loader
Foto

Mihai Bobonete: „Fac ce-mi place și iau și bani pentru asta” | VIDEO

Invitatul Irinei Păcurariu în emisiunea „Rețeaua de idoli” de la TVR 2 , luni, 23 noiembrie, ora 21:00, a fost Mihai Bobonete, unul dintre cei mai carismatici actori din România.

 

Irina Păcurariu
Rețeaua de idoli

Pe lângă carieră, Bobonete are o familie minunată și un hobby, pescuitul, așa că încearcă să nu stea prea multă vreme departe de luciul apei.

Despre cum reușește să le împace pe toate și care a fost prețul plătit pentru succes, Mihai Bobonete a vorbit în ediția din 23 noiembrie a emisiunii „Rețeaua de idoli”.

(w882)

„Multă lume crede că am noroc, fac ce-mi place și iau și bani pentru asta. Lumea nu știe că filmăm pentru serial 10 luni /an, 10 ore/zi, și că în rest fac spectacole, pregătesc subiecte, muncesc. Îmi amintesc cum într-o seară, venisem acasă după o zi de filmări, o văd pe Maria, fii-mea, cum trece prin fața mea și o întreb pe soție: De când merge Maria? Astea sunt momentele pe care le pierzi pentru ceea ce se cheamă carieră și nu se mai întorc niciodată....”, își amintește Mihai Bobonete.

Deși numele lui se identifică în ultimii ani cu umorul și publicul se pregătește să zâmbească atunci când îl vede, Bobo, cum îl strigă prietenii, a luat interviul în serios. La „Rețeaua de idoli” a vorbit despre Ilie Balint, mentorul lui din Craiova, și a refăcut drumul cu trenul care l-a adus la București, o poveste care a devenit chiar primul său subiect de stand-up.

„Surprinzător, deși discuția noastră a fost, în mare parte, pe barca lui de pescuit, am ajuns să îl invocăm pe Neagu Djuvara sau pe George Enescu, ne-am întors în copilăria lui de la Giurgeni și l-am auzit explicând cu patimă ce importantă e educația pentru copiii de astăzi, inclusiv pentru ai lui”, a spus realizatoarea Irina Păcurariu.

(w882)

0:15 Destine ca-n filme (R)

Prezintă Iuliana Marciuc

Producător Iuliana Marciuc

Realizator Silvia Ionescu

Redactor Dana Ilie

din 26 martie //

(Reluare)

1:10 Memorialul Durerii - o istorie care nu se învaţă la şcoală (R)

*O istorie care nu se învată la scoală

Caractere

Într-o lume deformată, mutilată moral de un regim politic criminal, au existat oameni care au reușit să-și păstreze demnitatea, refuzând orice formă de compromis. De cele mai multe ori această verticalitate morală a fost pedepsită cu ani grei de închisoare. Această serie reunește figuri emblematice ale rezistentei anticomuniste românesti

Redactor: Doina Teodoru

Producător: Alexandru Munteanu

Un film de Lucia Hossu Longin

O coproducţie TVR-APTR

(Reluare)
 
Despre mătuşi fabuloase şi secretele cafelei, la

Cele mai apreciate programe ale TVR 2 au pregătit ediţii în premieră. La „Istorii de bun gust”, fiecare poveste se leagă şi de un secret culinar. ...

Emisiuni speciale, In memoriam George Nicolescu, la TVR 2 şi TVR 3 | VIDEO

Televiziunea Română își exprimă regretul profund față de pierderea iubitului artist și îi aduce un sincer omagiu prin difuzarea unor programe ce ...

O comedie despre calvarul vieții de soldat, în ecranizarea romanului satiric „Buffalo Soldiers

Sâmbătă, 30 martie, de la ora 22.50, pe TVR2 și TVR+ puteți urmări filmul „Bişniţari în uniformă" (Buffalo soldiers – Marea Britanie, Germania, ...

 

#tvr2