loader
Foto

„Ora de vară cu Bogdan şi Kyrie”, premieră estivală la TVR 2 și TVR Internațional

Luni, 1 iulie, la TVR 2 a debutat emisiunea „Ora de vară cu Bogdan şi Kyrie”, o emisiune estivală în direct, plină de bună dispoziţie, subiecte în vogă, surprize și emoții. Gazdele emisiunii, Bogdan Stănescu şi Kyrie Mendél, ne invită să petrecem după-amiezele de vară în mod plăcut, de luni până joi, de la ora 17:00, la TVR 2 și TVR Internațional. Emisiunea este la TVR Moldova de marți până vineri, de la ora 16:00.

 

Kyrie Mendél
Bogdan Stănescu

„Pentru mine, vara înseamnă prilejul de a mă înconjura de tot ceea ce îmi aduce bucurie. De data asta, am ocazia să împărtășesc aceste lucruri minunate cu publicul. Cum altfel decât printre prieteni? Astfel, alături de Bogdan Stănescu, ne vedem, de luni până joi, să povestim despre toate și despre toți! Ca de obicei, câte ceva pentru fiecare! Aștept cu nerăbdare să ne întâlnim!”, spune Kyrie Mendél.

(w882)

Sub forma unui magazin estival, „Ora de vară cu Bogdan şi Kyrie” a avut premiera luni, 1 iulie, cu muzică de calitate, invitați speciali, personalităţi cu cariere importante, vizite şi călătorii prin locuri frumoase şi interesante, dar şi cu informaţii despre noutăţi cinematografice, evenimente culturale sau sfaturi pentru petrecerea timpului liber. Toate sunt ingredientele unei emisiuni dinamice şi atractive, care a pregătit telespectatorilor TVR 2 momente de relaxare.

(w882)

“Jurnalul cultural” pleacă într-o binemeritată vacanţă, până la toamnă, dar eu nu mă puteam despărţi de prietenii noştri, telespectatorii, aşa că am acceptat imediat provocarea emisiunii „Ora de vară”, de data asta, pe TVR 2. Voi avea bucuria de-a fi în compania artiştilor, iar lista e deschisă, bineînţeles, de Kyrie Mendél, colegul meu de prezentare! Vorbim despre nume mari din muzică, din film şi din teatru, călătorim prin ţară, ne bucurăm de vizita unor artişti importanţi şi de buna dispoziţie caracteristică anotimpului! Haideţi şi voi!”, spune Bogdan Stănescu.

Printre surprizele emisiunii „Ora de vară cu Bogdan şi Kyrie” se numără descoperirea tehnicilor de flair bartending, alături de un barman care ne va învăţa şi secretele cocktailurilor de vară, întâlnirea cu Irina-Margareta Nistor şi noutăţile din cinematografe, dar şi întâlniri cu vedete din lumea întreagă, prin Zoom.

***

Echipa emisiunii:

Prezentatori: Bogdan Stanescu si Kyrie Mendel

Jurnalisti: Adina Toderascu si Elena Cristescu

Producător: Codruta Prunariu

20:00 Curajul unei mame

Film* Curajul unei mame (Model citizen-SUA, 2020)

Regia: Mark Gantt

Cu: Cassie Howarth, Shawn Pyfrom, Kevin Fonteyne

*Thriller. Amanda Archer, fotomodel şi mamă a unei fetiţe pe care o creşte singură, este răpită de doi indivizi implicaţi într-o reţea de trafic uman. Ţinută ostatică într-o cabină izolată, ea trebuie să-şi adune forţele şi curajul, pentru a încerca să se elibereze.

Redactor: Corina Feleagă

21:47 Drag de România mea! (R)

Drag de România mea!

​Prezintă: Paul Surugiu-Fuego

Producător Codruţa Prunariu

Jurnaliști: Adina Toderașcu, Andreea Baciu

(Reluare)
 
Festivalul „Teatru sub lună” debutează cu... lună plină, în 20 iulie, în București

La acest sfârşit de săptămână, festivalul de artă „Teatru sub lună” îi aşteaptă cu surprize plăcute pe cei dornici să aleagă alternativa ...

De la Paris, cu dragoste... de sport

De la Paris, cu dragoste... de sport

publicat: vineri, 19 iulie 2024

De vineri, 19 iulie, o echipă de profesionişti ai Televiziunii Române se află la Paris, pentru a relata de la Jocurile Olimpice. În această vară, ...

Altina Voinea și obiceiul de a face bine

Altina Voinea și obiceiul de a face bine

publicat: luni, 15 iulie 2024

Marți, 16 iulie, ora 20.00, vă invităm să revedeți ediția emisiunii "Destine ca-n filme" dedicată unui om iubitor de bine, Altina Voinea, cea ...

 

#tvr2