LA MULȚI ANI, E VREMEA TA! | VIDEO
sâmbătă, 17 octombrie 2020
Sâmbătă, 17 octombrie, a fost o zi numai bună pentru a aniversa primii 4 ani ai emisiunii „E vremea ta!”.
e vremea ta
e vremea ta
e vremea ta
e vremea ta

Peste 1500 de ediții difuzate zilnic de o familie - la figurat - formată din redactorii și editorii acestei producții și una la propriu – Iulia Zgripcea și Andrei Bărbulescu și al lor „Bebe Meteo”.

Așa cum vă amintiți, după o frumoasă poveste de dragoste, vedetele TVR 2 s-au cunoscut ca parteneri de prezentare a emisiunii „E vremea ta”, și-au unit destinele.

(w640)

Colegi și prieteni, echipa emisiunii mărturisește cu bucurie că mulți telespectatori află în fiecare seară cum va fi timpul probabil, dar și curiozități și sfaturile utile legate de climă de la TVR 2. Dacă prezentatorii emisiunii, Cristina Soare și Andrei Bărbulescu sunt cunoscuți de telespectatori, la împlinirea vârstei de 4 ani îi vom descoperi pe oamenii din spatele știrilor și imaginilor, producătorul Camelia Boștină, membrii echipei, dar și pe invitații lor, specialiștii cunoscuți și respectați in domeniu, care aduc în fiecare zi cele mai proaspete și relevante informații pentru a îi conecta pe telespectatorii TVR 2 la vreme și mediul înconjurător. Lor li s-au alăturat și foștii colegi și ne-au transmis, cu toții, gândurile și urările lor, dar și câteva imagini din redacție:

(w640)

Laurențiu Mandu - realizator ediția de luni și vocea emisiunii:

• În 26 de ani de lucru în televiziune am făcut multe genuri de emisiuni, dar nu mă așteptam să îmi placă atât de mult una cu acest profil. Evident, contează și că lucrez cu o echipă "funny"!.

Cristina Dănilă - realizator ediție lunară despre starea planetei:

• E vremea ta este o emisiune în care, zi de zi, timp de 4 ani, am pus toată priceperea, pasiunea şi cunoştinţele mele. Şi pentru care am făcut chiar şi un curs de meteorologie!!!

(w640)

Adi Banută - realizator ediția de miercuri:

• Emisiunea are succes și pentru că a apărut de ziua mea, chiar dacă n-am lucrat la ea de la început !

Mirela Goldic - realizator editia de joi:

• Cred că lumea mai bună o facem noi. Trebuie doar să fim conștienți de nevoile ei și să acționăm. Eu încerc să aduc în această emisiune informația relevantă, care contează, care să ne ajute pe toți să punem umărul la un viitor optimist. Mă simt utilă și vă întind o mână să facem asta împreună. E simplu și frumos! Hai, ,,E vremea ta!”

Miruna Moraru - realizator ediția de duminică:

• M-am alăturat proiectului "E vremea ta" de puțin timp, însă toți colegii m-au primit cu brațele deschise şi am descoperit o echipă... învingătoare!

(w640)

Cristina Soare - prezentator din 2018:

• Sunt fericită că fac parte din acest proiect și că reușim seară de seară să vă captăm atenția cu cele mai importante știri despre vreme și despre lume. Cred că este singura emisiune care poate fi urmarită indiferent de vârstă - fie că ești mic, fie că ești mare ai ceva de aflat de la noi! Vă mulțumesc că ne urmăriți într-un număr atât de mare!

(w640)

Cristina Spiru (ex realizator E Vremea Ta):

• Când vremurile sunt mai imprevizibile decât vremea, pe voi ne bazăm să ne dați cele mai bune vești! La mulți ani!

Bogdan Blăgoi - editorul emisiunii:

• Am început să lucrez la această emisiune cu gândul că va fi ceva trecător, dar s-au facut deja 4 ani de când știrile despre schimbările climatice și-au pus amprenta pe modul meu de a vedea lumea. Sper ca lumea să înțeleagă, vorba unui prieten, că ''Pământul e, deocamdată, singura noastră casă'' și să avem grijă de el, după posibilități.

