loader
Foto

„Mi-a fost dor de voi!”, spune Paul Surugiu-Fuego la începutul noului sezon „Drag de România mea!”

Cel de-al 11-lea sezon al emisiunii „Drag de România mea!” debutează la TVR 2 pe 8 octombrie, cu un mega-concert susţinut de Paul Surugiu-Fuego.

 

Paul Surugiu-Fuego şi „Drag de România mea!” se întorc în această toamnă la TVR 2 cu un nou sezon plin de culoare, oameni talentați, vedete consacrate , dar şi artişti aflaţi la debut, de pe ambele maluri de Prut, pentru că la „Drag de România mea!” veți avea ocazia să vedeți, ca și până acum, soliști din Basarabia, care vin cu istorii captivante, cu arta lor și cu multe surprize. Din 8 octombrie, de la ora 15:00, în fiecare duminică nu vor lipsi în această toamnă muzica de bună calitate, informațiile utile și jocurile surpriză.

Telespectatorii „Drag de România mea!” se vor bucura de duete inedite, interpretate de Fuego și invitații săi şi de gale de folclor cu artiști renumiţi, care păstrează tradițiile autentice. Veți avea ocazia să vedeți noutăți, precum jocuri, glume și provocări inedite între mai multe echipe de artiști, dar și momente emoţionante de muzică și poezie, un divertisment variat așa cum ne-am obișnuit de mai bine de cinci ani. Paul Surugiu-Fuego şi invitaţii săi se vor afla într-un decor nou, în mijlocul publicului, alături de balet și band.

(w882)

Cel de-al 11-lea sezon debutează atipic, cu un concert grandios, organizat de Paul Surugiu Fuego la Chișinău. Este vorba despre spectacolul „Mi-a fost dor de voi”, susținut de artist în luna iunie, cu ocazia aniversării a 30 de ani de activitate, la Teatrul Verde. Va fi un super show de aproape trei ore, cu șlagărele lui Paul Surugiu, alături de invitați de seamă din România și din Republica Moldova, precum Nelly Ciobanu, Paula Seling, Anișoara Puică, Yan Raiburg, Akord, Gabriel Nebunu, Maria Stoianov.

„Sezonul nou „Drag de România mea!” va fi captivant, cu personaje noi, cu foarte mulți artiști de top din Basarabia și cu arta de acolo, asta pentru că țin enorm să arăt românilor ce oameni talentați sunt peste Prut. Vom avea duete şi momente emoționante. Până la urmă, despre asta e vorba în emisiune, despre clipe de calitate petrecute în prezența unor oameni valoroși, care merită să apară la tv, care au ce spune, care promovează o muzică decentă și care pot reprezenta un exemplu pentru cei din jurul lor. Pregătim un Ajun de Crăciun spectaculos și, desigur, un super program de Revelion, cu folclor autentic. Veți avea multe surprize și multe lucruri noi de aflat, dacă stați aproape de noi, în fiecare duminică, de la ora 15.00, la TVR 2! Poate nu întotdeauna suntem cei mai buni, dar categoric suntem o alternativă, prin decență și calitate. Vă o ferim un program de divertisment clasic la Televiziunea Română”, a spus Paul Surugiu-Fuego.

11:00 Comisarul Rex (R)

Serial * Comisarul Rex (REX-Italia, Austria, 2008-2014)

*Episodul 77

Cu: Kaspar Capparoni, Fabio Ferri, Pilar Abella

*Serial poliţist.

Redactori: Anca Radu, Cristina Crăciun, Bogdan Stănescu

(Reluare)

12:00 Telejurnal TVR2

* Sport* Meteo

Translator mimico-gestual Lena Dermengiu

ACEST PROGRAM SE ADRESEAZĂ ŞI PERSOANELOR CU DEFICIENŢE DE AUZ

Transmisiune directă

 
Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, am celebrat Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

Scriitorul Florin Toma: „Fericirea e un concept care mă ţine în viaţă” | VIDEO

Invitatul Danielei Zeca Buzura în emisiunea „Mic Dejun cu un Campion” de sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 10:00, a fost Florin Toma – scriitor de ...

În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

 

#tvr2