loader
Foto

La TVR 2, „E vremea ta... să vezi lumea”!

Cu Iulia Zgripcea şi Andrei Bărbulescu... din 29 aprilie, în fiecare sâmbăta, de la 17.30

 

E vremea ta!

Sâmbăta aceasta, la TVR 2 debutează o nouă formulă a emisiunii, de week-end a emisiunii „E vremea ta… să vezi lumea” – care vine în completarea ediţiilor „E vremea ta” de câte 10 minute difuzate în fiecare zi, de luni până duminică, de la ora 18.50 (înainte de Telejurnal).

(w882)

Aşadar, din această sâmbătă, cei doi prezentatori ai programului „E vremea ta” din timpul săptămânii: Iulia Zgripcea (de luni până vineri) şi Andrei Bărbulescu (în weekend) vă aduc, de la ora 17.30, pe parcursul a 25 de minute, cele mai diverse informaţii– pornind, bineînţeles, de la vreme şi climă.

Fie că este vorba despre prognoze, retrospective, evenimente în aer liber sau sfaturi de sănătate care depind sau sunt influenţate de vreme – cei doi vor prezenta în fiecare sâmbătă un adevărat caleidoscop de informaţii utile şi interesante. Nu vor lipsi interviurile cu invitaţi de exceptie sau reportaje din diferite domenii. În plus, programul „E vremea ta… să vezi lumea” din fiecare sâmbătă se va adresa şi românilor din diaspora pentru că aici vor găsi  prognoza meteo pentru oraşele din  străinătate în care se găsesc cele mai mari şi mai importante comunităţi de români. Toate acestea, prezentate într-un decor, proaspat şi luminos.

(w882)

Nu pierdeţi, aşadar, întâlnirea de sâmbătă, ora 17.30 cu „E vremea ta … să vezi lumea!” – programul TVR 2, care te ţine conectat în permanenţă la vreme şi vremuri!

Nu pierdeţi, aşadar, întâlnirea de sâmbătă, ora 17.30 cu „E vremea ta … să vezi lumea!” – programul TVR 2, care te ţine conectat în permanenţă la vreme şi vremuri!

***

Emisiunea poate fi urmărită şi pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

7:00 Generaţia Fit

Redifuzare

Emisiunea" Generaţia Fit" oferă cea mai bună reţetă de stil de viaţă sănătos-antrenamente pe care le poţi face în sala de fitness, nutriţie corectă şi alimentaţie sănătoasă, antrenamente atractive de grup, reţete delicioase şi rapide, exerciţii pe care le poti face acasă, dar şi secretele stilului de viaţă sănătos ale vedetelor, persoanelor publice şi sportivilor de performanţă.

Emisiunea "Generaţia Fit" promovează un stil de viaţă sănătos, care include sportul, mişcarea, dar şi alimentaţia sănătoasă, şi educă publicul, oferind astfel noţiuni esenţiale privind practicarea corectă a activităţii sportive şi alimentaţia corectă.

Producător: Iulia Popescu

Coproducţie TVR şi Federaţia Română de Culturism şi Fitness

7:25 România…în bucate (R)

TVR Iaşi

* Descriptio Moldaviae

Emisiune realizată de TVR Iaşi

Prezentator si realizator: Raluca Chirilă Aftene

Producător: Vasile Arhire

Jurnalist: Cătălin Blebea

Producător: Cristina Murgu

Producător delegat: Alexandra Tiniche

din 25 aprilie //

(Reluare)
 
Scriitorul Florin Toma: „Fericirea e un concept care mă ţine în viaţă”

Invitatul Danielei Zeca Buzura în emisiunea „Mic Dejun cu un Campion” de sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 10:00, este Florin Toma – scriitor de ...

În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

 

#tvr2