loader
Foto

Galerie foto

O poveste de Crăciun, despre curaj și eroii din jurul nostru

Marți, 23 decembrie, Iuliana Marciuc ne-a adus o ediție specială a emisiunii „Destine ca-n filme”. De la ora 21.00, la TVR 2 am cunoscut câțiva oameni care au reușit să arate că destinul ți-l decizi singur.

 

Iuliana Marciuc
Destine ca-n filme

Ediția este disponibilă online pe TVR+

Tudi Laurian este un exemplu de luptător cu soarta nedreaptă. Este un adolescent pe care destinul şi nepriceperea unor medici l-au făcut dependent de scaunul cu rotile, viaţa lui a însemnat numai operaţii, tratamente lungi şi costisitoare şi cu toate astea, Tudi nu plânge, nu se vaită şi nu cere mila nimănui şi îşi surprinde des mama cu vorbe pline de înţelepciune şi cu zâmbetul său care, în ciuda atâtor suferinţe îndurate, îi luminează mereu faţa.

Cea de-a doua eroină a acestei ediţii este Mihaela Noroc, o îndrăgostită de arta fotografiei. Ea călătoreşte în jurul lumii în căutarea celor mai frumoase şi mai interesante chipuri de femei. Visul ei este să realizeze un Atlas al frumuseţii (BAW – Beauty around the World), un proiect personal la care, în ciuda dificutăţilor, Mihaela nu vrea să renunţe, fiind convinsă că visul ei va deveni realitate.

În vârstă de 29 de ani, Mihaela a început să lucreze la proiectul BAW în 2012, când se afla într-o călătorie în Etiopia. A pornit la drum fără un plan strict, lăsându-se îndrumată de instinct și de... cadrele foto. „Am călătorit în Europa de Est şi de Nord, apoi în Rusia, după care am traversat toată Asia până în Japonia. Din Bucureşti până la Tokio nu am luat niciun avion. Am mers doar cu autobuze, trenuri sau vapoare, observând cum se modifică treptat fizionomiile femeilor pe care le fotografiez”, spunea Mihaela într-un interviu pentru cotidianul gândul.info.

Şi pentru că este o ediţie de Sărbătoare, Iuliana Marciuc a pregătit ca subiect final şi o surpriză – inedita poveste a lui ... Moş Crăciun. Secretele din spatele unuia dintre cei mai îndrăgiți bătrâni ai lumii, o aflați marți, de la ora 21:00, la TVR 2.

Emisiunea poate fi urmărită şi la TVR HD miercuri, 26 noiembrie, de la ora 20.00, precum şi online pe TVR+.

16:00 Educatia la putere (R)

Realizator si moderator: Monica Ghiurco

Producător: Aimée D'Albon

Regizor artistic: Vitalie Lupascu

Jurnalisti: Antoanela De Cecco si Monica Colceriu.

(Reluare)

17:30 România…în bucate

Sezon Nou

TVR Târgu Mureş

* Cooking Show

*Tocaita de miel, la cuptorul cu lemne,in blid de lut cu capac de aluat, rosii si ardei copti..

Realizator: Bogdan Moraru

Producător: Costin Miron

Jurnalist: Cătălin Blebea

Producător: Cristina Murgu

Producător delegat: Alexandra Tiniche

 
În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

Duminica Moromeților la TVR2

Duminica Moromeților la TVR2

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Ecranizările regizorului Stere Gulea după opera lui Marin Preda au fost realizate la 30 de ani distanță. Filmul „Moromeţii” din 1987 este difuzat ...

 

#tvr2