loader
Foto

Noua generație a folclorului românesc, la "Drag de România mea!"

Paul Surugiu-Fuego v-a invitat să revedeţi o ediție care sărbătorește muzica populară, duminică, 5 ianuarie, de la ora 15:00, la TVR 2, TVR 2 HD şi online pe TVR+.

 

Paul Surugiu - Fuego
Drag de România mea!

Emisiunea este disponibilă online pe TVR+.

Nimic nu poate evolua dacă nu ne raportăm corect la trecut, păstrându-i autenticitatea și încercând să inovăm.

Din acest motiv, trebuie să acordăm șanse și merite cuvenite celor care vin din spate și care, cu avânt, încearcă să facă o Românie mai bună, mai demnă, indiferent de domeniu.

Tineri cantareti muzica populara Drag de Romania mea

Lor, tinerilor, trebuie să le arătăm că avem motive pentru a sta drepti și falnici în fața tuturor! Ne putem mândri oricând cu  folclorul nostru autentic, curat, cu grai adevărat, cu port de seamă și cu reprezentanți care știu că arta este definitorie în conturarea unui popor.

(w882) Tineri can

Artiști deplini, care își iau profesia în serios și care au talent nemăsurat.

Câțiva dintre cei mai apreciați, autentici și iubiți soliști ai noului val fac spectacol pentru voi, arătându-vă că sunt o mare familie, că au talent și că tradiția rămâne pe mâini bune.

Fiecare are un trecut, se implică în nenumărate proiecte, sunt muguri de tezaur, au diverse colaborări și participă la festivaluri de prestigiu pe care le și câștigă, din dorința de a fi mai buni.

Ne vorbeşte despre ei și ne cântă, una dintre păstrătoarele folclorului nealterat, realizatoare a celebrului „TEZAUR FOLCLORIC”, un om de o căldură și o sinceritate rare, doamna Gheorghița Nicolae.

(w882) Gheorghita

O gală cu nenumărate surprize, cu energie, cu ritm, cu voie bună și cu mult talent! Nu lipsesc nici momentele pregătite de Paul Surugiu -  Fuego alături de baletul condus de Florin Mariș, alături de trupa Supermarket și de ansamblul Valea Prahovei.

(w500) Fuego 17 n

Facem, așadar, o călătorie muzicală prin mai multe zone ale țării, arătându-vă că fiecare dintre artiștii invitați au un repertoriu pe măsură, au port, glas și decență. Îi veți cunoaște pe rând pe minunații PAUL ANANIE din Maramureș, MIHAELA GURĂU şi RALUCA RADU din Moldova, NICU MÂȚĂ din Basarabia, ANDREEA HAISAN din Bucovina, GABRIEL DUMITRU din Muntenia, MIHAI TEACĂ din Ardeal și STANA STEPĂNESCU din Banat!

***

Ne găsiți și pe Facebook și Instagram!

Foto: Ana Maria Halalai

Producătorul emisiunii: Codruța Prunariu

20:00 Puternici, impreuna

* Redifuzare

*Emisiunea PUTERNICI, IMPREUNA este un program care aduce fata in fata o familie din randul oamenilor simpli (sau un reprezentant al familiei, de la caz la caz ) si o vedeta, o personalitate din lumea artistica, sportiva sau politica. Acestia isi expun in fata telespectatorilor problemele lor, probleme cu care se confrunta orice om indiferent de clasa sociala, pregatire profesionala sau sex. Emisiunea PUTERNICI, IMPREUNA poate deveni una dintre optiunile preferate ale telespectatorilor TVR2, care se regăsesc in tematica sa, dar si un bun prilej de a întâlni vedetele lor preferate cu problemele lor ascunse.Emisiunea, zilnica, de luni pana joi, va pune in discutie si va cauta solutii pentru aspecte ale vietii de familie ale românilor de rând, începand cu relatia in cuplu, cresterea șsi educarea copiilor, alegerea partenerului de viată, gestionarea situatiilor delicate in cuplu, etc.

*Invitat:

Prezentator Liana Stanciu

Regizor Dan Manoliu

Producator Liana Daman

Jurnalisti Elena Cristescu, Dana Gutu, Luiza Caravasile, Andreea Baciu

21:00 Istorii de bun gust

Sezon Nou

Realizator: Camelia Moise

Producător: Larisa Avram

 
Despre mătuşi fabuloase şi secretele cafelei, la

Cele mai apreciate programe ale TVR 2 au pregătit ediţii în premieră. La „Istorii de bun gust”, fiecare poveste se leagă şi de un secret culinar. ...

Emisiuni speciale, In memoriam George Nicolescu, la TVR 2 şi TVR 3

Televiziunea Română își exprimă regretul profund față de pierderea iubitului artist și îi aduce un sincer omagiu prin difuzarea unor programe ce ...

O comedie despre calvarul vieții de soldat, în ecranizarea romanului satiric „Buffalo Soldiers

Sâmbătă, 30 martie, de la ora 22.50, pe TVR2 și TVR+ puteți urmări filmul „Bişniţari în uniformă" (Buffalo soldiers – Marea Britanie, Germania, ...

 

#tvr2