Bogdan Sterpu: editor

• ”una e să fii editor la o emisiune și alta e să faci parte dintr-o gașcă de prieteni! ”

Cristi Popescu – realizator ediția de vineri:

• Sunt de prea puțină vreme încât să “am voie” la o parere. Sincer. Imi place emisia, îmi place echipa, dar trebuie să mă lăsați să îmbătrânesc nițel …. La multi ani, E VREMEA TA!

Zoran Popovici:

• Mulți ani frumoși emisiunii alintată de prieteni ca... mini teleenciclopedia.

(w640)

Steluța Matios (ex coechipier):

• Timpul petrecut alături de echipa E Vremea Ta a fost pentru mine, unul plin de surprize și provocări...Am reușit să descopăr subiecte inedite, despre care habar nu aveam și să întâlnesc oameni pasionați de mediul înconjurator. E Vremea Ta nu transmite doar prognoza meteo ci și lecții de viață și educație pentru noi, cei care avem la dispoziție o planeta pe care mulți, uită uneori, că trebuie să o lase moștenire generațiilor următoare.

Cătălin Heson (ex agentul de mediu și vocea emisiunii):

• O călătorie în necunoscut. Ca pentru mulți alții, poate, "vremea" se rezuma acum trei ani la ceea ce simțeam pe pielea mea și la prognozele uneori contrazise de realitate. Apoi am înțeles că vremea este doar un rezultat al unui sistem atât de complex încât ar fi bine să ne gândim mai mult că nu suntem doar "beneficiari" pasivi ci și factori determinanți. Mai ales de când am crezut că putem face orice pe Pământul asta. O munca făcută de o echipa de jurnaliști care au demonstrat performanță fară a beneficia de resurse decente și influenceri. La mulți ani de vreme bună!

Andrei Bărbulescu – prezentator:

• Cred că pentru mine titlul acestei emisiuni este foarte sugestiv: este locul în care viața mea s-a schimbat radical, am cele mai mari satisfacții, inclusiv faptul că este o emisiune urmărită de foarte mulți telespectatori și bineînțeles nu în ultimul rând echipa lângă care lucrez de atâți ani și în care am foarte multă încredere....! Să fim sănătoși

Iulia Zgripcea (ex prezentator) – specialist în comunicare ANM:

Emisiunea E Vremea Ta este proiectul în care am pus mult suflet și am urmărit cu mare drag și satisfacție cum crește, se dezvoltă și este urmarită din ce în ce mai mult. Imi trezește emoție și pentru faptul că a avut un rol important nu numai pe plan profesional în cei doi ani în care am fost prezentator ci și în plan personal, fiind momentul și locul în care mi-am cunoscut și soțul. La mulți ani cu audiență maximă!

(w640)

Printre invitații și specialiștii emisiunii se numără:

Elena Mateescu, director ANM:

• Un salut cordial si felicitari pentru fiecare editie care inseamna doar munca si pasiune. Caci fara asta nimic nu este durabil. Multumim pentru ca ne primiti si pe noi in casa dv. cu vesti despre vreme, fenomene extreme, schimbari climatice si alte subiecte de profil. De fiecare data este o placere sa dezbatem vremea!!!...Succes pe mai departe si toate gandurile bune intregii echipe!. Cu apreciere deosebita, Elena Mateescu

Cătălin Beldea – vânător de eclipse:

• Vă urez ce ne dorim și noi, astronomii amatori sau profesionisti: sa aveti cat mai mult cer senin ziua si intotdeauna noaptea!

Mariana Cojocaru – astrolog:

• Am întâlnit la Emisiunea "E Vremea Ta" o echipa minunată și îmi face mare plăcere sa lucrez cu ea. Profesionalism desăvârșit, implicare totală, exact cum îmi doresc și eu. Astfel încât să fim cu toții convinși că iese o treabă ca la carte. Informațiile sunt foarte documentate și valoroase, de aceea recomand oricui să nu rateze o astfel de emisiune. Pentru că un telespectator informat... va ști cum să-și organizeze viitorul apropiat. "Mulți ani trăiască " E vremea ta"!/ Poporul sa te dorească și sa te urmărească/ Intru Mulți Ani cât mai longevivi"(rime proprii).

(w640)

Alexandru Mironov:

• La multe sezoane si multe minute de stiință!

