loader
Foto

Legende ale artei românești, la ”Drag de România mea!”

Paul Surugiu-Fuego ne-a invitat pentru câteva ore să petrecem alături de legende artistice: duminică, 13 noiembrie, de la ora 15.00, la TVR 2 și pe TVR+.

 

Paul Surugiu - Fuego
Drag de România mea!

Trecutul reprezintă fila care ne ajută să dăm mai departe viitorul, în cea mai corectă formă.

Duminică, 13 noiembrie, de la ora 15.00, la TVR 2 am celebrat trecutul şi legendele lui, uitându-ne spre viitor, omagiind personalități care au scris istorie şi care își continuă și azi activitatea, arătând lumii că se poate face performanță indiferent de vârstă.

Astfel, fenomenul Marina Voica a revenit la Drag de România mea! pentru a cânta live, pentru a dansa şi pentru a ne arăta că, la cei 86 de ani ai săi, totul este posibil.

(w882) Voica si F

I-ați putut revedea și aplauda și pe doi dintre actorii de seamă ai Teatrului de Revistă ”Constantin Tănase”, Vasile Muraru și Valentina Fătu.

(w882) Vasile Mur

L-am celebrat pe Vasile Muraru, a cărui zi de naștere este pe 14 noiembrie și, totodată, am omagiat figurile emblematice ale Revistei Româneşti.

(w882) Muraru

Este pianist, interpret, compozitor şi realizator de emisiuni de televiziune. Horia Moculescu a venit în studioul 3 pentru a cânta în duet cu Nico cea mai recentă piesă creată special pentru ea, dar şi pentru a ne reaminti cele mai frumoase tangouri de altădată.

(w882) Moculescu

Paul Surugiu a avut şi el daruri muzicale alături de trupa Supermarket și de baletul condus de Florin Mariș.

***

Nu uitați că pe 2 decembrie 2022, de la ora 19.00, Fuego vă așteaptă la Sala Palatului din București la concertul ”Drag de România noastră!”, împreună cu Orchestra Fraților Advahov și cu Irina Loghin, Angela Buciu, Sava Negrean Brudașcu, Angelica Stoican, Mioara Velicu, Floarea Calotă, Constantin Enceanu și Maria Iliuț!

***

Ne găsiți și pe Facebook și Instagram!

Foto: Ana Maria Halalai

Producătorul emisiunii: Codruța Prunariu

Edițiile emisiunii sunt disponibile online pe TVR+.

***

Program de difuzare:

TVR2: duminică, ora 15:00; sâmbătă, ora 00:00

TVR Internațional: sâmbătă, ora 21:00 (ora României)

TVR MOLDOVA: sâmbătă, ora 21:00

21:40 Drag de România mea! (R)

Drag de România mea!

​Prezintă: Paul Surugiu-Fuego

Producător Codruţa Prunariu

Jurnaliști: Adina Toderașcu, Andreea Baciu

(Reluare)

23:35 Grădini de vis: geometrie, artă, viaţă (R)

(Jardins d'ici et d'ailleurs, Franţa, 2016)

Regia: Lelio Moehr

*Arhitectul peisagist Jean-Philippe Teyssier ne prezintă cele mai frumoase grădini din Franţa şi din întreaga lume. Datorită întâlnirilor lui cu grădinari, peisagişti, horticultori, arhitecţi, istorici sau administratori de domenii, arta acestor spaţii naturale se dezvăluie ochilor noştri.

Realizatorii au vorbit cu artiştii peisagişti care găsesc soluţii inovatoare pentru a oferi spaţii pentru respiraţie şi poezie într-o lume tot mai urbanizată.

(Reluare)
 
Acad. Maya Simionescu:

Invitata Danielei Zeca Buzura de sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 10:00, la "Mic Dejun cu un Campion", este acad. Maya Simionescu – biolog, ...

CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

 

#tvr2