurovision). Tot în 2011 obţine premiul ’’Tinere Talente’’ la Gala Femeilor de succes. 2014 îi aduce câştigarea Selecţiei Naţionale Eurovision şi plasarea pe locul 12 internaţional în finala acestui concurs.

(w640)

Discografia sa include: 1998 ’’Only love’’/ ’’Colinde și cântece sfinte’’ (împreună cu Narcisa Suciu) / ’’Ştiu că exist’’; 1999 ’’De dragoste’’; 2001 ’’Mă voi întoarce’’ / Ştii ce înseamnă’’ / ’’Prima selecţie’’; 2002 ’’Album de Crăciun’’; 2003 ’’Fără sfârşit’’; 2006 ’’De sărbători’’; 2008 – repetoriul deceniului 1998 – 2008; 2009 ’’Culeg vise’’ / ’’Believe’’; 2010 ’’A mai trecut un an’’ / La umbra Crucii Tale’’; 2013 ’’One mile of Words’’ / ’’Pansament’’; 2015 ’’Poveşti de iarnă’’; 2018 ’’Steaua răsare’’ şi lista nu este nici pe de parte completă.

(w640)

’’E minunat să ştii şi să simţi că cineva te iubeşte necontenit’’ spune Paula Seling care, alături de soţul său, Radu Bucura şi-a găsit dragostea şi respectul, echilibrul, energia şi armonia de cuplu.

’’Mă critică mereu, mă ajută mereu, este mereu alături de mine şi face tot ce poate pentru a-mi stimula creativitatea. Este extrem de atent la detalii şi simte nevoia să controleze tot ce ar putea să modifice rezultatul final al lucrurilor pe care le face sau la care participă. Este foarte sufletist deşi nu arată asta niciodată, pare de fier dar e şi sensibil” (Sursa: libertatea.ro, Enterteinment, Monden)

Împreună, Paula Seling şi Radu Bucura sunt un cuplu redutabil, care trăiesc unul pentru altul, împărţindu-şi programul zilnic, grijile, bucuriile, muzica, turneele. O stare de bine care se vede pe chipul şi în sufletul Paulei Seling şi care se transmite în versurile şi în cântecele sale atât de sensibile:

Am simțit pe cord deschis că iubirea-mi face rău

N-ai cumva un pansament să-l pun pe sufletul meu

Sau doar un medicament, ca să pot iubi din nou

Ai fi ca un pansament peste sufletul meu. (’’Pansament’’)

(w640)

’’Ce m-a impresionat la Paula Seling a fost bună cuviinţa, curtoazia, firescul întâlnirii noastre. Invitaţia pe care i-am lansat-o şi-a găsit loc în programul ei aparent fără efort, deşi, când ne-am întâlnit am realizat cât de dificil i-a fost să ajungă la noi, într-o perioadă atât de plină a sfârşitului de an. Dar cuvântul dat s-a respectat întocmai. Alături de Radu, soţul său, a venit şi a făcut din prezenţa sa în studioul improvizat de la Café Verona, o sărbătoare pe care am prelungit-o apoi ascultându-i ultimul album de colinde. Merită să-l ascultaţi şi voi, prieteni, pentru că este o muzică cu adevărat divină. Şi, în egală măsură să-i fiţi alături în turneul naţional pe care-l susţine cu prilejul luminatelor Sărbători ale Crăciunului’’ – Ileana Ploscaru Panait – producător ’’Mic Dejun cu un Campion’’.

Fermecătoare şi senină, nici nu simţea că tocmai sosise dintr-un turneu din Germania şi nici că peste două zile are predare pentru facultate şi că o aşteaptă la sfârşitul săptămânii un lung turneu naţional. Tânără, talentată, ambiţioasă, susţinută cu dragoste şi cu atenţie de soţul ei, Paula Seling ne-a făcut cel mai frumos dar de Sf. Nicolae: a poposit pentru o oră la Grădina Verona unde, alături de Daniela Zeca Buzura ne-a împărtăşit câte ceva din ritmul cotidian al vieţii ei mereu în mişcare şi dintre secretele care-i asigură de atâţia ani succesul de public.

