loader
Foto

"Mic Dejun cu un Campion", ediție de sărbătoare cu Angela Gheorghiu

Emisiunea "Mic Dejun cu un Campion" a adus în dar o ediţie specială de Crăciun,  cu soprana Angela Gheorghiu. Sâmbātā, 24 decembrie, de la ora 10:00, la TVR 2, TVR HD şi online pe TVR+.

 

Daniela Zeca Buzura
Mic dejun cu un campion

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

’’Nu ştiu dacă Angela Gheorghiu e azi o Carmen sau o Floria Tosca. Dar ştiu că este o Divă îndrăgostită, iar iubirile ei încep de la muzică’’ – mărturiseşte Daniela Zeca Buzura, amfitrionul emisiunii Mic Dejun cu un Campion.

(w882) Angela Ghe

Nimic mai potrivit pentru profilul artistic al sopranei Angela Gheorghiu decât cele câteva versuri din aria ’’Muzica e viaţa mea’’ din opereta ’’Valurile Dunării’’ de George Grigoriu, pe care invitata noastră specială a interpretat-o de atâtea ori: ’

’...Muzica e toată viaţa mea / şi tot ce mi-a dat.

Muzica e fericirea mea / şi vis mult visat.

Muzica, / printr-o minune mă trezesc lângă ea.

Muzica, / O clipă nu aş aştepta. / Dacă mi-ar cere într-o zi / şi sufletul eu i-aş da.

Muzica, muzica, muzica’’.

Când am contactat-o prima dată pentru a o invita la o cafea, de dragul împărtăşit al unei minunate întâlniri, Angela Gheorghiu concerta în America. Nu a declinat invitaţia, dimpotrivă, ne-a mărturisit că urmăreşte de mult emisiunea şi îşi doreşte nespus să ne întâlnim. Doar că programul dens al concertelor şi al obligaţiilor sale a impus această dată de sfârşit de decembrie.

Şi s-a potrivit foarte bine pentru dimineaţa din ajunul Crăciunului pentru că CD-ul ’’O, ce veste minunată!’’ cu colinde româneşti, înregistrat de Angela Gheorghiu în 2013, ne-a fost un bun companion muzical pentru ediţia specială de sărbătoarea Naşterii Domnului.

(w882) Angela Ghe

Angela Gheorghiu este, fără îndoială, un artist liric de cea mai înaltă valoare, o femeie frumoasă, ambiţioasă, talentată, strălucitoare, un om remarcabil, un ambasador real al României. Cu forţa şi cu farmecul său inconfundabil, ea deschide uşi pe la care alţii stau doar pe dinafară.

Înzestrată cu un dar dumnezeiesc, Angela Gheorghiu a plecat din Adjudul natal pentru a cuceri o lume. Și nu a fost doar un vis. Este o realitate de care ne bucurăm şi noi, astăzi, la Micul Dejun.

(w882) Angela Ghe

***

Ajunul Crăciunului să le aducă telespectatorilor şi prietenilor noştri care ne sunt apropiaţi de fiecare dată, sărbători liniştite, alături de familie şi prieteni. La Mulţi Ani! Să ne vedem sănătoşi şi în anul ce vine. Noi vă aşteptăm să fiţi lângă noi şi pe 7 ianuarie 2017, de prăznuirea Sf. Ioan.

Toate cele bune şi Crăciun fericit!

***

„Dorim să mulţumim încă o dată partenerilor noştri, Librăriile Cărtureşti, unde, săptămână de săptămână, datorită filmărilor pe care le realizăm în Grădina Verona, le dăm peste cap programul de prânz. Şi nu se supără, ba, dimpotrivă, mai dau şi o mână de ajutor pentru a ne servi cu promptitudine o cafea aromată sau cele mai noi reţete de limonade. Un loc cu autentică tradiţie culturală unde oaspeţii emisiunii Mic Dejun se simt atât de bine”, spune Ileana Ploscaru Panait, producătoarea TVR a emisiunii.

***

Emisiunea este difuzată şi pe TVR HD (sâmbătă, 24 decembrie, ora 10:00/ în reluare duminică, 25 decembrie, ora 11:00), TVR Internaţional (vineri, 30 decembrie, ora 15:00) şi TVR Moldova (marți, 3 ianuarie, ora 9:00).

***

Emisiunea poate fi urmărită livestream pe TVR+ pe tabletă sau telefon mobil.

Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS si Android.

 

 

15:30 Teleşcoala

* Limbi străine Sezon Nou

* Limba spaniola

Producator: Sinziana Milosoiu

16:00 Educatia la putere (R)

Realizator si moderator: Monica Ghiurco

Producător: Aimée D'Albon

Regizor artistic: Vitalie Lupascu

Jurnalisti: Antoanela De Cecco si Monica Colceriu.

(Reluare)
 
CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne invită joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

Folclor vs. music-hall, la „Drag de România mea!”

Duminică, 21 aprilie, de la ora 15.00 la TVR 2 vă oferim în dar o ediție savuroasă „Drag de România mea!”, cu genuri variate, de la folclor, până ...

 

#tvr2