Maestrul Florin Zamfirescu: "Nu m-am făcut actor ca să devin vedetă"
miercuri, 30 septembrie 2020
Sâmbătă, 3 octombrie 2020, ora 10:00, la TVR 2 și online pe TVR+, invitatul Danielei Zeca Buzura la "Mic dejun cu un campion" a fost actorul Florin Zamfirescu, profesor universitar la UNATC.

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

După aproape 50 de ani de carieră, sute de roluri şi zeci de filme, actorul Florin Zamfirescu face o mărturisire emoţionantă: ’’Am muncit foarte mult, am dormit în frig, pe paie, m-am îmbolnăvit, am spaime, am temeri, am coşmaruri cu scene din filme. Eu zic că am ajuns la capăt. E timpul să spun, stop!

Cu un palmares de sute de roluri şi peste 30 de filme, interlocutorul nostru de astăzi nu se consideră o vedetă, ci declară: ’’Îmi place teatrul dar nu m-am făcut actor ca să devin vedetă. Eu sunt artist şi gata’’ – mărturiseşte cu o deplină sinceritate Florin Zamfirescu la cei 70 de ani împliniţi. După o viaţă pe scenă şi în filmul artistic – aproape 50 de ani de carieră - jucând în atâtea partituri mai mari sau mai mici, nu a considerat o clipă că arta sa i-ar fi răpit viaţa sau familia, ci dimpotrivă, că i le-au împlinit mai mult decât oricare altă meserie.

(w640)

O conversaţie cu un artist de talia lui Florin Zamfirescu, un actor care după jumătate de secol de carieră încă mai are multe de oferit este ca o aventură pentru că, fără să vrea, într-o secvenţă atât de scurtă de timp, oricare moderator nu are cum să cuprindă o existenţă atât de plină de conţinut.

De altfel, chiar aşa a început confesiunea invitatului nostru, cu exprimarea unei convingeri pe care a avut-o de tânăr şi pe care şi-o menţine şi astăzi: ’’Niciodată nu m-am considerat un intelectual. Eu sunt artist. Şi artiştii pot să spună orice. Pentru mine, actoria este o magie continuă. Fie ea între doi oameni care stau de vorbă la o masă sau, şi mai şi, magia dintre actor şi public’’. De altfel, se pare că această legătură atât de specială l-a urmărit cu prisosinţă, căci, în 2002 s-a şi concretizat într-o teză, ’’Actorie sau magie’’ cu care a obţinut titlul de ’’Doctor în arte’’.

(w640)

Incitat să dezvăluie accente ale carierei, Florin Zamfirescu a amintit de extraordinara experienţă din ’’Iacob’’ regizat de Mircea Daneliuc – o partitură mică dar de o intensitate fără egal -, de ’’Filantropica’’ lui Nae Caranfil, de rolul Ion din ’’Năpasta’’ lui Alexa Visarion cu care a obţinut Premiul ’’Leul de Aur’’ de la Arezzo, de ’’La ţigănci’’ de Alexander Hausvatter care s-a jucat timp de 11 ani, şi câte şi mai câte. Toate însă au un numitor comun: seriozitatea şi dedicarea profundă şi totală, ’’Mă duc la teatru de pe la prânz ca să pot intra în atmosfera spectacolului şi a rolului meu’’.

’’Am chibzuit îndelung la vorbele sale care veneau uşor spre noi, făcându-ne să credem că finalul întâlnirii noastre mai poate fi încă amânat. Un creator adevărat care a trăit constant şi cu temeritate prin munca şi darul său. Aşa l-am perceput de când l-am văzut pentru prima oară, la premiera filmului ’’Iarba verde de acasă’’. Primisem o invitaţie pentru că juca în el şi o colegă de clasă care fusese distribuită în rolul învăţătoarei de la sat. Îl ţin minte cum cosea livada într-o lumină stranie, cu o dexteritatea omului care făcuse asta toată viaţa. Tot dramatismul rolului se concentra în ochi şi în gestul măsurat cu care reteza firul ierbii, aşa cum o făcuse şi tatăl, şi bunicul, şi străbunicul... Un film de o fineţe a emoţiilor şi o trăire pe care Florin Zamfirescu le-a jucat din foarte puţine cuvinte rostite’’ – Ileana Ploscaru Panait – producătorul emisiunii.