Sâmbăta, 7 decembrie, de la 10:00, la TVR 2 şi duminica, de la ora 9:00, la TVR 3.

 • 01:00
  Femei de 10, bărbați de 10
  * Partea a doua Prezintă: Marina Almășan Producător Marina Almășan Realizatori :Dana Grigore și Elena Cristescu. Redactori: Laura Demeter, Costin Teodorescu, Mirela Goldic Coproducție TVR-SC CONTERA MEDIA SRL
 • 02:00
  România…în bucate
  TVR Iaşi * Descriptio Moldaviae Emisiune realizată de TVR Iaşi Jurnalist: Cătălin Blebea Producător: Cristina Petrina Murgu Producător delegat: Cristina Moiseiu Radulescu
 • 02:30
  România…în bucate
  TVR Cluj * Cu tigaia'n spate Emisiune realizată de TVR Cluj Jurnalist: Cătălin Blebea Producător: Cristina Petrina Murgu Producător delegat: Cristina Moiseiu Radulescu
 • 03:00
  FILLER
  călătorie iarnă (din mapa de rezerve)
 • 03:07
  Telejurnal TVR2
 • 03:40
  E vremea ta!
  Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu E vremea ta să primești date despre timpul probabil, climă, mediu și alte domenii conexe. Vei afla informații de la specialiști, curiozități, sfaturi utile și previziuni astrologice și vei ști cum îți influențează viața starea vremii. Redactori: Laurenţiu Mandu, Călin Petrescu, Adrian Bănuţă, Mirela Goldic, Cristi Popescu, Miruna Moraru şi Cristina Dănilă. Producători: Camelia Boştină şi Raluca Brumariu
 • 04:00
  Documentar360°-GEO
  *Kenya-în paşi de dans (Kenya, alors on danse, Franţa-Germania, 2019) Realizator: Myriam Bou-saha Redactor: Corina Feleagă
 • 05:00
  Destine ca-n filme
  Prezintă: Iuliana Marciuc Producători: Iuliana Marciuc, Nicolae Cozma Realizator Silvia Ionescu Redactor Dana Ilie
 • 05:55
  Poate nu ştiai
  Realizator: Călin Petrescu
 • 06:00
  Cap compas
  Producator: Elena Dinu
 • 06:25
  Teleshopping
 • 06:55
  Imnul României
 • 07:00
  Teleshopping
 • 07:30
  România…în bucate
  TVR Cluj * Cu tigaia'n spate Jurnalist: Cătălin Blebea Producător: Cristina Petrina Murgu Producător delegat: Cristina Moiseiu Radulescu
 • 08:00
  Strop şi balonaş
  Serial copii*(Splash and bubbles-SUA, 2016) PREMIERA * Episoadele 13 si 14 /40 Voci: John Tartaglia, Leslie Carrara-Rudolph, Raymond Carr, Aymee Garcia * Animaţie . Peştişorul galben Strop şi prietena lui pictată în culori vii, Balonaş, locuiesc în Oraşul de Coral din adâncul oceanului. Împreună cu ceata lor de prieteni, din care fac parte căluţi de mare, meduze şi caracatiţe, ei explorează reciful, descoperind diverşi „cetăţeni ai mărilor”, care sunt dornici de distracţie, dar şi de a învăţa lucruri noi şi interesante. *AUDIENŢĂ GENERALĂ (AG) Redactor: Gabriela Onea
 • 09:00
  MotorVlog
  Prezentatori: Mihai Alexandrescu, Andrei Barbu, Marius Băcilă Redactor: Cristina Moiseiu Radulescu O producţie RL Global Activ Services S.R.L
 • 09:30
  Generaţia Fit
  *În cadrul programului vor fi oferite antrenamente de fitness şi gimnastică autorizate pentru începători şi avansaţi, coordonate de către profesori autorizati, sfaturi ale unor medici nutriţionişti şi o reţetă sănătoasă pentru sportivi şi publicul larg! Gazde: antrenori Diana Preda şi Gabriel Toncean Producător: Ştefan Stănescu Coproducție TVR-FRCF
 • 10:00
  Mic dejun cu un campion
