loader
Foto

Mărturii din lumea teatrului, cu Mircea Albulescu

Sâmbătă, 9 aprilie, aţi putut urmări interviul realizat de Daniela Zeca Buzura cu Mircea Albulescu pentru emisiunea „Mic dejun cu un campion”. De la 9:30, la TVR 2 şi TVR+.

 

Daniela Zeca Buzura
Mic dejun cu un campion

„Recent, la Mic Dejun cu un Campion, am filmat o ediţie de colecţie cu regizorul David Esrig. Odată cu amintirile dânsului despre teatru, dramaturgi, actori şi regizori l-am redescoperit, pentru a câta oară, pe Mircea Albulescu, care a făcut parte din generaţia de aur a Teatrului de Comedie odată cu înfiinţarea acestuia în anii ’60”, spune Ileana Ploscaru Panait, producătoarea emisiunii.

Multe spectacole l-au avut în rol principal sau alături de triada celebră Moraru–Dinică – Beligan. O întâlnire memorabilă pentru noi, un privilegiu pe care îl împărtăşim sâmbătă, 9 aprilie, telespectatorilor noştri avându-l ca invitat de onoare în „platoul” de filmare de la Cafe Verona pe Mircea Albulescu.

Facem o reverenţă în faţa unui mare actor, care exersează cu egal talent puterea cuvântului scris, a profesorului care formează noi generaţii de actori, a omului care trăieşte distins şi departe de lumina refelectoarelor experienţele unei vieţi cu suişurile şi coborâşurile ei.

***

 

„Dorim să mulţumim încă o dată partenerilor noştri, Librăriile Cărtureşti, unde, săptămână de săptămână, datorită filmărilor pe care le realizăm în Grădina Verona, le dăm peste cap programul de prânz. Şi nu se supără, ba, dimpotrivă, mai dau şi o mână de ajutor pentru a ne servi cu promptitudine o cafea aromată sau cele mai noi reţete de limonade. Un loc cu autentică tradiţie culturală unde oaspeţii emisiunii Mic Dejun se simt atât de bine”, spune Ileana Ploscaru Panait, producătorul TVR al emisiunii.

10:00 Teleshopping

10:30 Magazin Deutsche Welle

* Euromaxx (EUROMAXX-Magazin despre lifestyle, Germania, 2024) PREMIERĂ

*Magazin săptămânal ce prezintă cele mai diverse şi mai fascinante evenimente culturale şi sociale europene.

Episodul:98

Redactor: Delia Clonaru

 
Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care cântăm, ne distrăm și ne ...

Duminica Moromeților la TVR2

Duminica Moromeților la TVR2

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Ecranizările regizorului Stere Gulea după opera lui Marin Preda au fost realizate la 30 de ani distanță. Filmul „Moromeţii” din 1987 este difuzat ...

Ecranizarea din 2019 a romanului „Numele trandafirului

Miniseria „Numele trandafirului" este difuzată în premieră, în patru părți, pe TVR2. Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 22.00, este programată a ...

 

#tvr2