(w640)

Strădania vieţii sale numără multe roluri în teatru, peste treizeci de filme artistice, spectacole în teatrul şi serialul de televiziune, peste o sută de piese radiofonice, o susţinută activitate de profesor şi pentru multă vreme rector al Universităţii de Teatru şi Film din Bucureşti.

A jucat la Teatrul din Tg. Mureş, la Odeon, Bulandra, la Teatrul Naţional din Bucureşti. Roluri diverse, de prim plan sau mai restrânse. Nu s-a simţit niciodată un actor de plan doi, chiar dacă, uneori, a acoperit roluri mici dar pe care le-a făcut mari prin măiestria sa interpretativă. ’’Am încercat întotdeauna să îmbrac cât mai multe destine şi am avut calitatea de a lua ce a fost mai frumos în jurul meu’’.

Iar performanţa i-a fost răsplătită cu multe premii şi distincţii merituoase. Iată doar câteva dintre ele: 1965 - Medalia de aur la Bienala ’’I.L. Caragiale’’; 1973 - Premiul de interpretare masculină la Festivalul Tineretului de la Piatra Neamţ şi Marele Premiu “Leul de aur” la Arezzo – Italia cu ’’Năpasta’’ de Alexa Visarion; 1984 - Ordinul ’’Meritul cultural’’ clasa a III-a; 1997 - Premiul Criticii pentru ’’Cel mai bun actor al anului’’; 2002 - Ordinul Naţional ’’Pentru Merit’’, în grad de cavaler; 2003 - Diploma de excelenţă în cinematografia românească.

(w640)

Florin Zamfirescu, o prezenţă minunată la Mic Dejun. Sigur că ne-a fascinat cu talentul său de povestitor. A şi trăit multe întâmplări care, fiecare dintre ele sunt în felul lor savuroase şi necunoscute, a avut alături oameni extraordinari, a interpretat atâtea şi atâtea personaje care rămân în istoria filmului şi a teatrului, a descoperit talente tinere, s-a risipit cu dărnicie celor pe care îi apreciază şi îi iubeşte. Iar acest talent deosebit s-a strâns între copertele unei cărţi de povestiri, ’’Catifea’’ este titlul ei, apărută în 2005 şi pentru care a primit Premiul revistei VIP un an mai târziu.

Un om şi un artist care a petrecut o viaţă despre care îşi aduce aminte cu nostalgie, alteori nu tocmai cu plăcere dar, ’’Ce mă satisface pe deplin sunt copii mei’’. Şi o recunoaşte cu o mândrie nesimulată, ca o răsplată maximă a menirii sale ca om.

’’Am muncit foarte mult, am dormit în frig, pe paie, m-am îmbolnăvit, am spaime, am temeri, am coşmaruri cu scene din filme. Eu zic că am ajuns la capăt. E timpul să spun, stop!”- mărturiseşte Florin Zamfirescu, la o cafea cu multe istorisiri alături de Daniela Zeca Buzura, amfitrionul emisiunii ’’Mic Dejun cu un Campion’’.

Portret de artist: PETRU LUCACI

Artistul plastic care expune în platoul Micului Dejun de la Café Verona este pictorul şi profesorul universitar Petru Lucaci – preşedintele Uniunii Artiştilor Plastici din România şi director al revistei ’’Arta’’. L-am invitat, pentru că până la sfârşitul lui octombrie îi puteţi vedea şi expoziţia personală de la Muzeul Naţional de Artă Contemporană. Lucrările aduse aici fac parte dintr-un proiect independent, cu care, Petru Lucaci este invitat la Muzeul de Artă din Chişinău până la finalul acestui an.