  *sezon nou Amfitrion: Daniela Zeca Buzura *Invitat: Dinu Flămând -poet, eseist, traducător, diplomat, jurnalist şi comentator politic. Trăieşte şi lucrează în Franţa şi România. ’’Am plecat din România când n-am mai găsit niciun motiv să mă stimez’’-spune Dinu Flămând care a petrecut 20 de ani la microfonul Radio France International. Rămâne ca literatura română să îi recupereze complet poezia, eseurile şi traducerile. Este mereu pe drum, tentând nu o dată soarta care, generoasă, i-a creat o multitudine de oportunităţi la care, în mod normal, nu s-ar fi gândit. Dar numai cine nu riscă, nu câştigă, nu-i aşa? Este un principiu pe care Dinu Flămând l-a aplicat, atât vieţii personale, cât şi activităţii de scriitor şi traducător. Oricine parcurge biografia sa, nu se poate să nu-şi pună întrebarea: Oare când o fi avut timpul fizic de a scrie atât de mult (aproape 20 de volume de poezie publicate, eseuri critice), de a traduce titluri reprezentative din literatura franceză, spaniolă, italiană și portugheză, de a călători în toată lumea, de a privi cu un ochi atent şi neiertător realităţile lumii contemporane şi de a le comenta ca jurnalist în presa scrisă sau la radio. ’’În momentul în care tratăm culutura ca pe o marfă din supermarket, scriitorul este obligat să rămână un revoltat’’. Subscriem părerii sale şi vă invităm să-i fiţi aproape la întâlnirea de la Grădina Cărtureşti-Verona alături de Daniela Zeca Buzura. Producător: Ileana Ploscaru Panait
 • 11:00
  D’ale lu’ Mitică
  Prezintă: Mitică Popescu Scenariu: Cristian Vlad Reporter: Marian Marin Producător: Liliana Vlad
 • 12:00
  Descălecaţi în Carpaţi
  *sezon nou *Colţ de rai cu natura şi cai *Iubeşte caii! Vizitează hergheliile româneşti. Karl Reiter, austriac şi antreprenor, este un exemplu pentru noi toţi cei descălecaţi în Carpaţi. Karl şi-a înobilat viaţa trăind între şi pentru cai. În sudul Austriei. Unde are depotrivă grijă de oameni şi de fiinţele fără grai. Cunoaşte România datorită cailor ei. L-am cunoscut la Heghelia Beclean. Karl Reiter este întemeietorul turismului de wellness în Europa. Aşa că l-am urmat şi la cel mai premiat complex wellness din sudul Austriei, acolo unde adulţii care vor intimitate șşi familiile cu copii au hotelurile lor distincte. ŞȘi cel mai mare SPA din Europa. Producător Răzvan Petrişor
 • 12:30
  Cap compas
  *sezon nou * Repere azere Producator: Elena Dinu
 • 13:00
  Gala umorului
  * Prima parte * Gala umorului continuă în grila de toamnă a canalului TVR2 cu cel de-al 14-lea sezon. Un nou sezon dedicat maeştrilor comediei româneşti. Aşadar, în fiecare vineri seara vă dăm întâlnire, prin intermediul Arhivei de Aur a Televiziunii Române, cu cei ce ne-au făcut, de-a lungul anilor, să râdem cu poftă în faţa micilor ecrane. Prezintă: Corina Dănilă şi Dragoş Huluba Producător: Cosmin Dumitru
 • 14:00
  Gala umorului
  *Partea a doua * Gala umorului continuă în grila de toamnă a canalului TVR2 cu cel de-al 14-lea sezon. Un nou sezon dedicat maeştrilor comediei româneşti. Aşadar, în fiecare vineri seara vă dăm întâlnire, prin intermediul Arhivei de Aur a Televiziunii Române, cu cei ce ne-au făcut, de-a lungul anilor, să râdem cu poftă în faţa micilor ecrane. Prezintă: Corina Dănilă şi Dragoş Huluba Producător: Cosmin Dumitru
 • 15:00
  Femei de 10, bărbați de 10
