loader
Foto

Galerie foto

O nouă captură-record la Pescar hoinar

Duminică, 27 octombrie, echipa emisiunii ne-a invitat la o memorabilă partidă de pescuit bibani.

 

VICTOR ŢĂRUŞ
EUGEN ROIBU
Pescar hoinar

UPDATE: Ediția de duminică, 27 octombrie, este disponibilă pe TVR+

Pe balta 6 din Incinta Cormoranul – Murighiol, patru pescari au scos din apă câteva zeci de bibani, toţi, fără excepţie, de peste 500 – 600 de grame, o întâmplare neobişnuită, chiar şi pentru o amenajare piscicolă protejată, aşa cum este cea din Uzlina, pe braţul Sf. Gheorghe.

Cu o viaţă de pescar amator în spate, mărturisesc fără nici un complex că nu mi s-a mai întâmplat să pescuiesc în exclusivitate bibani de peste 6-700 de grame alături de alţi trei tovarăşi de suferinţă care trăiesc aceeaşi experienţă”, povesteşte Eugen Roibu, realizatorul emisiunii.

Şi pentru ca expediţia de toamnă să fie cu adevărat remarcabilă, pescarii hoinari au reuşit, în final, câteva capturi spectaculoase de ştiucă, urmate de eliberări „ca la carte”.

 

Sezonul de toamnă-iarnă 2013 ne aduce câteva capturi, trasee şi imagini inedite de la pescuit. Emisiunea Pescar Hoinar a intrat în al 11-lea an de difuzare neîntreruptă, iar la finalul lui 2013 vom difuza ediţia cu numărul 500.

Pornind de la hobby-ul care uneşte o mulţime de oameni, de la miile de pescari sportivi la sutele de mii, milioanele, poate, de amatori, de la copii la bunici, afirmăm, cu fiecare nou episod, condiţia implicită de călător a pescarului pentru a afla mereu lucruri noi, întâmplări, fapte, tradiţii, istorioare sau chiar istorii, în fine, pentru a fi mereu mai bogaţi cu sute şi mii de prieteni”, continuă Eugen Roibu.

 

 

10:30 Magazin Deutsche Welle

Globalizarea: riscuri şi beneficii (GLOBAL US Magazin despre globalizare, Germania, 2024) PREMIERĂ

Programul-magazin tratează problemele lumii contemporane inter-conectate, cu focus pe sintagma „local este global” şi vice-versa, şi arată cum se adaptează oamenii la oportunităţile şi la riscurile globalizării.

Episodul 100

Redactor: Corina Feleagă

11:00 Comisarul Rex (R)

Serial * Comisarul Rex (REX-Italia, Austria, 2008-2014)

*Episodul 87

Cu: Kaspar Capparoni, Fabio Ferri, Pilar Abella

*Serial poliţist.

Redactori: Anca Radu, Cristina Crăciun, Bogdan Stănescu

(Reluare)
 
Cupluri de poveste, la „Drag de România mea!”

Cupluri de poveste, la „Drag de România mea!”

publicat: miercuri, 08 mai 2024

Duminică, 12 mai, de la ora 15:00, la TVR 2 veți putea urmări o ediţie de colecție a emisiunii ”Drag de România mea!”, o confruntare a dragostei, ...

Întâlnire cu Păcală pentru un râs sănătos, duminică la TVR2

Comedia  „ Păcală", regizată de Geo Saizescu la începutul anilor '70, poate fi urmărită la TVR2 duminică, 12 mai, de la ora 20.00. În rolul ...

Concert extraordinar „Drag de România noastră

Duminică, 5 mai, la TVR 2 ați putut urmări, de la ora 14:40, concertul „Drag de România noastră 2" prezentat de Iuliana Tudor şi susţinut de Paul ...

 

#tvr2