Faptul că artistul este interfaţa timpului său o dovedeşte din plin unul dintre ciclurile semnificative din creaţia lui Petru Lucaci: ’’Dincolo de Wikipedia’’, este conceput ca un jurnal-analiză în care sunt marcate cu alb şi negru lumina şi întunericul, speranţa şi desnădejdea, zona iradiantă a fiinţei noastre, angoasele şi tenebrele ei.

Încărcătura metaforică, mistică, socială a termenilor transcende graniţele artei relevând umbrele şi luminile vieţii noastre. O lume fără ’’linii” de contur, o lume doar a contrastelor… Oare nu aceasta este lumea în care trăim? Clarobscurul devine o modalitate de (re)definire artistică a unei lumi incerte, nedecise, mereu în căutare de ceva şi cineva, o lume a celor de la margine, de la periferie, a celor în căutare de „lumină” sau fugind dinspre ’’lumină’’.

Clarobscurul secolului XXI devine astfel pentru artist, mai mult ca oricând, un mod de a participa la discursul public, de a fi prezent, de a lua atitudine, de a protesta, de a se revolta şi nu doar de a-şi demonstra veleităţi şi abilităţi artistice.

Recomandare de lectură din raftul Librăriei Cărtureşti: De data aceasta, două titluri reţin atenţia: ’’Jurnal’’ de Rainer Maria Rilke apărut la Editura Ideea Europeană în 2018, în colecţia de biografii, memorii, jurnale, invită cititorul contemporan la ’’o revărsare de lumină formatoare, de care poetul ne învaţă să profităm, să ne bucurăm, reîntorcându-ne spre interioritatea de care nu este exclus că ne-am înstrăinat’’. Cel de-al doilea titlu al invitaţiei la lectură este o carte voluminoasă, ’’Integrala poeziei lui Nichita Stănescu’’, ce reprezintă o iniţiativă îndrăzneaţă şi meritorie coordonată de Bogdan Creţu. Publicată în 2013 de Editura Vasiliana ’98 din Iaşi, cartea, aflată de data aceasta în mâna iubitorului de poezie şi de Nichita Stănescu este, cu siguranţă, un prilej de lectură dar şi un discurs documentar, ce constituie un instrument foarte necesar de studiu asupra liricii poetului. Iar Florin Zamfirescu a recitat în maniera-i inconfundabilă două dintre poeziile lui Nichita care l-au emoţionat profund: ’’Vederea ţării’’, un poem transcris după recitarea poetului, apărut în ’’Cartea vorbită’’ (1964 - 1983) şi ’’Nod 11’’ cuprins în volumul ’’Noduri şi semne’’ (1982).

