loader
Foto

Galerie foto

PAUL SURUGIU-FUEGO se alătură vedetelor TVR 2

Din 7 octombrie, artistul va prezenta „DRAG DE ROMÂNIA MEA!”, un show spectaculos difuzat în fiecare duminică, de la ora 15.00.

 

Drag de România mea!

Toamna aduce emisiuni surpriză la TVR 2. Paul Surugiu-FUEGO se alătură, din 7 octombrie, vedetelor postului într-o super producție: “DRAG DE ROMÂNIA MEA!”.

Cunoscut pentru sensibilitatea și dăruirea sa, Paul Surugiu-FUEGO este, de peste 25 de ani, unul dintre cei mai populari și iubiți artiști din România. Cântăreț, pictor și moderator de emisiuni, el a devenit o figură reprezentativă pentru promovarea valorilor din arta românească.  Cu 31 de albume de studio, peste 600 de piese în repertoriu, cinci discuri de aur și două de platină pentru vânzări, Paul Surugiu-FUEGO se numără printre artiștii care susțin în permanență concerte sold-out, iar în 2012 a primit distincția de “Artist al Poporului Republicii Moldova”.

(oar_w460)

“Am fost onorat să primesc propunerea venită din partea Televiziunii Române de a prezenta un show cu și despre România, despre valorile sale, despre muzica și oamenii care au definit-o și au făcut din ea o frumoasă poveste ce trebuie spusă mai departe!

Sunt entuziasmat și vă mărturisesc că pregătesc momente unice. Mă veți putea vedea într-o nouă ipostază, mult mai dinamică, prezentând și premiind pe cei ce ne fac mândri că suntem români. Vă voi arăta tineri talentați și vom vedea împreună că avem în continuare suficiente motive ca să fim una cu spațiul care ne-a definit.

Asta pentru că într-adevăr, mi-e “DRAG DE ROMÂNIA MEA!” și de tot ce are și a avut ea mai bun. Sunt sigur că duminicile vor avea acum un alt parfum și vor reuși să vă impresioneze prin bucuria pe care am pus-o în realizarea acestui proiect măreț și ambițios!

Eu sunt artistul simplu, care-a construit în anii aceștia, vreo 25 la număr, o carieră bazată pe onestitate. Și cu asta vin în fața voastră, arătându-vă România mea și toate motivele pentru care mi-e drag de ea!”,  a spus Paul Surugiu-FUEGO.

“DRAG DE ROMÂNIA MEA!” va fi o gală de divertisment a celor mai importante personalități românești, o trecere frumoasă și firească printre eroii României noastre, printre modelele și exemplele care au definit succesul și au făcut ca numele lor să strălucească. Din 7 octombrie, în fiecare duminică, de la ora 15.00, galele “DRAG DE ROMANIA MEA!” vor fi o reverență făcută în fața valorilor autohtone, un motiv în plus pentru a ne mândri și pentru a îi cunoaște pe artiștii, actorii, scriitorii și sportivii care merită aplaudați. Varietatea va fi cuvântul de ordine, iar întâlnirile cu invitații vor alterna cu momentele de muzică bună, dans și multă emoție.

(oar_w460)

20:00 Puternici, impreuna

* Redifuzare

*Emisiunea PUTERNICI, IMPREUNA este un program care aduce fata in fata o familie din randul oamenilor simpli (sau un reprezentant al familiei, de la caz la caz ) si o vedeta, o personalitate din lumea artistica, sportiva sau politica. Acestia isi expun in fata telespectatorilor problemele lor, probleme cu care se confrunta orice om indiferent de clasa sociala, pregatire profesionala sau sex. Emisiunea PUTERNICI, IMPREUNA poate deveni una dintre optiunile preferate ale telespectatorilor TVR2, care se regăsesc in tematica sa, dar si un bun prilej de a întâlni vedetele lor preferate cu problemele lor ascunse.Emisiunea, zilnica, de luni pana joi, va pune in discutie si va cauta solutii pentru aspecte ale vietii de familie ale românilor de rând, începand cu relatia in cuplu, cresterea șsi educarea copiilor, alegerea partenerului de viată, gestionarea situatiilor delicate in cuplu, etc.

*Invitat:

Prezentator Liana Stanciu

Regizor Dan Manoliu

Producator Liana Daman

Jurnalisti Elena Cristescu, Dana Gutu, Luiza Caravasile, Andreea Baciu

21:00 Istorii de bun gust

Sezon Nou

Realizator: Camelia Moise

Producător: Larisa Avram

 
Despre mătuşi fabuloase şi secretele cafelei, la

Cele mai apreciate programe ale TVR 2 au pregătit ediţii în premieră. La „Istorii de bun gust”, fiecare poveste se leagă şi de un secret culinar. ...

Emisiuni speciale, In memoriam George Nicolescu, la TVR 2 şi TVR 3

Televiziunea Română își exprimă regretul profund față de pierderea iubitului artist și îi aduce un sincer omagiu prin difuzarea unor programe ce ...

O comedie despre calvarul vieții de soldat, în ecranizarea romanului satiric „Buffalo Soldiers

Sâmbătă, 30 martie, de la ora 22.50, pe TVR2 și TVR+ puteți urmări filmul „Bişniţari în uniformă" (Buffalo soldiers – Marea Britanie, Germania, ...

 

#tvr2