Redacția revistei Știința și Tehnica:

• Minimum 365 de minute de știință pe an produc colegii de la E vremea ta. În realitate sunt mult mai multe, pentru că minutului zilnic de știință i se alătură multe alte minute. Cu răbdarea, inteligența și hărnicia unor albine, jurnaliștii de la emisiunea E vremea ta au reușit nu doar să umple vidul emisiunilor de educație și știință de la Televiziunea Publică, ci să arate că poți face audiență cu un produs de educație bun.

Dr. Bogdan Ivanescu:

• Felicitări pentru cei 4 ani de existență a emisiunii, ani petrecuți cu focus pe educarea publicului în sensul ajutării acestuia să descopere corelațiile dintre evenimentele meteo, cam la fel cu ceea ce intampla la Doctor MIT doar că aici vorbim despre condiții medicale. Sunt convins că emisiunea va deveni din ce în ce mai interesantă și mai utilă publicului pe masură ce modificările climaterice, datorate încălzirii globale, vor fi din ce în ce mai vizibile. Mult spor în următorul cincinal fierbinte!

Adrian Șonka – Astronom:

• Într-o lume „astrologică” există oameni care țin cu realitatea. Mă refer la echipa „E vremea ta”, care a avut viziunea să vadă că este nevoie să explice și fenomenele cerești. Uneori acestea ne pot influnța la fel de mult ca cele meteorologice, ca stare de spirit și, bineînțeles, fizic. Urez echipei să vadă cât mai multe eclipse, conjuncții și ca fiecare stea căzătoare să le îndeplinească dorințele.

Mihai Huștiu- meteorolog ANM:

• Cea mai bună emisiune de vreme din România!Mă bucur pentru această aniversare și pentru că fac parte din această echipă! La multi ani! Apreciez eforturile depuse de întregul colectiv pentru a oferi calitate, obiectivitate și profesionalism! Să rămânem aceeași echipă plină de energie, harnică, competentă ,optimistă și inspirată și tot mai mulți telespectatori vor fi alături de noi!

(w640)

Dumitru Prunariu – cosmonaut:

• "E vremea ta", e vremea noastra, e vreme nu numai de meteorologie ci si de multe informatii din domenii conexe de activitate prezentate intr-un format original. Mi-a facut placere sa apar de nenumarate ori de-a lungul timpului in aceasta emisiune si sa aduc informatii interesante din domeniul meu de activitate, cosmosul. La multi ani "E vremea ta" la aniversarea a 4 ani de difuzare si peste 1500 de editii!

Simona Bișboacă – inventator:

• La cât mai multe ediții și audiență cât mai mare! Nu e doar o emisiune de meteo ci o emisiune educativă cu informații utile și de interes pentru toate categoriile de vârstă.

Dr. Roxana BOJARIU-Head of Climate Section ANM

La ceas aniversar îmi aduc aminte de un proverb românesc luminat filosoficește de Constantin Noica: „timpul umblă și loveşte, vremea stă și vremuieşte.” „E vremea ta” ne stă alături de 4 ani și ne descâlcește înțelesuri ale multor lucruri aflate în cer şi pe pământ, în ciuda tuturor turbulențelor timpului ce pare că nu mai are răbdare cu noi. La mulți ani emisiunii, la mulți ani cu sănătate și tot atâta inspirație echipei ei, căreia îi sunt recunoscătoare pentru răgazul de încântare ce ni-l oferă nouă, meteodependenților și climatofililor de pe plai!

