loader
Foto

Galerie foto

Nordul şi centrul Europei în „război culinar” la Hai-Hui

Marina Almăşan i-a invitat pe ambasadorii din Bulgaria şi Finlanda, să ne prezinte frumuseţea ţărilor lor printr-o mâncare tradiţională. Cine câştigă? Aflăm joi, de la ora 20:10, la TVR 2 şi TVR+.

 

Marina Almășan
Hai Hui

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

De la Helsinki, la Sofia, cu oprire în Grecia şi Budapesta. Acestea sunt doar câteva din destinaţiile cu care Marina Almăşan ne aşteaptă în ediţia de joi, 4 decembrie. Începem cu Aleksandar Filipov, ambasadorul Republicii Bulgaria, care ne va ţine o lecţie gătit, în direct din platoul emisiunii Hai-Hui. El va coace, alături de Marina şi invitaţii ei, ardei copţi, pentru a afla în sfârşit secretul care i-a făcut pe bulgari atât de cunoscuţi în Europa. Ambasadorul va primi o mână de ajutor şi din partea Divnei, o cântăreaţă a tinerei generaţii din Bulgaria, care va interpreta câteva din piesele ei cunoscute.

Ne mutăm apoi în Ţara lui Moş Crăciun: Finlanda. Îmbrăcată în veşminte tradiţionale, ambasadoarea Ulla Vaisto ne spune care-s datinile finlandezilor din timpul sărbătorilor de iarnă şi, pentru a intra în atmosfera specifică, ea îi va servi pe Marina şi invitaţii ei cu tradiţionalele sandvişuri cu somon.

În caz că nu ştiţi încotro să mergeţi de veţi ajunge în Budapesta, echipa Hai-Hui vine cu o propunere inedită: Muzeul Casa Terorii. Dacă veţi ajunge pe strada Andrassy, intraţi în acest muzeu care funcţionează chiar într-o clădire care a fost folosită drept loc de tortură de regimurile totalitare.

„Cuplul Ştefan Marinescu&Mihaela Noroc au traversat pământul în lung şi-n lat, în calitate de globe-trotteri, purtând cu ei tricolorul românesc. Vor povesti în emisiune despre aventurile lor din lunga călătorie”, ne spune gazda emisiunii. Cei doi şi-au propus să călătorească, timp de un an,  în 25 de ţări, însoţiţi de drapelul României şi au ajuns prin ţări ca Armenia, Uzbekistan, Japonia, Thailanda, Chile, Australia. Ce i-a făcut să plece la acest drum şi prin ce peripeţii au trecut, aflaţi joi, de la 20:10, la TVR 2.

De la lecţiile gătit, trecem la lecţiile de dans, aşadar Marina Almăşan îl aduce în platoul emisiunii pe cântăreţul grec Galani.

***

Despre emisiunea Hai-hui

„Show-ul dinamic, interactiv și atractiv pe care-l propune echipa mea va combina diverse instrumente gazetărești: talk-show-ul relaxat, reportajele de călătorie, concursurile dotate cu premii, interacțiunea pe Facebook și Skype cu românii de pe glob, cooking show-ul, momentele artistice și, nu în ultimul rând, umorul - care va însoți călătoriile noastre de joi seara”, spune gazda emisiunii, Marina Almăşan.

Nu uitaţi să intraţi pe pagina de Facebook a emisiunii Hai-Hui, ca să fiţi la curent cu peripeţiile prin care trec Marina Almăşan şi echipa ei.

***
Emisiunea poate fi urmărită și pe
TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!


 

2:25 Ora de ştiri (R)

(+ Sport )

(Reluare)

3:10 E vremea ta! (R)

Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu

E vremea ta să primești date despre timpul probabil, climă, mediu și alte domenii conexe. Vei afla informații de la specialiști, curiozități, sfaturi utile și previziuni astrologice și vei ști cum îți influențează viața starea vremii.

Redactori: Laurenţiu Mandu, Cristina Dănilă ,Adrian Bănută, Mirela Goldic, Claudia Nicolau şi Roxana Iordache.

Producători: Raluca Brumariu

(Reluare)
 
Scriitorul Florin Toma: „Fericirea e un concept care mă ţine în viaţă”

Invitatul Danielei Zeca Buzura în emisiunea „Mic Dejun cu un Campion” de sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 10:00, este Florin Toma – scriitor de ...

În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

 

#tvr2