***

Difuzare TVR2: sâmbătă, 3 octombrie 2020, ora 10:00

Reluare TVR2: marţi, 6 octombrie 2020, ora 5:00

Difuzare TVRI: luni, 5 octombrie 2020, ora 15:00

Difuzare TVRI: sâmbătă, 10 octombrie 2020, ora 9:00

Difuzare TVRM: sâmbătă, 3 octombrie 2020, ora 10:00

 • 01:00
  Femei de 10, bărbați de 10
  * Partea a doua Prezintă: Marina Almășan Producător Marina Almășan Realizatori :Dana Grigore și Elena Cristescu. Redactori: Laura Demeter, Costin Teodorescu, Mirela Goldic Coproducție TVR-SC CONTERA MEDIA SRL
 • 02:00
  România…în bucate
  TVR Iaşi * Descriptio Moldaviae Emisiune realizată de TVR Iaşi Jurnalist: Cătălin Blebea Producător: Cristina Petrina Murgu Producător delegat: Cristina Moiseiu Radulescu
 • 02:30
  România…în bucate
  TVR Cluj * Cu tigaia'n spate Emisiune realizată de TVR Cluj Jurnalist: Cătălin Blebea Producător: Cristina Petrina Murgu Producător delegat: Cristina Moiseiu Radulescu
 • 03:00
  FILLER
  călătorie iarnă (din mapa de rezerve)
 • 03:07
  Telejurnal TVR2
 • 03:40
  E vremea ta!
  Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu E vremea ta să primești date despre timpul probabil, climă, mediu și alte domenii conexe. Vei afla informații de la specialiști, curiozități, sfaturi utile și previziuni astrologice și vei ști cum îți influențează viața starea vremii. Redactori: Laurenţiu Mandu, Călin Petrescu, Adrian Bănuţă, Mirela Goldic, Cristi Popescu, Miruna Moraru şi Cristina Dănilă. Producători: Camelia Boştină şi Raluca Brumariu
 • 04:00
  Documentar360°-GEO
  *Kenya-în paşi de dans (Kenya, alors on danse, Franţa-Germania, 2019) Realizator: Myriam Bou-saha Redactor: Corina Feleagă
 • 05:00
  Destine ca-n filme
  Prezintă: Iuliana Marciuc Producători: Iuliana Marciuc, Nicolae Cozma Realizator Silvia Ionescu Redactor Dana Ilie
 • 05:55
  Poate nu ştiai
  Realizator: Călin Petrescu
 • 06:00
  Cap compas
  Producator: Elena Dinu
 • 06:25
  Teleshopping
 • 06:55
  Imnul României
 • 07:00
  Teleshopping
 • 07:30
  România…în bucate
  TVR Cluj * Cu tigaia'n spate Jurnalist: Cătălin Blebea Producător: Cristina Petrina Murgu Producător delegat: Cristina Moiseiu Radulescu
 • 08:00
  Strop şi balonaş
  Serial copii*(Splash and bubbles-SUA, 2016) PREMIERA * Episoadele 13 si 14 /40 Voci: John Tartaglia, Leslie Carrara-Rudolph, Raymond Carr, Aymee Garcia * Animaţie . Peştişorul galben Strop şi prietena lui pictată în culori vii, Balonaş, locuiesc în Oraşul de Coral din adâncul oceanului. Împreună cu ceata lor de prieteni, din care fac parte căluţi de mare, meduze şi caracatiţe, ei explorează reciful, descoperind diverşi „cetăţeni ai mărilor”, care sunt dornici de distracţie, dar şi de a învăţa lucruri noi şi interesante. *AUDIENŢĂ GENERALĂ (AG) Redactor: Gabriela Onea
 • 09:00
  MotorVlog
  Prezentatori: Mihai Alexandrescu, Andrei Barbu, Marius Băcilă Redactor: Cristina Moiseiu Radulescu O producţie RL Global Activ Services S.R.L
 • 09:30
  Generaţia Fit
  *În cadrul programului vor fi oferite antrenamente de fitness şi gimnastică autorizate pentru începători şi avansaţi, coordonate de către profesori autorizati, sfaturi ale unor medici nutriţionişti şi o reţetă sănătoasă pentru sportivi şi publicul larg! Gazde: antrenori Diana Preda şi Gabriel Toncean Producător: Ştefan Stănescu Coproducție TVR-FRCF
