loader
Foto

Galerie foto

Miss G cântă miercuri la TVR 2, în show-ul „8 într-o barcă”

Invitata ediţiei de miercuri  23 octombrie este cântăreaţa Miss G , care a atras atenţia publicului cu piesa „Moonlight”.

 

ALEXANDRA PĂCURARU ȘI MATEI STĂNCULESCU
8 într-o barcă

Ediţia de miercuri, 23 octombrie, este disponibilă online pe TVR+ AICI

Miss G s-a făcut remarcată în această vară şi în emisiunea „Vara pe val”, prin apariţia ei în echipa „Rechinilor” de la TVR 2.

Interpreta Paula Seling, coregraful Cornel Patrichi şi jurnalista Simona Catrina jurizează miercuri, 23 octombrie, de la ora 20.10, o nouă ediţie a emisiunii-concurs „8 într-o barcă”.

Bătălia talentelor pentru marele premiu de 10.000 de eurocontinuă cu noi emoţii şi cu răsturnări de situaţie în clasamentul notelor. Emisiunea este difuzată simultan pe TVR HD şi online pe TVR+.

Interpreta Paula Seling, coregraful Cornel Patrichi şi jurnalista Simona Catrina jurizează miercuri, 23 octombrie, de la ora 20.10, o nouă ediţie a emisiunii-concurs „8 într-o barcă”. Bătălia talentelor pentru marele premiu de 10.000 de euro continuă cu noi emoţii şi cu răsturnări de situaţie în clasamentul notelor. Emisiunea este difuzată simultan pe TVR HD şi online pe TVR+.

După cea de-a doua ediţie, care a avut loc săptămâna trecută, Alma, Andreea, Noni, Francesca, Selatin, Andi, Ruxandra şi Alex au trecut probele ediţiei, iar Andrada, Evelyne şi Paul eu primit „colacul de salvare”. Ruxandra nu numai că a reuşit să scape de „colacul de salvare” şi „să urce în barcă”, dar a şi primit două note de 10 din partea juriului, urcând astfel pe primul loc în topul notelor primite în cadrul acestei ediţii.

Clasamentul general al concursului le poziţionează în acest moment pe primul loc, la egalitate, pe Alma şi pe Francesca, cu 57 de puncte acumulate după cele două ediţii.

Una dintre reprezentaţiile artistice care au atras admiraţia juriului a fost momentul de improvizaţie pregătit de cei 11 concurenţi, care şi-au folosit vocea pentru a interpreta două piese celebre – „Hit the road, Jack!” şi „Candyman”, imitând şi sunetele instrumentelor muzicale.

Rămâne de văzut dacă cei care au urcat în clasament îşi vor păstra locul şi dacă cei care au primit „colacul de salvare” vor reuşi să scape de el în ediţia de miercuri, 23 octombrie, a emisiunii „8 într-o barcă”.

Premiul de Popularitate „8 într-o barcă”

Cei care vor să-şi susţină concurenţii preferaţi, pot intra pe pagina de Facebook a emisiunii – www.facebook.com/8inbarca, şi îi pot vota prin intermediul unei aplicaţii realizate special pentru ei. În urma voturilor exprimate pe această pagină va fi desemnat câştigătorul Premiului de Popularitate, în valoare de 1.000 de euro. Informaţii despre prezentatorii emisiunii (Alexandra Păcuraru şi Nicholas Caţianis), despre concurenţi, precum şi regulamentul emisiunii-concurs „8 într-o barcă” sunt disponibile pe pagina de Facebook „8 într-o barcă”.

21:40 Drag de România mea! (R)

Drag de România mea!

​Prezintă: Paul Surugiu-Fuego

Producător Codruţa Prunariu

Jurnaliști: Adina Toderașcu, Andreea Baciu

(Reluare)

23:35 Grădini de vis: geometrie, artă, viaţă (R)

(Jardins d'ici et d'ailleurs, Franţa, 2016)

Regia: Lelio Moehr

*Arhitectul peisagist Jean-Philippe Teyssier ne prezintă cele mai frumoase grădini din Franţa şi din întreaga lume. Datorită întâlnirilor lui cu grădinari, peisagişti, horticultori, arhitecţi, istorici sau administratori de domenii, arta acestor spaţii naturale se dezvăluie ochilor noştri.

Realizatorii au vorbit cu artiştii peisagişti care găsesc soluţii inovatoare pentru a oferi spaţii pentru respiraţie şi poezie într-o lume tot mai urbanizată.

(Reluare)
 
Acad. Maya Simionescu:

Invitata Danielei Zeca Buzura de sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 10:00, la "Mic Dejun cu un Campion", este acad. Maya Simionescu – biolog, ...

CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

 

#tvr2