loader
Foto

Galerie foto

O nouă serie Cap Compas la TVR 2 și TVR HD

Din ianuarie 2015, echipa emisiunii Cap Compas revine cu noi episoade incitante de călătorie, în fiecare duminică, de la ora 11.30, la TVR 2, TVR HD și TVR+.

 

Cap Compas

Ediția de duminică, 11 ianuarie, este disponibilă online pe TVR+.

Cap compas revine în forță cu cele mai inspirate idei pentru cea mai frumoasă vacanță în cele mai interesante destinații, dar și cu cele mai bune oferte de la cei mai de încredere parteneri.

Prima oprire din acest an este programata duminică, 11 ianuarie, de la ora 11.30 la TVR 2, când echipa emisiunii vă prezintă standurile cu oferte, acolo unde se pun la cale vacanțele noastre viitoare.

***

Încă din 2008 TVR prezintă destinaţii de călătorie altfel decât le găsim pe bloguri sau site-uri turistice.

Cap compas este un program de televiziune complex care comportă atât valențe de ordin turistic, cât şi dimensiuni complementare legate de obiceiuri, spaţii culturale, identităţi  stil şi rafinament în materie de amenajări ale industriei ospitalităţii, reţete culinare originale, degustări de vinuri şi forme de agrement.

Reporterii emisiunii au mers în ţări şi oraşe uneori uşor accesibile  ...alteori greu de ajuns - Antalia,  Dubai, Israel, Tanzania, Cehia etc.

Emisiunea se difuzează săptămânal pe TVR 2TVR Internaţional și TVR HD, cu un format de tip travel, având o durată de 24 de minute.

Ce ne aduce emisiunea nou faţă de altele? Cultură, istorie, gastronomie şi antropologie. Este provocarea care evidenţiază frumosul din lucrurile simple.

Pe TVR+ găsiți toate edițiile din arhiva emisiunii Cap Compas.

1:45 Ora de ştiri (R)

(+ Sport )

(Reluare)

2:30 E vremea ta! (R)

Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu

E vremea ta să primești date despre timpul probabil, climă, mediu și alte domenii conexe. Vei afla informații de la specialiști, curiozități, sfaturi utile și previziuni astrologice și vei ști cum îți influențează viața starea vremii.

Redactori: Laurenţiu Mandu, Cristina Dănilă, Adrian Bănută, Mirela Goldic, Claudia Nicolau şi Roxana Iordache

Producători : Raluca Brumariu

(Reluare)
 
Acad. Maya Simionescu:

Invitata Danielei Zeca Buzura de sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 10:00, la "Mic Dejun cu un Campion", este acad. Maya Simionescu – biolog, ...

CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

 

#tvr2