 • 04:05
  Pescar hoinar
  Prezintă: Eugen Roibu şi Ştefan Stoica Producător: Ligia Baboş
 • 04:35
  E vremea ta!
  Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu E vremea ta să primești date despre timpul probabil, climă, mediu și alte domenii conexe. Vei afla informații de la specialiști, curiozități, sfaturi utile și previziuni astrologice și vei ști cum îți influențează viața starea vremii. Redactori: Laurenţiu Mandu, Călin Petrescu, Adrian Bănuţă, Mirela Goldic, Cristi Popescu, Miruna Moraru şi Cristina Dănilă. Producători: Camelia Boştină şi Raluca Brumariu
 • 05:05
  Documentar360°-GEO
  * Alpiniştii-apărătorii uriaşilor Sequoia din California (En Californie, la mission des grimpeurs d’arbres geants, Franţa-Germania, 2014) Realizator: Gordian Arneth. Redactor: Delia Clonaru
 • 06:00
  Cap compas
  Producator: Elena Dinu
 • 06:25
  Teleshopping
 • 06:55
  Imnul României
 • 07:00
  Teleshopping
 • 07:30
  România…în bucate
  TVR Iaşi * Descriptio Moldaviae Emisiune realizată de TVR Iaşi Prezentator si realizator Raluca Chirila Aftene Producator Vasile Arhire Jurnalist Catalin Blebea Producator Cristina Murgu Producător delegat: Alexandra Tiniche
 • 08:00
  Generaţia Fit
  Sezon Nou *În cadrul programului, antrenori experimentaţi din Federaţia Română de Culturism şi Fitness vă oferă antrenamente de specialitate, atât pentru pentru începători, cât şi pentru avansaţi, precum şi sfaturi ale unor medici nutriţionişti sau reţete sănătoase nu doar pentru pentru sportivi, ci şi pentru publicul larg. Producător: Iulia Popescu Coproducție TVR-FRCF
 • 08:30
  Euromaxx
  (Euromaxx-Lifestyle Europe, Germania, 2021) PREMIERA *Magazin săptămânal ce prezintă cele mai diverse şi mai fascinante evenimente culturale şi sociale europene. *Ep.15 Redactor: Delia Clonaru
 • 09:00
  MotorVlog
  Sezon Nou Prezentatori: Mihai Alexandrescu, Andrei Barbu, Marius Băcilă *Mihai și Andrei testează două mașini de la branduri rivale cu propulsii rivale : Audi Q4 e-tron se pregătește de viitor cu al său motor electric, în timp ce BMW M550i privește în trecut cu al său V8 pe benzină. În plus, se discută despre piața transporturilor, despre autostrăzi, construcții și camioanele viitorului cu CEFIN Ford Trucks. Redactor: Bernard Tatomir O producţie RL Global Activ Services S.R.L
 • 09:30
  Fara prejudecati
  PREMIERA * Fără prejudecăti! Raluca Avram, Mihai Arsenie si Andrea Nagy dovedesc că dincolo de orice dizabilitate există sperantă, încredere, putere interioară. Fără prejudecăti este o emisiune TV făcută DE CĂTRE șsi PENTRU persoane cu nevoi speciale. Este singura emisiune TV din Europa pentru care lucrează trei reporteri cu dizabilităti. Realizator si moderator: Psiholog Ovidiu Damian Producator: Ovidiu Pop Emisiune realizata de TVR Cluj ACEST PROGRAM SE ADRESEAZĂ ŞI PERSOANELOR CU DEFICIENŢE DE AUZ
 • 10:00
  Mic dejun cu un campion
  Sezon Nou Amfitrion: Daniela Zeca Buzura * Georges Banu -critic de teatru, profesor universitar şi scriitor Am apelat la gândurile unui confrate care îl caracterizează atât de bine pe invitatul acestei ediţii de la Mic Dejun cu un Campion: ’’Etern divizat, măcinat între ceea ce Georges Banu însuşi a numit iubire şi neiubire de teatru, o neiubire niciodată nici categorică, nici definitivă, de aici şi evadările sale în pictură, evadări care, nu ştiu cum se face, dar s-au întors la teatru, căruia i-a analizat şi grandorile, şi miniaturile. George Banu a fost, este un mare călător’’ spune criticul literar Mircea Morariu despre prietenul său. Confesiuni spumoase, istoria unei vieţi, traiectoria unei cariere, întâlniri cu destinul, un puzzle care se joacă şi acum-aceasta a fost întâlnirea de astăzi de la Mic Dejun cu un Campion alături de Daniela Zeca Buzura în aşteptarea lansării ultimului volum semnat de Georges Banu. Producător: Ileana Ploscaru Panait
