loader
Foto

PAUL SURUGIU-FUEGO: „Mai avem nevoie de romantism!”

Duminică, 16 februarie, telespectatorii TVR 2 se vor bucura de un regal al dragostei într-o ediție "Drag de România mea!" cu povești impresionante, muzică de calitate, emoție, amintiri și multă candoare.

 

Perioada aceasta nu este despre fluturi și alte povești, ci despre sentimente pure, despre puterea de-a iubi și despre felul fiecăruia de-a înțelege ce e dragostea. Simbol al romantismului, Paul Surugiu Fuego mărturisește că în viziunea lui, muzica fără dragoste n-ar exista, mai ales că amândouă au nevoie de intensitate. Paul a ales întotdeauna să cânte dragostea, punând mereu în versuri speciale, iubire în toate felurile. După el, sentimentul care face inima să tresară este cel mai cantabil și deși reprezintă o temă universală, mereu vom avea ceva nou de simțit, de trăit, de spus sau înțeles.

Fuego a ales să cânte genul romantic, chiar dacă asta nu-l face un artist comercial, pentru că îl reprezintă și pentru că se regăsește în aceste teme universale. Mai mult decât atât, la o simplă adunare, mai bine de 80% din piesele sale sunt cu și despre dragoste, putând să le ascultați din nou, de pe 8 martie, în debutul celui frsezonul al patrulea „DRAG DE ROMÂNIA MEA!”, la TVR 2.

„Mai avem nevoie de romantism, mai ceva ca de apă, ca de-o gură de aer proaspăt, care ne oxigenează sufletul! Și nu doar în viață, putând astfel fi mai buni, ci și în muzică, păstrând aici sentimentul pur și poezia. Melodicitatea unui cântec e altă când vorbești despre dragoste, despre iubirea în toate formele. Eu sunt un romantic fără leac. Nici n-aș vrea să mă tratez și-mi place la nebunie să cânt despre asta, pentru că e parte din mine și pentru că știu că acest gen, chiar și blamat de unii, nu va muri niciodată!”a mărturisit vedeta TVR 2, care se pregătește intens pentru show-ul din 22 martie de la Sala Palatului și care va lansa în curând o nouă melodie specială, de dragoste denumită „TE REGĂSESC, PRIMĂVARĂ!”.

(oar_w460)

Emoție, romantism și povești de viață, duminică, la TVR 2

Duminica aceasta, 16 februarie, la TVR 2, veți avea parte de un regal al dragostei, de o ediție cu povești impresionante, muzică de calitate, emoție, amintiri și multă candoare. Va fi o gală în care veți încerca mai multe stări, veți descoperi două familii exemplu, artiști de seamă, muzică de ieri până azi, premiere și omagii de seamă, precum și duete inedite, în exclusivitate pentru emisiunea noastră. Așadar, le veți asculta, admira și aprecia pe minunatele fete de la trupa AMADEUS, care ne-au pregătit surprize speciale. Vin în platou, pentru o frumoasă lecție despre dragostea dintre un tată și-o fiică, ambii actori de succes, Alexandra și Ștefan Velniciuc. De asemenea, veți afla povestea lui Florin Munteanu, supranumit SALVATORUL DE VIEȚI, omul care a donat în 16 ani, din bunătate și solidaritate, peste 100 de litri de sânge, având o grupă foarte rară AB4 RH negativ.

Revine la noi, pentru a-l sărbători cum se cuvine, al doilea an consecutiv, maestrul Ion Dichiseanu, unul dintre ultimii mohicani ai teatrului și filmului. De această dată, vine însoțit de toată familia sa artistică minunată. Îi va fi alături diafana Simona Florescu. Fiica lor, Ioana Dichiseanu-Artene nu putea sa nu le mosteneasca talentul si la fel ca si ei, si-a unit armonios destinul alaturi de un talentat si sensibil poet si jurnalist, Adrian Artene, care transmite si el mai departe, catre fiicele sale, Anastasia și Amira, iubirea pentru frumos. Paul Surugiu-Fuego a pregătit, pe lângă muzica sa și momentele alături de baletul Florin Mariș și trupa Supermarket, două momente emblemă pe versurile lui Adrian Artene. Unul este de dragoste, cântat și în limbajul mimico-gestual și al doilea este dedicat marilor actori români, unii dintre ei, pe nedrept uitați de către marele public! Nu ratați!

12:00 Telejurnal TVR2

* Sport* Meteo

Transmisiune directă

Translator mimico-gestual Lena Dermengiu

ACEST PROGRAM SE ADRESEAZĂ ŞI PERSOANELOR CU DEFICIENŢE DE AUZ

12:40 Teleshopping

 
Concert extraordinar aniversar ”Fuego - 30”, la TVR 2 și TVR Internațional

Vineri, 29 martie, ora 21:40, la TVR 2 și sâmbătă, 30 martie, de la ora 22:45, la TVR Internațional, vă invităm la o reîntâlnire cu muzicieni ...

Plecăm iarăși la drum pentru noi aventuri în natură. Duminică, 31 martie, de la ora 10:30, la TVR 2.  

Despre mătuşi fabuloase şi secretele cafelei, la

Cele mai apreciate programe ale TVR 2 au pregătit ediţii în premieră. La „Istorii de bun gust”, fiecare poveste se leagă şi de un secret culinar. ...

 

#tvr2