loader
Foto

Galerie foto

La TVR 2, „Puternici, împreună” - o emisiune cu şi despre familie

Din 23 octombrie, de luni până joi, de la ora 20:00, telespectatorii TVR 2 pot viziona emisiunea „Puternici, împreună”, un format care pune faţă în faţă oameni obişnuiţi şi personalităţi publice, care au trecut prin experienţe de viaţă asemănătoare.

 

Liana Stanciu
Puternici, împreună

„Ce faci când cineva drag nu se mai poate îngriji singur şi trebuie să-l duci într-un centru?” sau „Cum te descurci când ai un copil cu rezultate excepţionale într-un domeniu şi nu te ajută nimeni să-l duci spre performanţă?” sunt întrebări la care, din 23 octombrie, telespectatorii TVR 2 vor găsi răspunsul în emisiunea „Puternici, împreună”, un format care pune faţă în faţă oameni obişnuiţi şi personalităţi publice, care au trecut prin experienţe de viaţă asemănătoare. De luni până joi, de la ora 20:00, la TVR 2, „Puternici, împreună” va pune în discuție şi va căuta soluţii pentru aspecte ale vieții de familie variate, începând cu relația în cuplu, alegerea partenerului de viață sau creșterea și educarea copiilor, până la probleme de boală sau alegerea unei cariere.

Liana Stanciu, gazda emisiunii, va aduce în discuţie, alături invitaţi şi specialişti, teme precum sacrificiul pentru familie, îngrijirea persoanelor bolnave sau cu handicap sau eforturile financiare depuse pentru ca un copil să facă performanţă. La „Puternici, împreună”, telespectatorii se pot regăsi în poveştile enunţate şi au posibilitatea să-şi prezinte propriile experienţe şi soluţii identificate, astfel încât, împreună, să devenim o comunitate puternică. Permanent în platou se vor afla specialiştii Gelu Duminică, sociolog, Cătălina Hetel, psihoterapeut şi Ştefan Ruxanda, actor, regizor şi life coach. Producătorul emisiunii, Liana Damian.

(w882)

„Puternici, împreună” este locul în care încercăm să îi ajutăm pe semenii noştri care se întâlnesc în viaţă cu situaţii dificile. Să răspundem, de exemplu, la întrebări precum „Ce poţi face când ai de luptat cu o boală sau un handicap?”. Cu ajutorul specialiştilor şi al unor persoane cu notorietate care au trecut, sau chiar trec în acest moment prin situaţii similare, încercăm să scoatem la suprafaţă toate aspectele şi să găsim soluţii, pentru că, în faţa unor încercări dificile suntem cu toţii la fel. Telespectatorii noştri pot oricând să devina invitaţi şi să ne povestească despre experienţa lor cu astfel de probleme. Nu rataţi întâlnirea cu emisiunea „Puternici, împreună”, de luni până joi, de la ora 20:00, la TVR 2”, a spus Liana Stanciu.

Cea mai recentă emisiune TVR 2 aduce faţă în faţă o familie din rândul oamenilor obişnuiţi şi o vedetă, o personalitate din lumea artistică, sportivă etc. Familia invitată expune în faţa telespectatorilor problema cu care se confruntă, situaţii pe care le poţi întâmpina indiferent de clasa socială, pregătire profesională sau sex. Emisiunea „Puternici, împreună” este și un bun prilej ca publicul să descopere vedetele preferate şi problemele pe care le întâmpină în viaţa personală. Printre vedetele invitate, Daniela Gyorfi, care va vorbi despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru a fi alături de mama sa bolnavă, Mihai Neşu şi dificultăţile pe care le întâmpină în România persoanele cu dizabilităţi, Oana Roman, despre experienţa de a fi condamnată pentru că şi-a dus mama la azil, sau răspunsul dat de Tavi Colen, de profesie medic veterinar şi avocat, la întrebarea „Muncim pentru bani sau alegem vocaţia?”.

(w882)

16:00 Educatia la putere

*BOF

*Ne-am pierdut încrederea în educatie? Educatia a ajuns un domeniu al extremelor? Ne confruntăm cu lipsa de educatie sau cu negarea ei? Aceste întrebări vor fi puse în dezbatere, de marti până vineri de la ora 16:00. Monica Ghiurco va media, cea mai curajoasă dezbatere a momentului. Profesori, elevi, părinti, psihologi, specialisti si strategi sunt invitati să îsi spună părerea si să vă propună solutii pentru cele mai grele probleme din sfera educatiei. Vom crea împreună o platformă de susţinere a discuţiilor constructive, cu profesionalim si maturitate.

Moderator Monica Ghiurco

Jurnalisti Liliana Cazacu, Sorina Soare, Cristina Spiru

Producator: Aimee d’Albon

17:30 România…în bucate

Sezon Nou

TVR Timişoara

* Sarea în bucate

* Mâncare de înfrătire

Emisiune realizată de TVR Timişoara

Prezentator: Dan Liuț

Realizator: Veronica Mihoc

Producător: Florin Mihoc

Jurnalist: Cătălin Blebea

Producător: Cristina Murgu

Producător delegat: Alexandra Tiniche

 
La TVR2, revedem un serial pentru temerari: „Toate pânzele sus!

Peripeţiile căpitanului Anton Lupan şi ale prietenului său Pierre Vaillant pot fi urmărite la TVR2, de luni până vineri de la ora 10.30, din 4 ...

Gabriel Dorobanțu, la „Rețeaua de Idoli”: „Mi-e frică de oamenii fără caracter”

„Hai vino iar în gara noastră mică/Privește-mă, să vezi cât mi-e de frică....”, e suficient să fredonezi aceste două versuri, pentru ca ...

“Istorii de bun gust”, cu poveşti emoţionante ale românilor de pe meleaguri americane

În apropierea Zilei Naţionale a României, Camelia Moise ne propune la „Istorii de bun gust”, joi, 30 noiembrie, de la ora 21:00, la TVR 2, o ...