loader
Foto

Galerie foto

Paul Surugiu-Fuego la „Gala Asociației de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic”

La cea de-a 32-a aniversare a asociaţiei, artistul „Drag de România mea”, de la TVR 2, a primit „Titlul de Excelenţă în semn de apreciere şi deosebită consideraţie”.

 

De 32 de ani, membrii „Asociaţiei de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic-România" militează pentru o lume în care tinerii cu dizabilități să fie consideraţi membri cu drepturi depline ai societăţii. Nu întâmplător, anul acesta, Gala aniversară s-a desfăşurat sub mesajul "incluziunii sociale”.

Într-o atmosferă elegantă şi de sărbătoare, membrii ASCHF-R, alături de familiile lor, s-au bucurat de prezenţa şi muzica lui Paul Surugiu Fuego, au dansat şi au făcut poze alături de interpretul favorit. Invitat pentru a doua oară la Gală, prezentatorul emisiunii „Drag de România mea”, de la TVR 2, a fost emoţionat de primirea călduroasă şi de aplauzele sincere.

(w882)

Cu această ocazie, prezentatorii Galei, Alina Ionescu şi Eugen Coman, i-au oferit artistului „Titlul de Excelenţă în semn de apreciere şi deosebită consideraţie”.

„Am fost emoţionat de fiecare moment pe care l-am petrecut aici. Ca artist, cea mai mare satisfacţie o primeşti de la aceşti oameni. Pentru mine, trofeul primit astăzi are o mare însemnătate pentru că vine din partea lor. Sunt fericit că pot să ajut şi că am reuşit să-i fac să uite, măcar pentru câteva minute de durerea lor, a spus Paul Surugiu-Fuego.

Artistul a promis că va veni în sprijinul nevoilor membrilor asociaţiei şi va face cunoscute opiniei publice problemele pe care aceştia le întâmpină în fiecare zi.

(w882)

„Asociația de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic”, alături de cele 10 filiale, din 10 judete din ţară, a organizat luni seară „Gala aniversară”, la 32 de ani de la înfiinţare. Printre invitaţi s-au numărat colaboratori din ONG-uri, fundaţii, federaţii dar şi reprezentanţi ai unor instituţii centrale sau locale, precum Ministerul Muncii şi Ministerul Educației, artişti şi oameni din presă. Au avut loc şi momente artistice, printre care şi o prezentare inedită de modă cu fete în fotoliul rulant susţinute de vocea inconfundabilă a artistei Maria Constantin. Tinerele sunt beneficiare ale serviciilor ASCHF-R şi au defilat alături de modele profesioniste.

(w882)

„Ne dorim ca prin acest eveniment să marcăm toate lucrurile frumoase pe care le-am făcut în domeniul dizabilităţii, iar alături de colaboratori să realizăm mai multe lucruri care să ajute persoanele cu dizabilităţi în ceea ce priveşte incluziunea şi integrarea lor în societate”, a spus Sanda Diculescu, preşedinta „Asociaţiei de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic-România”.

(w882)

0:20 RIVALII…cu Marina Almăşan

* Emisiunea RIVALII…cu Marina Almășan, îsi propune să aducă față-n față cele două tabere : tinerii și vârstnicii, primii-cu forța și entuziasmul și celelalte “instrumente” și caracteristici specifice vârstei, ceilalți-cu înțelepciunea, experiența și cumpatarea, pe care le-o oferă anii din buletin.

Prezintă: Marina Almășan

Comoderator: Costin Teodorescu

Producator: Marina Almășan

Jurnalişti: Elena Cristescu, Liana Damianşi Daniela Guţu

2:05 Campionatul European de patinaj artistic ESPOO 2023

* program liber masculin-ora 19:00

*ceremonie VICTORY masculin ~15 minute-ora 22:01

Producator : Daniela Enachescu

Comentator Monica Bucur

 
La TVR 2, spectacolul Campionatului European de Patinaj Espoo 2023

Din 25 ianuarie, TVR 2 transmite, atât în direct, cât şi înregistrat, Campionatul European de Patinaj Artistic Espoo 2023 (Finlanda).

„Familia Borgia” şi „Comisarul Ricciardi”, seriale în premieră la TVR 2

TVR 2 a început anul cu seriale apreciate atât de publicul cinefil, cât şi de critica de specialitate.

Tânăra generație din folclorul autohton, la

Echipa emisiunii "Drag de România mea!" vă dă întâlnire duminică, 29 ianuarie, de la ora 15.00 pe TVR2, când puteți revedea o gală care a ...