loader
Foto

Galerie foto

Miss G cântă miercuri la TVR 2, în show-ul „8 într-o barcă”

Invitata ediţiei de miercuri  23 octombrie este cântăreaţa Miss G , care a atras atenţia publicului cu piesa „Moonlight”.

 

ALEXANDRA PĂCURARU ȘI MATEI STĂNCULESCU
8 într-o barcă

Ediţia de miercuri, 23 octombrie, este disponibilă online pe TVR+ AICI

Miss G s-a făcut remarcată în această vară şi în emisiunea „Vara pe val”, prin apariţia ei în echipa „Rechinilor” de la TVR 2.

Interpreta Paula Seling, coregraful Cornel Patrichi şi jurnalista Simona Catrina jurizează miercuri, 23 octombrie, de la ora 20.10, o nouă ediţie a emisiunii-concurs „8 într-o barcă”.

Bătălia talentelor pentru marele premiu de 10.000 de eurocontinuă cu noi emoţii şi cu răsturnări de situaţie în clasamentul notelor. Emisiunea este difuzată simultan pe TVR HD şi online pe TVR+.

Interpreta Paula Seling, coregraful Cornel Patrichi şi jurnalista Simona Catrina jurizează miercuri, 23 octombrie, de la ora 20.10, o nouă ediţie a emisiunii-concurs „8 într-o barcă”. Bătălia talentelor pentru marele premiu de 10.000 de euro continuă cu noi emoţii şi cu răsturnări de situaţie în clasamentul notelor. Emisiunea este difuzată simultan pe TVR HD şi online pe TVR+.

După cea de-a doua ediţie, care a avut loc săptămâna trecută, Alma, Andreea, Noni, Francesca, Selatin, Andi, Ruxandra şi Alex au trecut probele ediţiei, iar Andrada, Evelyne şi Paul eu primit „colacul de salvare”. Ruxandra nu numai că a reuşit să scape de „colacul de salvare” şi „să urce în barcă”, dar a şi primit două note de 10 din partea juriului, urcând astfel pe primul loc în topul notelor primite în cadrul acestei ediţii.

Clasamentul general al concursului le poziţionează în acest moment pe primul loc, la egalitate, pe Alma şi pe Francesca, cu 57 de puncte acumulate după cele două ediţii.

Una dintre reprezentaţiile artistice care au atras admiraţia juriului a fost momentul de improvizaţie pregătit de cei 11 concurenţi, care şi-au folosit vocea pentru a interpreta două piese celebre – „Hit the road, Jack!” şi „Candyman”, imitând şi sunetele instrumentelor muzicale.

Rămâne de văzut dacă cei care au urcat în clasament îşi vor păstra locul şi dacă cei care au primit „colacul de salvare” vor reuşi să scape de el în ediţia de miercuri, 23 octombrie, a emisiunii „8 într-o barcă”.

Premiul de Popularitate „8 într-o barcă”

Cei care vor să-şi susţină concurenţii preferaţi, pot intra pe pagina de Facebook a emisiunii – www.facebook.com/8inbarca, şi îi pot vota prin intermediul unei aplicaţii realizate special pentru ei. În urma voturilor exprimate pe această pagină va fi desemnat câştigătorul Premiului de Popularitate, în valoare de 1.000 de euro. Informaţii despre prezentatorii emisiunii (Alexandra Păcuraru şi Nicholas Caţianis), despre concurenţi, precum şi regulamentul emisiunii-concurs „8 într-o barcă” sunt disponibile pe pagina de Facebook „8 într-o barcă”.

0:20 RIVALII…cu Marina Almăşan

* Emisiunea RIVALII…cu Marina Almășan, îsi propune să aducă față-n față cele două tabere : tinerii și vârstnicii, primii-cu forța și entuziasmul și celelalte “instrumente” și caracteristici specifice vârstei, ceilalți-cu înțelepciunea, experiența și cumpatarea, pe care le-o oferă anii din buletin.

Prezintă: Marina Almășan

Comoderator: Costin Teodorescu

Producator: Marina Almășan

Jurnalişti: Elena Cristescu, Liana Damianşi Daniela Guţu

2:05 Campionatul European de patinaj artistic ESPOO 2023

* program liber masculin-ora 19:00

*ceremonie VICTORY masculin ~15 minute-ora 22:01

Producator : Daniela Enachescu

Comentator Monica Bucur

 
La TVR 2, spectacolul Campionatului European de Patinaj Espoo 2023

Din 25 ianuarie, TVR 2 transmite, atât în direct, cât şi înregistrat, Campionatul European de Patinaj Artistic Espoo 2023 (Finlanda).

„Familia Borgia” şi „Comisarul Ricciardi”, seriale în premieră la TVR 2

TVR 2 a început anul cu seriale apreciate atât de publicul cinefil, cât şi de critica de specialitate.

Tânăra generație din folclorul autohton, la

Echipa emisiunii "Drag de România mea!" vă dă întâlnire duminică, 29 ianuarie, de la ora 15.00 pe TVR2, când puteți revedea o gală care a ...