loader
Foto

Galerie foto

Omul de radio Radu Dobriţoiu, invitat la ”Jurnal de Front”

În ediţia de sâmbătă, 26 aprilie, Radu Dobriţoiu, realizatorul emisiunii „Euroatlantica”, de la Radio România Actualităţi, a vorbit despre radio şi jurnalism la Jurnal de front, de la ora 19:00, la TVR 2.

 

Daniela Zeca Buzura
Jurnal de front

Ediția este disponibilă online pe TVR+

”Jurnalistul este un istoric al clipei prezente”, spune Radu Dobriţoiu. A trăit „cu radio în familie”. Tatăl său, regretatul Nicolae Dobriţoiu, i-a insuflat dragostea pentru această meserie, iar anul acesta se împlinesc 25 de ani de când lucrează la Radio România.

Despre emisiunea Euroatlantica, singura emisiune de radio din Româia cu teme de geopolitică, geostrategie şi securitate, Radu Dobriţoiu spune cu mâdrie că este unică în format şi că este considerată, adeseori, un reper de informaţii. La Radio România Actualităţi a mai realizat  şi emisiunea „Din teatrele de operaţii” (2010-2012).

Radu Dobriţoiu a fost corespondent special de război al SRR în Kosovo, Bosnia-Herţegovina, Afganistan, Irak (2000-2010).

A publicat cartea „Afganistan, un pământ uitat de timp. Corespondenţe de război”- 2002. Este coautor la „Romanian Armed Forces today”- 2007.

În 2010 a fost decorat cu Emblema de onoare a Statului Major General - 2010, în 2004 a primit Premiul „Eveniment”, Radio România Actualitati, iar în 2002 “Premiul pentru cel mai bun reporter de radio”, acordat de Consiliul Naţional al Audiovizualului.

O emisiune realizată de Daniela Zeca Buzura şi Cristina Dănilă

***

Emisiunea ”Jurnal de front” poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!


7:00 Generaţia Fit

Redifuzare

Emisiunea" Generaţia Fit" oferă cea mai bună reţetă de stil de viaţă sănătos-antrenamente pe care le poţi face în sala de fitness, nutriţie corectă şi alimentaţie sănătoasă, antrenamente atractive de grup, reţete delicioase şi rapide, exerciţii pe care le poti face acasă, dar şi secretele stilului de viaţă sănătos ale vedetelor, persoanelor publice şi sportivilor de performanţă.

Emisiunea "Generaţia Fit" promovează un stil de viaţă sănătos, care include sportul, mişcarea, dar şi alimentaţia sănătoasă, şi educă publicul, oferind astfel noţiuni esenţiale privind practicarea corectă a activităţii sportive şi alimentaţia corectă.

Producător: Iulia Popescu

Coproducţie TVR şi Federaţia Română de Culturism şi Fitness

7:25 România…în bucate (R)

TVR Târgu Mureş

* Cooking Show

Emisiune realizată de TVR Târgu Mureş

Prezentatori: Costin Miron si Bogdan Moraru

Realizator: Bogdan Moraru

Producător: Costin Miron

Jurnalist: Cătălin Blebea

Producător: Cristina Murgu

Producător delegat: Alexandra Tiniche

(Reluare)
 
CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne invită joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

Folclor vs. music-hall, la „Drag de România mea!”

Duminică, 21 aprilie, de la ora 15.00 la TVR 2 vă oferim în dar o ediție savuroasă „Drag de România mea!”, cu genuri variate, de la folclor, până ...

 

#tvr2