loader
Foto

„Olimpiade de aur” la TVR 2 | VIDEO

Deşi Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020 au fost amânate pentru anul viitor, iubitorii sporturilor au ocazia să fie conectaţi la incredibila atmosferă a celei mai importante competiții din lume.

 

Redacția Sport a TVR a pregătit o incursiune în istoria participării olimpice a României din ultimile trei decenii cu imagini de arhivă de la Barcelona ‘92, Atlanta ’96, Sydney 2000, Atena 2004, Beijing 2008, Londra 2012 şi Rio 2016. Începând din 25 aprilie, TVR 2 va difuza în fiecare sâmbăta şi duminica de la ora 11.30, momentele de aur ale Jocurilor Olimpice care i-au avut ca protagoniști pe sportivii români.

(w882)

„Poveşti ale celor mai râvnite medalii vor putea fi urmărite numai la Televiziunea Româna. În această perioadă veţi putea retrăi prin intermediul „Olimpiadelor de aur" emoţia şi bucuria generate de momente de excepţie ale participării sportivilor români la Jocurile Olimpice. Drumul spre legendă  începe la Barcelona, în 1992, cu ultima notă de 10 din istoria olimpică a gimnasticii şi cu victoriile de exceptie ale canotorilor, trece apoi prin Atlanta la aurul agăţat cu vârful floretei  de Laura Badea, ajunge la Sydney, la tripla canotoarelor şi la victoria Gabrielei Szabo, şi se opreşte  pentru un episod la Atena când flacăra Olimpică a efectuat un periplu mondial, în premieră pe toate cele cinci continente. Din Grecia se merge mai departe spre Beijing, Londra si Rio”, spune producătoarea Monica Bucur.


18:00 Ora de ştiri

(+ Sport )

Transmisiune directă

18:50 E vremea ta!

Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu

E vremea ta să primești date despre timpul probabil, climă, mediu și alte domenii conexe. Vei afla informații de la specialiști, curiozități, sfaturi utile și previziuni astrologice și vei ști cum îți influențează viața starea vremii.

Redactori: Laurenţiu Mandu, Cristina Dănilă, Adrian Bănută, Mirela Goldic, Claudia Nicolau şi Roxana Iordache

Producători : Raluca Brumariu

 
Acad. Maya Simionescu:

Invitata Danielei Zeca Buzura de sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 10:00, la "Mic Dejun cu un Campion", este acad. Maya Simionescu – biolog, ...

CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

 

#tvr2