loader
Foto

Mircea Baniciu, lăsat fără răspuns de fiica sa la ”Rivalii”, pe TVR2

Mircea Baniciu şi fiica sa, Ana, faţă în faţă în emisiunea Marinei Almășan. Tată şi fiică, dar „Rivali” de generaţie, cei doi s-au străduit să facă faţă probelor pe care Marina Almăşan le-a pregătit în ediția din 17 decembrie, de la ora 15:00.

 

Marina Almășan
Rivalii

„Dincolo de duetul superb al celor doi, emisiunea a avut și multe surprize, iar unele dintre ele au fost cele pe care şi le-au provocat reciproc. Bunăoară, la „Proba obiectelor” - cea mai gustată probă a duelului dintre generații, în care fiecare invitat trebuie să-şi pună în încurcătură „rivalul”, punându-l să ghicească un obiect propriu generației sale. Ana si-a băgat în ceață tatăl, aducându-i o cutie cu “slime” (știți voi, pasta aceea gelatinoasă, cu care se joacă prichindeii prezentului, aruncând-o pe pereți sau modelând-o în toate felurile). După ce a pipăit-o și mirosit-o minute în șir, Mircea Baniciu s-a declarat învins.

Revanșa nu a întârziat, însa Ana a fost mult mai inspirată, ghicind pe loc că obiectul acela antic și de demult, desprins de Mircea din copilăria sa, este o …piuliță! Dezamăgit că nu i-a reușit provocarea, Mircea Baniciu a invitat-o pe Ana la un duet!”, a povestit Marina Almăşan despre noua ediţie „Rivalii”.

(w882)

DESPRE „RIVALII… cu Marina Almășan”

Emisiunea RIVALII…cu Marina Almășan, îsi propune să aducă față-n față cele două tabere: tinerii și vârstnicii, primii - cu forța și entuziasmul și celelalte “instrumente” și caracteristici specifice vârstei, ceilalți - cu înțelepciunea, experiența și cumpătarea, pe care le-o oferă anii din buletin.

Un juriu de personalități îndrăgite (din diferite domenii de activitate) va evalua prestația celor doi competitori, decizând în final care dintre ei a întrunit criteriile competiției : charisma, nivelul de pregătire, adaptabilitatea la vremurile pe care le traversăm, capacitatea de a se descurca în anumite situații limită, precum și aceea de a se face plăcut de cei din jur, format din:

 

- actrita EMILIA POPESCU

 

- artistul DAN HELCIUG

 

- psihologul EDUARD PUIU.

0:30 Destine ca-n filme (R)

Prezintă Iuliana Marciuc

Producător Iuliana Marciuc

Realizatori: Silvia Ionescu, Constantin Lupescu

Redactor Dana Ilie

din 16 aprilie //

(Reluare)

1:30 Memorialul durerii O istorie care nu se învată la scoală (R)

Caractere

Într-o lume deformată, mutilată moral de un regim politic criminal, au existat oameni care au reușit să-și păstreze demnitatea, refuzând orice formă de compromis. De cele mai multe ori această verticalitate morală a fost pedepsită cu ani grei de închisoare. Această serie reunește figuri emblematice ale rezistenței anticomuniste românești.

Tudor Greceanu

Redactor: Doina Teodoru

Producător: Alexandru Munteanu

Un film de Lucia Hossu Longin

O coproducţie TVR-APTR

(Reluare)
 
CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

Folclor vs. music-hall, la „Drag de România mea!”

Duminică, 21 aprilie, de la ora 15.00 la TVR 2 vă oferim în dar o ediție savuroasă „Drag de România mea!”, cu genuri variate, de la folclor, până ...

 

#tvr2