loader
Foto

În preajma Crăciunului, la "ZILE CU STIL" aflăm secretele Mariei Dragomiroiu

Sâmbătă, 22 decembrie, de la ora 17.00, Maria Dragomiroiu povesteşte despre delicioasele bucate pe care le prepară pentru cei dragi. Chef FOA vine cu un anunţ surpriză: sarmalele nu mai sunt la modă.  

 

Zile cu stil

În preajma Crăciunului, invitata Alinei Ionescu, una dintre cele mai apreciate cântăreţe de muzică populară, spune că va petrece Sărbătorile alături de nepoţi, ceea ce este un mare prilej de bucurie. I-a mărturisit însă gazdei sale, Alina Ionescu, că viaţa nu a fost mereu blândă cu ea şi că, într-un an, în copilărie, a plâns tot Crăciunul.

Maria Dragomiroiu s-a născut într-o familie de oameni săraci și, din cauza neajunsurilor, într-un an, Moş Crăciun nu a venit. Fraţii săi mai mari au primit cadouri, dar părinţii nu au mai avut bani şi pentru mezina familiei. Mai mult, vedeta îşi aminteşte că în copilărie portocalele şi bananele erau rare la ei în casă, iar bomboana o împărţea pe jumătate, pe a avea şi a doua zi. Într-o notă mai veselă, Maria Dragomiroiu ne spune cine o va ajuta în aceste zile să prepararea gustările tradiționale și nu va ezita să încânte telespectatorii cu o piesa din repertoriul său, cântată acapela.

De la îndrăgita cântăreaţă de muzică populară am aflat şi secretul părului său lung. Maria Dragomiroiu spune că întotdeauna a fost îndrăgostită de părul lung, dar nu reuşea să-l facă să treacă de umeri. După ce a născut primul copil, părul a început să crească şi nu l-a mai tuns niciodată.

Pregătirile pentru tradiţionala masă de Crăciun sunt în toi, iar Alina Ionescu l-a invitat în emisiune pe CHEF FOA. Specialistul va vorbi despre pregătirea bucatelor pe ultima sută de metri şi vine cu sfaturi pentru gospodine. Mai mult, el ne-a spus că sarmalele nu mai sunt “la modă” în acest an şi "a suflat" reţeta pentru a fi în trend cu masa de sărbătoare.

(oar_w460)

Dacă aţi lăsat cadourile pentru cei dragi pe ultima sută de metri, echipa "Zile cu stil" a făcut o vizita la Târgul de Crăciun din Capitala. Acum sunt gata să vă ofere idei originale, care vor aduce, cu siguranța, bucurie pentru cei dragi.

Ţinutele pentru noaptea de Revelion sunt foarte importante pentru doamne şi domnişoare, iar designerul Ana Radu va povesti despre tendințele acestui sfârșit de an. La "Zile cu stil" veţi afla ce tip de rochie dar și ce culori și materiale trebuie să alegeţi pentru o apariție cu stil.

20:00 Puternici, impreuna

* Redifuzare

*Emisiunea PUTERNICI, IMPREUNA este un program care aduce fata in fata o familie din randul oamenilor simpli (sau un reprezentant al familiei, de la caz la caz ) si o vedeta, o personalitate din lumea artistica, sportiva sau politica. Acestia isi expun in fata telespectatorilor problemele lor, probleme cu care se confrunta orice om indiferent de clasa sociala, pregatire profesionala sau sex. Emisiunea PUTERNICI, IMPREUNA poate deveni una dintre optiunile preferate ale telespectatorilor TVR2, care se regăsesc in tematica sa, dar si un bun prilej de a întâlni vedetele lor preferate cu problemele lor ascunse.Emisiunea, zilnica, de luni pana joi, va pune in discutie si va cauta solutii pentru aspecte ale vietii de familie ale românilor de rând, începand cu relatia in cuplu, cresterea șsi educarea copiilor, alegerea partenerului de viată, gestionarea situatiilor delicate in cuplu, etc.

Prezentator Liana Stanciu

Trauma divortului

Regizor Dan Manoliu

Producator Liana Daman

Jurnalisti Elena Cristescu, Dana Gutu, Luiza Caravasile, Andreea Baciu

21:00 Istorii de bun gust

(redifuzare)

Realizator: Camelia Moise

Producător: Larisa Avram

 
Scriitorul Florin Toma: „Fericirea e un concept care mă ţine în viaţă”

Invitatul Danielei Zeca Buzura în emisiunea „Mic Dejun cu un Campion” de sâmbătă 27 aprilie, de la or 10:00, este Florin Toma – scriitor de ...

În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

 

#tvr2