loader
Foto

Mariana Mihuţ – un actor rar întâlnit în aceste vremuri

Întâlnirea cu invitata Danielei Zeca Buzura a putut fi urmărită în emisiunea "Mic Dejun cu un Campion", la TVR2, în ediţia de sâmbătă, 17 decembrie 2022, de la ora 10:00 (reluare vineri, 23 decembrie ora 2:45).

 

Daniela Zeca Buzura
Mic dejun cu un campion

Alături de un mare artist precum Mariana Mihuţ, timpul petrecut împreună nu este niciodată suficient. Trece prea repede şi impresia rămasă este că încă multe ar mai fi fost de spus. De fiecare dată poţi avea revelaţia unor nuanţe noi ale conversaţiei la care, poate, nu ai fost îndeajuns de atent prima oară. Aşa este şi revederea din această sâmbătă.

Frumoasă, plină de emoţie, într-un moment fast al apropierii Sărbătorilor de Crăciun. Un răgaz pentru familie şi prieteni, un timp al apropierii şi înţelegerii, al reculegerii, al bilanţului, al speranţelor şi al noilor proiecte. Toate aceste trăiri au fost atinse cu vrajă şi subtilitate în dialogul dintre Daniela Zeca Buzura cu desăvârşita actriţă, Mariana Mihuţ.

(w882)

Avem şansa s-o mai vedem încă pe scenă, jucând alături de Victor Rebengiuc, soţul său la fel de celebru. În destul de puţine reprezentaţii, pentru că iarna vieţii i-a ajuns din urmă şi a troienit peste idolii scenei, anii de efort şi de dăruire. Dar, chiar şi aşa, revederea este cu atât mai preţioasă. Şi îi mai putem urmări în filme şi în teatrul de televiziune, în recitaluri şi spectacole de poezie păstrate cu grijă în arhiva de aur a Televiziunii Române sau în ocazii ca acestea, în interviuri de colecţie ce vor rămâne fără îndoială o mărturie pentru cei care vor veni după noi.

Un articol de Ileana Ploscaru Panait

***

Emisiunea poate fi urmărită la TVR 2, sâmbătă, 17 decembrie 2022, de la ora 10:00 (reluare vineri, 23 decembrie ora 2:45); la TVRInternaţional sâmbătă, 17 decembrie 2022, de la ora 10:30; la TVR MOLDOVA duminică, 18 decembrie 2022, ora 8:55 şi la TVR+.

(w882)

20:00 Puternici, impreuna

* Redifuzare

*Emisiunea PUTERNICI, IMPREUNA este un program care aduce fata in fata o familie din randul oamenilor simpli (sau un reprezentant al familiei, de la caz la caz ) si o vedeta, o personalitate din lumea artistica, sportiva sau politica. Acestia isi expun in fata telespectatorilor problemele lor, probleme cu care se confrunta orice om indiferent de clasa sociala, pregatire profesionala sau sex. Emisiunea PUTERNICI, IMPREUNA poate deveni una dintre optiunile preferate ale telespectatorilor TVR2, care se regăsesc in tematica sa, dar si un bun prilej de a întâlni vedetele lor preferate cu problemele lor ascunse.Emisiunea, zilnica, de luni pana joi, va pune in discutie si va cauta solutii pentru aspecte ale vietii de familie ale românilor de rând, începand cu relatia in cuplu, cresterea șsi educarea copiilor, alegerea partenerului de viată, gestionarea situatiilor delicate in cuplu, etc.

*Invitat:

Prezentator Liana Stanciu

Regizor Dan Manoliu

Producator Liana Daman

Jurnalisti Elena Cristescu, Dana Gutu, Luiza Caravasile, Andreea Baciu

21:00 Istorii de bun gust

Redifuzare

Realizator: Camelia Moise

Producător: Larisa Avram

 
Cum se câștigă trofeul SuperBlog după 11 ani de „antrenament”

„N-am reușit să obțin acest trofeu mai devreme pentru că mi-a luat ceva timp să învăț să fiu disciplinat”, declară Bogdan Dărădan, ...

Gala Premiilor Marii Loji Naționale din România, în direct la TVR

TVR 2 transmite în direct de la Ateneul Român vineri, de la ora 18:30, Gala Premiilor Marii Loji Naționale din România. Festivitatea decernării ...

Dacă doriți să revedeți... soprana Eugenia Moldoveanu vine la

"Pentru mine, a cânta este tot ceea ce mă putea bucura şi împlini", spune soprana Eugenia Moldoveanu, invitata Danielei Zeca Buzura la "Mic ...

 

#tvr2