  *sezon nou * Prima parte Prezintă: Marina Almășan Co-prezentator: Costin Teodorescu *Emisiune înregistrată în studioul Pangrati Invitaţii: Colind Andra Matei + Gabriela Comaneci ( Bucovina) Medicul Cătălin Cîrstoveanu -Neonatologul Cătălin Cîrstoveanu, numit de către părinţi "Îngerul copiilor", este şeful Secţiei de Terapie Intensivă de la Spitalul Marie Curie. Maria Baltac -În urmă cu 19 ani s-a născut prematur având doar 650g, ajutată de medicul Cătălin Cîrstoveanu . Acum este studentă la edicină şi îşi doreşte să ajute toţi oamenii. Mariana Pachis -un artist complet (scenograf, pictor, sculpltor) violonista Valentina Daniela Coţofană Producator: Marina Almășan Jurnalişti: Elena Cristescu, Liana Damian, Laura Demeter Coproducție TVR-SC CONTERA MEDIA SRL
 • 16:00
  Femei de 10, bărbați de 10
  *sezon nou * Partea a doua Prezintă: Marina Almășan Co-prezentator: Costin Teodorescu *Emisiune înregistrată în studioul Pangrati Invitaţii: Cristina Strecopitov -Actriţă-magician. Cristina Strecopitov este considerată de media prima femeie magician din România! Gabriel Dorobanţu -Vine să ne spună povestea cântecului “Hai, vino iar în gara noastră mică” Producator: Marina Almășan Jurnalişti: Elena Cristescu, Liana Damian, Laura Demeter Coproducție TVR-SC CONTERA MEDIA SRL
 • 17:00
  Fraţi de viţă
  PREMIERĂ Producător Cătălin Heson O coproductie TVR-Asociatia Vinarium
 • 17:30
  MotorVlog
  *sezon nou Prezentatori: Mihai Alexandrescu, Andrei Barbu, Marius Băcilă Redactor: Cristina Moiseiu Radulescu O producţie RL Global Activ Services S.R.L
 • 18:00
  Zile cu stil
  *sezon nou * Colecţia street-style *Dieta indiană, cu Maria Mihăila *Ruta Sănătăţii ne conduce pe căile Neurologiei *Cât şi cum îi afectează pe copiii noştri doza de online pe care le-o oferă şcoala, ne spune psihologul Eduard Puiu. *Reţete şi sfaturi preţioase, în domeniul cosmeticii, cu Ioana Marinescu *Interviu cu Saveta Bogdan, artist folclor Redactor Sorina Soare.​ Producător Tv-Luiza Caravasile O coproductie TVR-Mirampeck Media SRL
 • 18:53
  Sport
  Transmisiune directă
 • 19:00
  Telejurnal TVR2
  Transmisiune directă
 • 19:35
  E vremea ta!
  Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu E vremea ta să primești date despre timpul probabil, climă, mediu și alte domenii conexe. Vei afla informații de la specialiști, curiozități, sfaturi utile și previziuni astrologice și vei ști cum îți influențează viața starea vremii. Redactori: Laurenţiu Mandu, Călin Petrescu, Adrian Bănuţă, Mirela Goldic, Cristi Popescu, Miruna Moraru şi Cristina Dănilă. Producători: Camelia Boştină şi Raluca Brumariu
 • 19:55
  FILLER
  *Moş Crăciun *ep.4
 • 20:10
  Dumnezeu iartă, eu nu!
  Film*(Dio perdona... io no!-Italia, 1967) Regia: Giuseppe Colizzi Cu: Terrence Hill, Bud Spencer, Frank Wolff * Western . Cat Stevens, poreclit „Doc”, mare pistolar şi cartofor, face echipă cu agentul de asigurări Hutch Bessy, zis şi „Earp”, ca să descopere cine a jefuit un tren care transporta banii unei bănci. Fiindcă hoţul n-a ezitat să-i ucidă cu sânge rece pe pasagerii trenului, Earp bănuieşte o mai veche cunoştinţă de-a lor, pe banditul Bill Sant’Antonio, care şi-a înscenat propria moarte şi se ascunde împreună cu banda lui în apropierea graniţei mexicane. Redactor: Cristina Crăciun