 • 10:00
  Mic dejun cu un campion
  *sezon nou Amfitrion: Daniela Zeca Buzura *Invitat: Dinu Flămând -poet, eseist, traducător, diplomat, jurnalist şi comentator politic. Trăieşte şi lucrează în Franţa şi România. ’’Am plecat din România când n-am mai găsit niciun motiv să mă stimez’’-spune Dinu Flămând care a petrecut 20 de ani la microfonul Radio France International. Rămâne ca literatura română să îi recupereze complet poezia, eseurile şi traducerile. Este mereu pe drum, tentând nu o dată soarta care, generoasă, i-a creat o multitudine de oportunităţi la care, în mod normal, nu s-ar fi gândit. Dar numai cine nu riscă, nu câştigă, nu-i aşa? Este un principiu pe care Dinu Flămând l-a aplicat, atât vieţii personale, cât şi activităţii de scriitor şi traducător. Oricine parcurge biografia sa, nu se poate să nu-şi pună întrebarea: Oare când o fi avut timpul fizic de a scrie atât de mult (aproape 20 de volume de poezie publicate, eseuri critice), de a traduce titluri reprezentative din literatura franceză, spaniolă, italiană și portugheză, de a călători în toată lumea, de a privi cu un ochi atent şi neiertător realităţile lumii contemporane şi de a le comenta ca jurnalist în presa scrisă sau la radio. ’’În momentul în care tratăm culutura ca pe o marfă din supermarket, scriitorul este obligat să rămână un revoltat’’. Subscriem părerii sale şi vă invităm să-i fiţi aproape la întâlnirea de la Grădina Cărtureşti-Verona alături de Daniela Zeca Buzura. Producător: Ileana Ploscaru Panait
 • 11:00
  D’ale lu’ Mitică
  Prezintă: Mitică Popescu Scenariu: Cristian Vlad Reporter: Marian Marin Producător: Liliana Vlad
 • 12:00
  Descălecaţi în Carpaţi
  *sezon nou *Colţ de rai cu natura şi cai *Iubeşte caii! Vizitează hergheliile româneşti. Karl Reiter, austriac şi antreprenor, este un exemplu pentru noi toţi cei descălecaţi în Carpaţi. Karl şi-a înobilat viaţa trăind între şi pentru cai. În sudul Austriei. Unde are depotrivă grijă de oameni şi de fiinţele fără grai. Cunoaşte România datorită cailor ei. L-am cunoscut la Heghelia Beclean. Karl Reiter este întemeietorul turismului de wellness în Europa. Aşa că l-am urmat şi la cel mai premiat complex wellness din sudul Austriei, acolo unde adulţii care vor intimitate șşi familiile cu copii au hotelurile lor distincte. ŞȘi cel mai mare SPA din Europa. Producător Răzvan Petrişor
 • 12:30
  Cap compas
  *sezon nou * Repere azere Producator: Elena Dinu
 • 13:00
  Gala umorului
  * Prima parte * Gala umorului continuă în grila de toamnă a canalului TVR2 cu cel de-al 14-lea sezon. Un nou sezon dedicat maeştrilor comediei româneşti. Aşadar, în fiecare vineri seara vă dăm întâlnire, prin intermediul Arhivei de Aur a Televiziunii Române, cu cei ce ne-au făcut, de-a lungul anilor, să râdem cu poftă în faţa micilor ecrane. Prezintă: Corina Dănilă şi Dragoş Huluba Producător: Cosmin Dumitru
 • 14:00
  Gala umorului
  *Partea a doua * Gala umorului continuă în grila de toamnă a canalului TVR2 cu cel de-al 14-lea sezon. Un nou sezon dedicat maeştrilor comediei româneşti. Aşadar, în fiecare vineri seara vă dăm întâlnire, prin intermediul Arhivei de Aur a Televiziunii Române, cu cei ce ne-au făcut, de-a lungul anilor, să râdem cu poftă în faţa micilor ecrane. Prezintă: Corina Dănilă şi Dragoş Huluba Producător: Cosmin Dumitru