 • 11:00
  D’ale lu’ Mitică
  Prezintă: Mitică Popescu Scenariu: Cristian Vlad Reporter: Marian Marin Producător: Liliana Vlad
 • 12:00
  Descălecaţi în Carpaţi
  Redifuzare *Colţ de rai cu natura şi cai * Producător Răzvan Petrişor
 • 12:30
  Cap compas
  *La un pas de paradis-Kastoria (Grecia) Sezon Nou Insula peninsulă munte șea de văi şi istm …toate în alchimia tainică dintre natură şi zidiri a unei aşezări despre care primul lucru care se poate afirma este legat de frumuseţe. Aceasta este Kastoria. Kastoria este un ghem de lume despre care se poate afirma fără riscul hiperbolei gratuite că este o poartă către paradis.Un univers pe un petic de pământ din regiunea grecească Macedonia de Vest. Producator: Elena Dinu
 • 13:00
  Gala umorului
  *Prima parte Prezintă: Corina Dănilă şi Dragoş Huluba Producător: Cosmin Dumitru
 • 14:00
  Gala umorului
  * Partea a doua Prezintă: Corina Dănilă şi Dragoş Huluba Producător: Cosmin Dumitru
 • 15:00
  Femei de 10, bărbați de 10
  Sezon Nou * Prima parte Prezintă: Marina Almășan Co-prezentator: Costin Teodorescu *Emisiune înregistrată în studioul Pangrati Invitatii : Inventatorul Dan Sobol -A studiat, inventat şi înregistrat la OSIM tot felul de soluţii tehnice. Vine în platoul nostru cu cea mai uşoara bicicletă ecologică din lemn, 2924g. Elena Moşuc desemnată recent ca fiind CEA MAI BUNĂ SOPRANĂ A LUMII! O vom asculta într-un duet alături de FUEGO. Paul Georgescu -în platoul românilor de 10, vom avea un sportiv inedit : românul care a stabilit un nou record mondial omologat de reprezentanţii Guinness după ce, pe 10 februarie 2021, a înotat 3.5km în lacul Snagov timp de aproape o oră la numai 4 grade Celsius. Producator: Marina Almășan Jurnalişti: Elena Cristescu, Liana Damian, Laura Demeter Coproducție TVR-SC CONTERA MEDIA SRL
 • 16:00
  Femei de 10, bărbați de 10
  Sezon Nou * Partea a doua Prezintă: Marina Almășan Co-prezentator: Costin Teodorescu *Emisiune înregistrată în studioul Pangrati Invitatii Mihaela Lupu -Director Executiv Asociaţia pentru Copii cu Dizabilităţi 'Mă Bucur de Viaţă' Mircea Vintilă cu povestea unui cântec de 10, melodia Hanul lui Manuc. Producator: Marina Almășan Jurnalişti: Elena Cristescu, Liana Damian, Laura Demeter Coproducție TVR-SC CONTERA MEDIA SRL
 • 17:00
  Fraţi de viţă
  Sezon Nou Producător Cătălin Heson O coproductie TVR-Asociatia Vinarium
 • 17:30
  Distracţiile lui Cazacu
  Sezon Nou Jurnalist : Bernard Tatomir O productie SC Raul International
 • 18:00
  Ora de Stiri
  (+ Sport ) Transmisiune directă
 • 18:50
  E vremea ta!
  Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu E vremea ta să primești date despre timpul probabil, climă, mediu și alte domenii conexe. Vei afla informații de la specialiști, curiozități, sfaturi utile și previziuni astrologice și vei ști cum îți influențează viața starea vremii. Redactori: Laurenţiu Mandu, Călin Petrescu, Adrian Bănuţă, Mirela Goldic, Cristi Popescu, Miruna Moraru şi Cristina Dănilă. Producători: Camelia Boştină şi Raluca Brumariu
 • 19:10
  Glasul inimii
