loader
Foto

Mircea Baniciu, lăsat fără răspuns de fiica sa la ”Rivalii”, pe TVR2

Mircea Baniciu şi fiica sa, Ana, faţă în faţă în emisiunea Marinei Almășan. Tată şi fiică, dar „Rivali” de generaţie, cei doi s-au străduit să facă faţă probelor pe care Marina Almăşan le-a pregătit în ediția din 17 decembrie, de la ora 15:00.

 

Marina Almășan
Rivalii

„Dincolo de duetul superb al celor doi, emisiunea a avut și multe surprize, iar unele dintre ele au fost cele pe care şi le-au provocat reciproc. Bunăoară, la „Proba obiectelor” - cea mai gustată probă a duelului dintre generații, în care fiecare invitat trebuie să-şi pună în încurcătură „rivalul”, punându-l să ghicească un obiect propriu generației sale. Ana si-a băgat în ceață tatăl, aducându-i o cutie cu “slime” (știți voi, pasta aceea gelatinoasă, cu care se joacă prichindeii prezentului, aruncând-o pe pereți sau modelând-o în toate felurile). După ce a pipăit-o și mirosit-o minute în șir, Mircea Baniciu s-a declarat învins.

Revanșa nu a întârziat, însa Ana a fost mult mai inspirată, ghicind pe loc că obiectul acela antic și de demult, desprins de Mircea din copilăria sa, este o …piuliță! Dezamăgit că nu i-a reușit provocarea, Mircea Baniciu a invitat-o pe Ana la un duet!”, a povestit Marina Almăşan despre noua ediţie „Rivalii”.

(w882)

DESPRE „RIVALII… cu Marina Almășan”

Emisiunea RIVALII…cu Marina Almășan, îsi propune să aducă față-n față cele două tabere: tinerii și vârstnicii, primii - cu forța și entuziasmul și celelalte “instrumente” și caracteristici specifice vârstei, ceilalți - cu înțelepciunea, experiența și cumpătarea, pe care le-o oferă anii din buletin.

Un juriu de personalități îndrăgite (din diferite domenii de activitate) va evalua prestația celor doi competitori, decizând în final care dintre ei a întrunit criteriile competiției : charisma, nivelul de pregătire, adaptabilitatea la vremurile pe care le traversăm, capacitatea de a se descurca în anumite situații limită, precum și aceea de a se face plăcut de cei din jur, format din:

 

- actrita EMILIA POPESCU

 

- artistul DAN HELCIUG

 

- psihologul EDUARD PUIU.

21:00 Istorii de bun gust

Redifuzare

Realizator: Camelia Moise

Producător: Larisa Avram

22:00 Educatia la putere

Sezon Nou

* Emisiunea „Educatia la putere” revine în cel de-al doilea sezon cu editii în premieră, de luni până joi, la TVR 2 șsi online pe TVR+. De la ora 22.00 (fiecare editie putând fi urmărită în reluare a doua zi, cu începere de la ora 16:00), realizatoarea Monica Ghiurco șsi echipa ei vă invită să urmăriti analize șsi dezbateri având ca subiect educatia, în multiplele ei forme. Vor fi abordate cele mai importante probleme ale sistemului românesc de învătământ șsi, implicit, ale societătii, cu oameni dedicati scolii si educatiei, profesori, părinti si elevi. Din noul sezon, dezbaterile șsi interviurile din cadrul emisiunii „Educatia la putere” vor alcătui o platformă interactivă pentru toti cei implicati, direct sau indirect, în procesul de educatie: profesori, elevi, familie, societate civilă șsi autorităti.

Realizator si moderator: Monica Ghiurco

Producător: Aimée D'Albon

Regizor artistic: Vitalie Lupascu

Jurnalisti: Antoanela De Cecco si Monica Colceriu.

 
Cum se câștigă trofeul SuperBlog după 11 ani de „antrenament”

„N-am reușit să obțin acest trofeu mai devreme pentru că mi-a luat ceva timp să învăț să fiu disciplinat”, declară Bogdan Dărădan, ...

Gala Premiilor Marii Loji Naționale din România, în direct la TVR

TVR 2 transmite în direct de la Ateneul Român vineri, de la ora 18:30, Gala Premiilor Marii Loji Naționale din România. Festivitatea decernării ...

Dacă doriți să revedeți... soprana Eugenia Moldoveanu vine la

"Pentru mine, a cânta este tot ceea ce mă putea bucura şi împlini", spune soprana Eugenia Moldoveanu, invitata Danielei Zeca Buzura la "Mic ...

 

#tvr2