 • 15:00
  Femei de 10, bărbați de 10
  *sezon nou * Prima parte Prezintă: Marina Almășan Co-prezentator: Costin Teodorescu *Emisiune înregistrată în studioul Pangrati Invitaţii: Colind Andra Matei + Gabriela Comaneci ( Bucovina) Medicul Cătălin Cîrstoveanu -Neonatologul Cătălin Cîrstoveanu, numit de către părinţi "Îngerul copiilor", este şeful Secţiei de Terapie Intensivă de la Spitalul Marie Curie. Maria Baltac -În urmă cu 19 ani s-a născut prematur având doar 650g, ajutată de medicul Cătălin Cîrstoveanu . Acum este studentă la edicină şi îşi doreşte să ajute toţi oamenii. Mariana Pachis -un artist complet (scenograf, pictor, sculpltor) violonista Valentina Daniela Coţofană Producator: Marina Almășan Jurnalişti: Elena Cristescu, Liana Damian, Laura Demeter Coproducție TVR-SC CONTERA MEDIA SRL
 • 16:00
  Femei de 10, bărbați de 10
  *sezon nou * Partea a doua Prezintă: Marina Almășan Co-prezentator: Costin Teodorescu *Emisiune înregistrată în studioul Pangrati Invitaţii: Cristina Strecopitov -Actriţă-magician. Cristina Strecopitov este considerată de media prima femeie magician din România! Gabriel Dorobanţu -Vine să ne spună povestea cântecului “Hai, vino iar în gara noastră mică” Producator: Marina Almășan Jurnalişti: Elena Cristescu, Liana Damian, Laura Demeter Coproducție TVR-SC CONTERA MEDIA SRL
 • 17:00
  Fraţi de viţă
  PREMIERĂ Producător Cătălin Heson O coproductie TVR-Asociatia Vinarium
 • 17:30
  MotorVlog
  *sezon nou Prezentatori: Mihai Alexandrescu, Andrei Barbu, Marius Băcilă Redactor: Cristina Moiseiu Radulescu O producţie RL Global Activ Services S.R.L
 • 18:00
  Zile cu stil
  *sezon nou * Colecţia street-style *Dieta indiană, cu Maria Mihăila *Ruta Sănătăţii ne conduce pe căile Neurologiei *Cât şi cum îi afectează pe copiii noştri doza de online pe care le-o oferă şcoala, ne spune psihologul Eduard Puiu. *Reţete şi sfaturi preţioase, în domeniul cosmeticii, cu Ioana Marinescu *Interviu cu Saveta Bogdan, artist folclor Redactor Sorina Soare.​ Producător Tv-Luiza Caravasile O coproductie TVR-Mirampeck Media SRL
 • 18:53
  Sport
  Transmisiune directă
 • 19:00
  Telejurnal TVR2
  Transmisiune directă
 • 19:35
  E vremea ta!
  Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu E vremea ta să primești date despre timpul probabil, climă, mediu și alte domenii conexe. Vei afla informații de la specialiști, curiozități, sfaturi utile și previziuni astrologice și vei ști cum îți influențează viața starea vremii. Redactori: Laurenţiu Mandu, Călin Petrescu, Adrian Bănuţă, Mirela Goldic, Cristi Popescu, Miruna Moraru şi Cristina Dănilă. Producători: Camelia Boştină şi Raluca Brumariu
 • 19:55
  FILLER
  *Moş Crăciun *ep.4
 • 20:10
  Dumnezeu iartă, eu nu!
  Film*(Dio perdona... io no!-Italia, 1967) Regia: Giuseppe Colizzi Cu: Terrence Hill, Bud Spencer, Frank Wolff * Western . Cat Stevens, poreclit „Doc”, mare pistolar şi cartofor, face echipă cu agentul de asigurări Hutch Bessy, zis şi „Earp”, ca să descopere cine a jefuit un tren care transporta banii unei bănci. Fiindcă hoţul n-a ezitat să-i ucidă cu sânge rece pe pasagerii trenului, Earp bănuieşte o mai veche cunoştinţă de-a lor, pe banditul Bill Sant’Antonio, care şi-a înscenat propria moarte şi se ascunde împreună cu banda lui în apropierea graniţei mexicane. Redactor: Cristina Crăciun