 • 22:05
  Viaţa visată
  Serial*(La vita promessa-Italia, 2018) PREMIERĂ *Sezon 2*Episodul 4 din 6 Regia: Ricky Tognazzi Cu: Luisa Ranieri, Francesco Arca, Emilio Fallarino, Thomas Trabacchi * Dramă . Sicilia, 1921. Carmela Carrizzo, soţie şi mamă a cinci copii, devine ţinta obsesiei lui Vincenzo Spano, un vătaf fără scrupule, care, neputând s-o seducă, o persecută până la a-i ucide soţul şi a-i lăsa unul dintre fii neputincios. Ca o leoaică în stare de orice ca să-şi salveze puii, Carmela îşi adună toate forţele şi porneşte împreună cu copiii ei într-o călătorie lungă şi primejdioasă peste ocean, către America. Familia se instalează într-un apartament din cartierul newyorkez Mica Italie, unde curajoasa siciliancă îndrăzneşte să viseze la o viaţă mai bună decât cea de care fugise. Dar „pământul făgăduinţei” este, în realitate, o ţară dominată de criza economică şi de prohibiţie, iar necazurile nu vor întârzia să reapară. Redactor: Adriana Vulpe
 • 23:00
  Distractiile lui Cazacu
  PREMIERA *În fiecare episod vom avea un invitat/ vedetă. În prima parte vom lua invitatul de acasă cu o maşina. În drumul nostru către locaţie surpriză vom avea un interviu cu invitatul. Interviul se doreşte a fi haios dar şi plin de emoţie. Totodată căutăm ca prin acest interviu să învăţăm câte ceva de la fiecare invitat al nostru. În partea a doua apare elementul distracţie. Invitatul împreună cu prezentatorul se vor distra în locaţii diferite dar atent alese cu un spectru foarte larg de la parcuri de distracţii, sărit cu paraşuta cât şi în locuri elegante gen restaurant, club. Gazda Cătălin Cazacu Invitat: Jurnalist : Bernard Tatomir O productie SC Raul International
 • 23:35
  Zile cu stil
  Redactor Sorina Soare.​ Producător Tv-Luiza Caravasile O coproductie TVR-Mirampeck Media SRL
 • 00:30
  Dumnezeu iartă, eu nu!
  Film *(Dio perdona... io no!-Italia, 1967) Regia: Giuseppe Colizzi Cu: Terrence Hill, Bud Spencer, Frank Wolff * Western . Redactor: Cristina Crăciun
 • 02:25
  Viaţa visată
  Serial *(La vita promessa-Italia, 2018) PREMIERĂ *Sezon 2*Episodul 4 din 6 Regia: Ricky Tognazzi Cu: Luisa Ranieri, Francesco Arca, Emilio Fallarino, Thomas Trabacchi * Drama Redactor: Adriana Vulpe
 • 03:20
  Sport
 • 03:27
  Telejurnal TVR2
 • 04:00
  E vremea ta!
  Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu E vremea ta să primești date despre timpul probabil, climă, mediu și alte domenii conexe. Vei afla informații de la specialiști, curiozități, sfaturi utile și previziuni astrologice și vei ști cum îți influențează viața starea vremii. Redactori: Laurenţiu Mandu, Călin Petrescu, Adrian Bănuţă, Mirela Goldic, Cristi Popescu, Miruna Moraru şi Cristina Dănilă. Producători: Camelia Boştină şi Raluca Brumariu
 • 04:15
  Strop şi balonaş
  Serial copii *(Splash and bubbles-SUA, 2016) Voci: John Tartaglia, Leslie Carrara-Rudolph, Raymond Carr, Aymee Garcia *Episodul 13 si 14 *Animaţie . *AUDIENŢĂ GENERALĂ (AG) Redactor: Gabriela Onea
 • 05:00
  D’ale lu’ Mitică
  Prezintă: Mitică Popescu Scenariu: Cristian Vlad Reporter: Marian Marin Producător: Liliana Vlad
 • 05:55
  Poate nu ştiai
  Realizator: Călin Petrescu