loader
Foto

Paul Surugiu Fuego: ”Hainele mele sunt parte a unei poveşti”

Paul Surugiu-Fuego este unul dintre cei mai exigenţi artiști când vine vorba de felul în care se prezintă în fața publicului. Ținutele sale au mereu o sursă de inspirație și deseori surprind.

 

Paul Surugiu - Fuego
Drag de România mea!

La începuturile carierei, Fuego a învățat de la George Grigoriu că atunci când apare pe scenă trebuie să fie sărbătoare. De-a lungul timpului, artistul a experimentat, a căutat și și-a definit un stil, care e mereu în concordanță cu poveștile și conceptul spectacolelor sale.

Nimic nu e lăsat la voia întâmplării, iar hainele vin să completeze actul artistic! Astfel, el a colaborat cu mari designeri, de notorietate fiind legătura sa cu doamna Doina Levintza sau cu celebrul scenograf Maria Miu. Şi ținutele sale de la galele „DRAG DE ROMÂNIA MEA!”, emisiunea prezentată de Fuego la TVR 2, au legătură cu repertoriul și invitații ediției.

„Într-adevăr, hainele mele de scenă sunt parte dintr-o poveste. Întotdeauna! Nu mă îmbrac de nebun în paiete doar pentru că așa mi se năzare mie. Da, trebuie să fiu altfel și am învățat în ani că trebuie să existe o distincție între cel din sală și tu, artistul de scenă. Nu pot să apar în hainele banale, în pantaloni și sacou de la orice magazin! Trebuie să existe strălucire pe scenă, trebuie să fie sărbătoare! Așa mă simt eu bine, așa vreau să rămân, oferind povești și respect inclusiv pe această latură. Ținutele mele sunt parte din show, iar cel ce le comentează nu privesc cu seriozitate, fiind mult mai simplu să comentezi, decât să analizezi și să vezi contextul! Iar pe scenă e show, totul e posibil! Și mereu am știut că trebuie să inovez și să experimentez, încercând să dau nuanțe spectacolelor mele și prin ținute. Important este ca eu să mă simt bine în ceea ce port și întregul pachet să fie unul agreabil! Dincolo de toate, definitorie este arta mea! Iar anul acesta, pentru proiectul SIMFONIC, de pe 22 martie, de la Sala Palatului, pregătesc un concept special, altfel decât mă știe lumea până acum!”, a explicat Paul Surugiu Fuego, care în această perioadă pregăteşte cel de-al patrulea sezon al emisiunii sale.

(w882)

Omagiu adus marelui artist Ion Dolănescu la "Drag de România mea!"

Duminică, 19 ianuarie, de la ora 15.00, la TVR 2, va sosi în platoul “DRAG DE ROMÂNIA MEA!” celebrul Dan Bitman, simbol al baladelor pop-rock, aducându-ne două momente inedite, realizate alături de baletul condus de Florin Mariș. Bogdan Avram si Mihai Daniel Moldoveanu, doi oameni obisnuiti: unul este IT-ist iar celalalt, student, ne inspira prin exemplul lor. Celebrul Ionuț Dolănescu va veni împreună cu familia sa minunată, violonista Doinița Dolănescu și cei trei copii care le calcă pe urme părinților. Vom descoperi că așchia nu sare departe de trunchi nici în cazul lor, dragostea pentru muzică, primită de la bunicii și părinții celebri, transmițându-se mai departe. Ionut Dolănescu ne va bucura și cu un omagiu memorabil adus, împreună cu Paul Surugiu, marelui artist Ion Dolănescu! Veți avea ocazia să-l revedeți pe celebrul comediant, actor de farmec, un profesionist desăvârșit, maestru al umorului de calitate, Doru Octavian Dumitru. Într-o forma de zile mari, celebrul Doru va povesti despre experiențele sale și ne va face pe toți să râdem cu umorul inconfundabil, cu un moment haios. Maestrul Benone Sinulescu, la fel de energic și profund cum il stiți, ne va oferi melodii de colecție, ne va ține în priză cu energia sa și cu surprizele pregătite alături de Fuego. Acesta va interpreta o piesă emblema dedicată mamei, dar și celebrele lui succese, povestind despre proiectele viitoare și cum arată viața acum, la anii săi, plini de experiență.

11:00 Comisarul Rex (R)

Serial * Comisarul Rex (REX-Italia, Austria, 2008-2014)

*Episodul 46

Cu: Kaspar Capparoni, Fabio Ferri, Pilar Abella

*Serial poliţist.

Redactori: Anca Radu, Cristina Crăciun, Bogdan Stănescu

(Reluare)

12:00 Telejurnal TVR2

* Sport* Meteo

Transmisiune directă

Translator mimico-gestual Lena Dermengiu

ACEST PROGRAM SE ADRESEAZĂ ŞI PERSOANELOR CU DEFICIENŢE DE AUZ

 
Concert extraordinar aniversar ”Fuego - 30”, la TVR 2 și TVR Internațional

Vineri, 29 martie, ora 21:40, la TVR 2 și sâmbătă, 30 martie, de la ora 22:45, la TVR Internațional, vă invităm la o reîntâlnire cu muzicieni ...

Plecăm iarăși la drum pentru noi aventuri în natură. Duminică, 31 martie, de la ora 10:30, la TVR 2.  

Despre mătuşi fabuloase şi secretele cafelei, la

Cele mai apreciate programe ale TVR 2 au pregătit ediţii în premieră. La „Istorii de bun gust”, fiecare poveste se leagă şi de un secret culinar. ...

 

#tvr2