loader
Foto

Galerie foto

Marina Almăşan, noutăţi pe TV şi în librării

Realizatoarea TVR 2 a lansat cea de-a zecea carte - “China cea de taină”, un jurnal de călătorie, iar sâmbăta, de la ora 15.00, îi aşteaptă pe telespectatori la "Femei de 10, Bărbaţi de 10".

 

Marina Almășan

Marina Almășan și-a lansat cea de-a zecea carte : “China cea de taină”, un jurnal de călătorie publicat de Editura Corint. Prietenii şi admiratorii i-au fost aproape, iar lansarea cărții a fost dedicată împlinirii a 70 de ani de relații diplomatice bilaterale dintre România și China. Pe lângă vedete, au fost prezenţi oameni de afaceri, reprezentanți MAE şi ai Ambasadei Chinei la Bucureşti. Despre cartea Marinei, a vorbit Excelența Sa, doamna Jyang Yu, noul ambasador al Chinei la București, iar printre artiștii invitaţi să urce pe scenă s-au numărat Deea și Dinu Maxer și Mihai Trăistariu, care au interpretat melodii în limba chineză. Marina Almăşan a primit invitaţia de a-și lansa cartea și la renumitul Târg de carte de la Beijing.

(oar_w460)

Sâmbătă, 20 aprilie, Marina Almăşan s-a întors la TVR 2, de la ora 15.00, cu un nou sezon „Femei de 10, Bărbaţi de 10”. Prima ediţie a debutat în forţă, iar Marina Almăşan a invitat câteva dintre manechinele “echipei de aur” a Zinei Dumitrescu, pentru a depăna amintiri despre celebra creatoare de modă. În platoul TVR s-au aflat: Dana Săvuică, Maria Andrei, Dana Androne, Camelia Ilie (Miss România), Gabriela Silagy, Crinuța Popescu, Adela Surugiu, Romanița Iovan, celebre manechine ale anilor 90.

“Mi-am amintit, cu plăcere, că aceleași fete defilau saptamânal, acum 25 de ani, în platoul “Ceaiului de la ora 5”, în cadrul rubricii pe care o gira Mama Zina. Momentul întâlnirii a fost emoționant, fetele au depănat amintiri, au defilat, chiar, pe “podiumul” improvizat al emisiunii şi le-am oferit secvențe de arhivă cu Zina. În final, Marcel Pavel - unul dintre apropiații Zinei, i-a dedicat o melodie tulburătoare”, a povestit Marina Almăşan.

(oar_w460)

20:00 Puternici, impreuna

* Redifuzare

*Emisiunea PUTERNICI, IMPREUNA este un program care aduce fata in fata o familie din randul oamenilor simpli (sau un reprezentant al familiei, de la caz la caz ) si o vedeta, o personalitate din lumea artistica, sportiva sau politica. Acestia isi expun in fata telespectatorilor problemele lor, probleme cu care se confrunta orice om indiferent de clasa sociala, pregatire profesionala sau sex. Emisiunea PUTERNICI, IMPREUNA poate deveni una dintre optiunile preferate ale telespectatorilor TVR2, care se regăsesc in tematica sa, dar si un bun prilej de a întâlni vedetele lor preferate cu problemele lor ascunse.Emisiunea, zilnica, de luni pana joi, va pune in discutie si va cauta solutii pentru aspecte ale vietii de familie ale românilor de rând, începand cu relatia in cuplu, cresterea șsi educarea copiilor, alegerea partenerului de viată, gestionarea situatiilor delicate in cuplu, etc.

*Invitat:

Prezentator Liana Stanciu

Regizor Dan Manoliu

Producator Liana Daman

Jurnalisti Elena Cristescu, Dana Gutu, Luiza Caravasile, Andreea Baciu

21:00 Istorii de bun gust

Redifuzare

Realizator: Camelia Moise

Producător: Larisa Avram

 
Cum se câștigă trofeul SuperBlog după 11 ani de „antrenament”

„N-am reușit să obțin acest trofeu mai devreme pentru că mi-a luat ceva timp să învăț să fiu disciplinat”, declară Bogdan Dărădan, ...

Gala Premiilor Marii Loji Naționale din România, în direct la TVR

TVR 2 transmite în direct de la Ateneul Român vineri, de la ora 18:30, Gala Premiilor Marii Loji Naționale din România. Festivitatea decernării ...

Dacă doriți să revedeți... soprana Eugenia Moldoveanu vine la

"Pentru mine, a cânta este tot ceea ce mă putea bucura şi împlini", spune soprana Eugenia Moldoveanu, invitata Danielei Zeca Buzura la "Mic ...

 

#tvr2