loader
Foto

Galerie foto

Paul Surugiu-Fuego la „Gala Asociației de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic”

La cea de-a 32-a aniversare a asociaţiei, artistul „Drag de România mea”, de la TVR 2, a primit „Titlul de Excelenţă în semn de apreciere şi deosebită consideraţie”.

 

De 32 de ani, membrii „Asociaţiei de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic-România" militează pentru o lume în care tinerii cu dizabilități să fie consideraţi membri cu drepturi depline ai societăţii. Nu întâmplător, anul acesta, Gala aniversară s-a desfăşurat sub mesajul "incluziunii sociale”.

Într-o atmosferă elegantă şi de sărbătoare, membrii ASCHF-R, alături de familiile lor, s-au bucurat de prezenţa şi muzica lui Paul Surugiu Fuego, au dansat şi au făcut poze alături de interpretul favorit. Invitat pentru a doua oară la Gală, prezentatorul emisiunii „Drag de România mea”, de la TVR 2, a fost emoţionat de primirea călduroasă şi de aplauzele sincere.

(w882)

Cu această ocazie, prezentatorii Galei, Alina Ionescu şi Eugen Coman, i-au oferit artistului „Titlul de Excelenţă în semn de apreciere şi deosebită consideraţie”.

„Am fost emoţionat de fiecare moment pe care l-am petrecut aici. Ca artist, cea mai mare satisfacţie o primeşti de la aceşti oameni. Pentru mine, trofeul primit astăzi are o mare însemnătate pentru că vine din partea lor. Sunt fericit că pot să ajut şi că am reuşit să-i fac să uite, măcar pentru câteva minute de durerea lor, a spus Paul Surugiu-Fuego.

Artistul a promis că va veni în sprijinul nevoilor membrilor asociaţiei şi va face cunoscute opiniei publice problemele pe care aceştia le întâmpină în fiecare zi.

(w882)

„Asociația de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic”, alături de cele 10 filiale, din 10 judete din ţară, a organizat luni seară „Gala aniversară”, la 32 de ani de la înfiinţare. Printre invitaţi s-au numărat colaboratori din ONG-uri, fundaţii, federaţii dar şi reprezentanţi ai unor instituţii centrale sau locale, precum Ministerul Muncii şi Ministerul Educației, artişti şi oameni din presă. Au avut loc şi momente artistice, printre care şi o prezentare inedită de modă cu fete în fotoliul rulant susţinute de vocea inconfundabilă a artistei Maria Constantin. Tinerele sunt beneficiare ale serviciilor ASCHF-R şi au defilat alături de modele profesioniste.

(w882)

„Ne dorim ca prin acest eveniment să marcăm toate lucrurile frumoase pe care le-am făcut în domeniul dizabilităţii, iar alături de colaboratori să realizăm mai multe lucruri care să ajute persoanele cu dizabilităţi în ceea ce priveşte incluziunea şi integrarea lor în societate”, a spus Sanda Diculescu, preşedinta „Asociaţiei de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic-România”.

(w882)

0:30 Festivalul Internaţional de Circ de la Monte Carlo (R)

(43Rd International Circus Festival Of Monte-Carlo), Franta, 2019

*Editia 43 *Partea intai

Redactor : Stefan Asavei

(Reluare)

1:35 Dincolo de porţile palatelor (R)

(L’Europe en chateaux, Germania-Franţa, 2012)

*Călătorie poetică prin unele dintre cele mai remarcabile castele şi palate europene, în spatele porţilor închise de obicei turiştilor, pentru a afla particularităţile şi singularităţile istorice, arhitecturale şi culturale, precum şi poveştile captivante aleconstructorilor şi locuitorilor lor.

Regii Europei şi-au ales domeniile pentru a-şi construi palatele şi reşedinţele de vară în cele mai frumoase locuri, dar şi cu rolstrategic.

Realizatori: Gero Von Boehm, Jeremy Jp. Fekete, Julia Zantl

Redactor: Ştefan Asavei

(Reluare)
 
Pr. Emanoil Băbuş:

În aşteptarea Învierii Domnului, echipa "Mic Dejun cu un Campion" a pregătit  o ediţie de o complexitate aparte din care nu lipsesc întrebările ...

Miercuri, 1 mai, de la ora 21:00, sub genericul "Povești și secrete pe Podul Mogoșoaiei”, Adriana Irimescu, prezentatoarea emisiunii "Cursa prin ...

Ion Nedelcu – Ned: „În Joia Mare m-am gândit la cea mai preţioasă imagine din Univers: Icoana Maicii Domnului”

Invitatul Cameliei Moise la „Istorii de bun gust”, în ediţia de joi, 2 mai, de la ora 21:00, la TVR 2, este Ion Nedelcu – Ned, scenograf, pictor, ...

 

#tvr2