 • 22:05
  Viaţa visată
  Serial*(La vita promessa-Italia, 2018) PREMIERĂ *Sezon 2*Episodul 4 din 6 Regia: Ricky Tognazzi Cu: Luisa Ranieri, Francesco Arca, Emilio Fallarino, Thomas Trabacchi * Dramă . Sicilia, 1921. Carmela Carrizzo, soţie şi mamă a cinci copii, devine ţinta obsesiei lui Vincenzo Spano, un vătaf fără scrupule, care, neputând s-o seducă, o persecută până la a-i ucide soţul şi a-i lăsa unul dintre fii neputincios. Ca o leoaică în stare de orice ca să-şi salveze puii, Carmela îşi adună toate forţele şi porneşte împreună cu copiii ei într-o călătorie lungă şi primejdioasă peste ocean, către America. Familia se instalează într-un apartament din cartierul newyorkez Mica Italie, unde curajoasa siciliancă îndrăzneşte să viseze la o viaţă mai bună decât cea de care fugise. Dar „pământul făgăduinţei” este, în realitate, o ţară dominată de criza economică şi de prohibiţie, iar necazurile nu vor întârzia să reapară. Redactor: Adriana Vulpe
 • 23:00
  Distractiile lui Cazacu
  PREMIERA *În fiecare episod vom avea un invitat/ vedetă. În prima parte vom lua invitatul de acasă cu o maşina. În drumul nostru către locaţie surpriză vom avea un interviu cu invitatul. Interviul se doreşte a fi haios dar şi plin de emoţie. Totodată căutăm ca prin acest interviu să învăţăm câte ceva de la fiecare invitat al nostru. În partea a doua apare elementul distracţie. Invitatul împreună cu prezentatorul se vor distra în locaţii diferite dar atent alese cu un spectru foarte larg de la parcuri de distracţii, sărit cu paraşuta cât şi în locuri elegante gen restaurant, club. Gazda Cătălin Cazacu Invitat: Jurnalist : Bernard Tatomir O productie SC Raul International
 • 23:35
  Zile cu stil
  Redactor Sorina Soare.​ Producător Tv-Luiza Caravasile O coproductie TVR-Mirampeck Media SRL
 • 00:30
  Dumnezeu iartă, eu nu!
  Film *(Dio perdona... io no!-Italia, 1967) Regia: Giuseppe Colizzi Cu: Terrence Hill, Bud Spencer, Frank Wolff * Western . Redactor: Cristina Crăciun
 • 02:25
  Viaţa visată
  Serial *(La vita promessa-Italia, 2018) PREMIERĂ *Sezon 2*Episodul 4 din 6 Regia: Ricky Tognazzi Cu: Luisa Ranieri, Francesco Arca, Emilio Fallarino, Thomas Trabacchi * Drama Redactor: Adriana Vulpe
 • 03:20
  Sport
 • 03:27
  Telejurnal TVR2
 • 04:00
  E vremea ta!
  Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu E vremea ta să primești date despre timpul probabil, climă, mediu și alte domenii conexe. Vei afla informații de la specialiști, curiozități, sfaturi utile și previziuni astrologice și vei ști cum îți influențează viața starea vremii. Redactori: Laurenţiu Mandu, Călin Petrescu, Adrian Bănuţă, Mirela Goldic, Cristi Popescu, Miruna Moraru şi Cristina Dănilă. Producători: Camelia Boştină şi Raluca Brumariu
 • 04:15
  Strop şi balonaş
  Serial copii *(Splash and bubbles-SUA, 2016) Voci: John Tartaglia, Leslie Carrara-Rudolph, Raymond Carr, Aymee Garcia *Episodul 13 si 14 *Animaţie . *AUDIENŢĂ GENERALĂ (AG) Redactor: Gabriela Onea
 • 05:00
  D’ale lu’ Mitică
  Prezintă: Mitică Popescu Scenariu: Cristian Vlad Reporter: Marian Marin Producător: Liliana Vlad
 • 05:55
  Poate nu ştiai
  Realizator: Călin Petrescu