  Serial*(When calls the heart-SUA, 2014-2019) *sezon2*episodul 1 Cu: Erin Krakow, Daniel Lissing, Lori Loughlin, Jack Wagner *Dramă , serial bazat pe un roman de Janette Oke. În 1910, tânăra învăţătoare Elizabeth Thatcher primeşte un post în vestul Canadei, în orăşelul minier Coal Valley, în inima unui ţinut încă sălbatic. Pentru Elizabeth, născută şi crescută în înalta societate, adaptarea la noua viaţă aspră nu va fi uşoară. Cu puţin timp înainte de sosirea ei, o explozie în mină provocase moartea multor bărbaţi din Coal Valley, lăsând femeile văduve şi sărace, iar copiii orfani de tată. Elizabeth îşi ia în serios noul rol de călăuză a celor mici prin lumea cărţilor şi, în curând, reuşeşte să câştige afecţiunea localnicilor, mai ales a lui Abigail Stanton, care şi-a pierdut soţul şi fiul în accidentul din mină. Singurul obstacol în calea armoniei complete pare a fi tânărul şi chipeşul poliţist Jack Thornton, şi el nou-venit în Coal Valley, care nu-i acordă pic de încredere şi căruia Elizabeth vrea să-i demonstreze că se înşală. Redactori: Adriana Vulpe, Laura Bălan
 • 20:10
  Ocolul Pământului în 80 de zile
  Film*(Around the world in 80 days-Italia, Germania, SUA, 1989) Partea a doua (din trei) Regia: Buzz Kulik Cu: Pierce Brosnan, Eric Idle, Julia Nickson, Peter Ustinov *Film de aventuri . Ecranizare a romanului omonim de Jules Verne. Phileas Fogg, un gentleman din Anglia victoriană, îşi pune în joc întreaga avere, afirmând că poate face ocolul pământului în 80 de zile. Întâmplarea face ca, tocmai în momentul plecării sale în călătorie, să fie spartă Banca Angliei, aşa încât pe urmele lui porneşte un detectiv care-l consideră vinovat de comiterea jafului. În drumul lor în jurul lumii, Phileas Fogg şi majordomul său Passepartout vor străbate multe ţări, vor face cunoştinţă cu diverse culturi şi vor avea parte de aventuri extraordinare. Redactor: Adriana Vulpe
 • 22:10
  Viaţa visată
  Serial*(La vita promessa-Italia, 2018) *Sezon 2*Episodul 6 din 6 Regia: Ricky Tognazzi Cu: Luisa Ranieri, Francesco Arca, Emilio Fallarino, Thomas Trabacchi * Dramă . Sicilia, 1921. Carmela Carrizzo, soţie şi mamă a cinci copii, devine ţinta obsesiei lui Vincenzo Spano, un vătaf fără scrupule, care, neputând s-o seducă, o persecută până la a-i ucide soţul şi a-i lăsa unul dintre fii neputincios. Ca o leoaică în stare de orice ca să-şi salveze puii, Carmela îşi adună toate forţele şi porneşte împreună cu copiii ei într-o călătorie lungă şi primejdioasă peste ocean, către America. Familia se instalează într-un apartament din cartierul newyorkez Mica Italie, unde curajoasa siciliancă îndrăzneşte să viseze la o viaţă mai bună decât cea de care fugise. Dar „pământul făgăduinţei” este, în realitate, o ţară dominată de criza economică şi de prohibiţie, iar necazurile nu vor întârzia să reapară. Redactor: Adriana Vulpe
 • 23:15
  Distracţiile lui Cazacu
  Jurnalist : Bernard Tatomir O productie SC Raul International
 • 23:45
  Drag de România mea!
  *Prima parte Prezintă: Paul Surugiu-Fuego Producător Codruţa Prunariu Jurnaliști: Adina Toderașcu, Andreea Baciu
 • 00:45
  Drag de România mea!
  *A doua parte Prezintă: Paul Surugiu-Fuego Producător Codruţa Prunariu Jurnaliști: Adina Toderașcu, Andreea Baciu
 • 01:45
  Ora de Stiri
  (+ Sport )
 • 02:35
  E vremea ta!
  Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu E vremea ta să primești date despre timpul probabil, climă, mediu și alte domenii conexe. Vei afla informații de la specialiști, curiozități, sfaturi utile și previziuni astrologice și vei ști cum îți influențează viața starea vremii. Redactori: Laurenţiu Mandu, Călin Petrescu, Adrian Bănuţă, Mirela Goldic, Cristi Popescu, Miruna Moraru şi Cristina Dănilă. Producători: Camelia Boştină şi Raluca Brumariu
 • 03:00
  Ocolul Pământului în 80 de zile
  Film *(Around the world in 80 days-Italia, Germania, SUA, 1989) Partea a doua (din trei) Regia: Buzz Kulik Cu: Pierce Brosnan, Eric Idle, Julia Nickson, Peter Ustinov *Film de aventuri . Redactor: Adriana Vulpe
 • 04:40
  Viaţa visată
  Serial *(La vita promessa-Italia, 2018) *Sezon 2*Episodul 6 din 6 Regia: Ricky Tognazzi Cu: Luisa Ranieri, Francesco Arca, Emilio Fallarino, Thomas Trabacchi * Dramă . Redactor: Adriana Vulpe