loader
Foto

Galerie foto

Mircea Albulescu, primul invitat al emisiunii „Mic dejun cu un campion”

În fiecare sâmbătă , Daniela Zeca Buzura vă invită la o confesiune despre performanţă, la o discuţie cu personalităţi remarcabile sau tineri frumoşi şi optimişti. De la ora 9:00, la TVR 2 şi online TVR+.

 

Daniela Zeca Buzura
Mic dejun cu un campion

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Pentru grăbiţii creativi, pentru cei care-şi beau cafeaua la volan şi-şi fac programul de la 9 la 17, le aducem „Mic dejun cu un campion”. Agreabilă ca o şuetă şi guralivă ca un talk-show, această emisiune se petrece întotdeauna într-un bistro cochet, cu vedere la stradă şi neapărat alături de un interlocutor care are o poveste despre propriile bătălii câştigate, dar şi despre propriile înfrângeri care au urmărit un vis.

În cuvinte puţine şi simple, provocăm şi ne dorim o confesiune despre performanţă, spusă alături de o revistă preferată interlocutorului sau de un alt obicei de dimineață al celui invitat, aşa încât impresia de cuceritoare familiaritate să fie cheia atracţiei acestei emisiuni.

„Campionii” sunt personalităţi remarcabile sau tineri frumoşi şi optimişti care au încercat deja certitudinea succesului. Ei sunt eroii reali ai momentului.

Timp de 12 săptămâni, îi aducem telespectatorului câte  un nume de primă linie din teatru, film, sport, jurnalism, muzică, medicină, finanțe sau orice alt domeniu al vieții sociale, înscriindu-şi performerii într-o cultură vie a momentului şi făcându-i să apară ca eroi ai actualității, despre care se vorbeşte.

„În 12 ediţii de colecţie prin care, un fapt banal ca micul dejun, se transformă într-o poveste captivantă. Îi vom cunoaşte, dacă mai este nevoie, din istoriile personale creionate într-un portet. Vom pătrunde în lumea lor, cu pasinile lor, cu cărţile, filmele, tablourile pe care le iubesc. Le vom face surprize la care nici ni s-ar fi gândit. Într-un cuvânt, ne dorim prietenia lor şi pentru voi, prieteni, cei care ne priviţi şi pe care vă invităm să ne scrieţi la Televiziunea Română, Cal. Dorobanţi, nr. 191, pentru emisiunea ’’Mic dejun cu un campion’’ sau pe pagina noastră de Facebook ”, spune Ileana Ploscaru Panait, producătoarea TVR a emisiunii.

Înregistrările se vor realiza de fiecare dată la începutul zilei, chiar în intervalul real al micului dejun, iar amfitrionul va respecta gesturile unei gazde prietenoase, în aşa fel încât, difuzate sâmbăta, să redea convingător  şi cu şarm, starea oricărui campion care îşi începe o nouă dimineață, iscodit de perseverenţa interogativă a unui moderator care îşi pune cu rapiditate în joc un fler de scriitor, o intuiţie de bun psiholog și strategiile unui intervievator exersat.

De-a lungul celor 12 ediţii, vă veţi întâlni cu personalităţi ca Radu Jude, care ne va mărturisi că este îndrăgostit de pitorescul unui veac trecut şi de suculenţa unei limbi arhaice sau Ecaterina Szabo, care va apărea ca o antrenoare de succes care nu uită să fie o mamă iubitoare, care îşi îngrijeşte singură grădina casei, iar la micul dejun  bea doar... apă plată cu lămâie.

 

12:00 Telejurnal TVR2

* Sport* Meteo

Transmisiune directă

Translator mimico-gestual Lena Dermengiu

ACEST PROGRAM SE ADRESEAZĂ ŞI PERSOANELOR CU DEFICIENŢE DE AUZ

12:40 Teleshopping

 
CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

Folclor vs. music-hall, la „Drag de România mea!”

Duminică, 21 aprilie, de la ora 15.00 la TVR 2 vă oferim în dar o ediție savuroasă „Drag de România mea!”, cu genuri variate, de la folclor, până ...

 

#tvr2