loader
Foto

„Mi-a fost dor de voi!", un spectacol-mesaj al artistului Paul Surugiu-Fuego, la „Drag de Romania mea!”

După un sezon cu provocări, confruntari între vedete, jocuri, întrebări şi dedicații muzicale, Paul Surugiu-Fuego ne-a invitat duminică, 9 iunie, la un concert de colecție: „Mi-a fost dor de voi!”, spectacol susținut în vara anului trecut la Teatrul Verde din Chișinău.

 

Paul Surugiu - Fuego
Drag de România mea!

La „Drag de România Mea!”, duminică, 9 iunie, de la ora 15:00, Paul Surugiu-Fuego ne-a invitat să urmărim un spectacol cu o atmosferă incendiară, surprize și, desigur, invitați speciali. Nelly Ciobanu, cunoscuta interpretă care a făcut un mare show la Eurovision în anul 2009, trupa AKORD, compozitorul multor șlagăre, Yan Raiburg, artistul de senzație Gabriel Nebunu, eleganta Anișoara Puica, dar și artista Maria Stoianov, care va aduce un strop de folclor. Din România, invitata specială Paula Seling a cucerit publicul cu voce, carisma și talent. Artiștii au fost acompaniați de Angry Band Orchestra și de dansatorii DA Production.

Concertul ”Mi-a fost dor de voi!” a fost de amploare, cu public numeros, o echipă vastă, filmări cu drona și un ritm alert și plin de antren, mai ales că Paul Surugiu-Fuego este atât de iubit și de apreciat peste Prut. Vă reamintim că în cadrul acestui spectacol, Paul Surugiu a primit distincția ”MERIT DE ONOARE”, din partea Primăriei Chișinău.

”Am avut mari emoții, am cântat în fața a peste 4000 de persoane, care au venit să mă vadă deși toată ziua respectivă plouase torențial. Am crezut chiar că vom amâna la un moment dat, dar s-a dovedit că ne-am înșelat și astfel am putut oferi un spectacol de zile mari, cu o super orchestră, piese pe măsură, din acești ani ai mei de carieră, 30 la număr, dar și duete cu cei șapte invitați de seamă, prieteni dragi, care au acceptat invitația mea și care vor face mare show alături de mine. În cele aproape trei ore veți avea parte de multe surprize și momente pe măsură, dar nu vă divulg prea multe și vă las să ne urmăriți”, spunea Paul Surugiu Fuego.

21:00 Istorii de bun gust

Redifuzare

Realizator: Camelia Moise

Producător: Larisa Avram

22:00 Educatia la putere

Sezon Nou

* Emisiunea „Educatia la putere” revine în cel de-al doilea sezon cu editii în premieră, de luni până joi, la TVR 2 șsi online pe TVR+. De la ora 22.00 (fiecare editie putând fi urmărită în reluare a doua zi, cu începere de la ora 16:00), realizatoarea Monica Ghiurco șsi echipa ei vă invită să urmăriti analize șsi dezbateri având ca subiect educatia, în multiplele ei forme. Vor fi abordate cele mai importante probleme ale sistemului românesc de învătământ șsi, implicit, ale societătii, cu oameni dedicati scolii si educatiei, profesori, părinti si elevi. Din noul sezon, dezbaterile șsi interviurile din cadrul emisiunii „Educatia la putere” vor alcătui o platformă interactivă pentru toti cei implicati, direct sau indirect, în procesul de educatie: profesori, elevi, familie, societate civilă șsi autorităti.

Realizator si moderator: Monica Ghiurco

Producător: Aimée D'Albon

Regizor artistic: Vitalie Lupascu

Jurnalisti: Antoanela De Cecco si Monica Colceriu.

 
Cum se câștigă trofeul SuperBlog după 11 ani de „antrenament”

„N-am reușit să obțin acest trofeu mai devreme pentru că mi-a luat ceva timp să învăț să fiu disciplinat”, declară Bogdan Dărădan, ...

Gala Premiilor Marii Loji Naționale din România, în direct la TVR

TVR 2 transmite în direct de la Ateneul Român vineri, de la ora 18:30, Gala Premiilor Marii Loji Naționale din România. Festivitatea decernării ...

Dacă doriți să revedeți... soprana Eugenia Moldoveanu vine la

"Pentru mine, a cânta este tot ceea ce mă putea bucura şi împlini", spune soprana Eugenia Moldoveanu, invitata Danielei Zeca Buzura la "Mic ...

 

#tvr2