LA MULȚI ANI, E VREMEA TA! | VIDEO
sâmbătă, 17 octombrie 2020
Sâmbătă, 17 octombrie, a fost o zi numai bună pentru a aniversa primii 4 ani ai emisiunii „E vremea ta!”.
e vremea ta
e vremea ta
e vremea ta
e vremea ta

Peste 1500 de ediții difuzate zilnic de o familie - la figurat - formată din redactorii și editorii acestei producții și una la propriu – Iulia Zgripcea și Andrei Bărbulescu și al lor „Bebe Meteo”.

Așa cum vă amintiți, după o frumoasă poveste de dragoste, vedetele TVR 2 s-au cunoscut ca parteneri de prezentare a emisiunii „E vremea ta”, și-au unit destinele.

(w640)

Colegi și prieteni, echipa emisiunii mărturisește cu bucurie că mulți telespectatori află în fiecare seară cum va fi timpul probabil, dar și curiozități și sfaturile utile legate de climă de la TVR 2. Dacă prezentatorii emisiunii, Cristina Soare și Andrei Bărbulescu sunt cunoscuți de telespectatori, la împlinirea vârstei de 4 ani îi vom descoperi pe oamenii din spatele știrilor și imaginilor, producătorul Camelia Boștină, membrii echipei, dar și pe invitații lor, specialiștii cunoscuți și respectați in domeniu, care aduc în fiecare zi cele mai proaspete și relevante informații pentru a îi conecta pe telespectatorii TVR 2 la vreme și mediul înconjurător. Lor li s-au alăturat și foștii colegi și ne-au transmis, cu toții, gândurile și urările lor, dar și câteva imagini din redacție:

(w640)

Laurențiu Mandu - realizator ediția de luni și vocea emisiunii:

• În 26 de ani de lucru în televiziune am făcut multe genuri de emisiuni, dar nu mă așteptam să îmi placă atât de mult una cu acest profil. Evident, contează și că lucrez cu o echipă "funny"!.

Cristina Dănilă - realizator ediție lunară despre starea planetei:

• E vremea ta este o emisiune în care, zi de zi, timp de 4 ani, am pus toată priceperea, pasiunea şi cunoştinţele mele. Şi pentru care am făcut chiar şi un curs de meteorologie!!!

(w640)

Adi Banută - realizator ediția de miercuri:

• Emisiunea are succes și pentru că a apărut de ziua mea, chiar dacă n-am lucrat la ea de la început !

Mirela Goldic - realizator editia de joi:

• Cred că lumea mai bună o facem noi. Trebuie doar să fim conștienți de nevoile ei și să acționăm. Eu încerc să aduc în această emisiune informația relevantă, care contează, care să ne ajute pe toți să punem umărul la un viitor optimist. Mă simt utilă și vă întind o mână să facem asta împreună. E simplu și frumos! Hai, ,,E vremea ta!”

Miruna Moraru - realizator ediția de duminică:

• M-am alăturat proiectului "E vremea ta" de puțin timp, însă toți colegii m-au primit cu brațele deschise şi am descoperit o echipă... învingătoare!

(w640)

Cristina Soare - prezentator din 2018:

• Sunt fericită că fac parte din acest proiect și că reușim seară de seară să vă captăm atenția cu cele mai importante știri despre vreme și despre lume. Cred că este singura emisiune care poate fi urmarită indiferent de vârstă - fie că ești mic, fie că ești mare ai ceva de aflat de la noi! Vă mulțumesc că ne urmăriți într-un număr atât de mare!

(w640)

Cristina Spiru (ex realizator E Vremea Ta):

• Când vremurile sunt mai imprevizibile decât vremea, pe voi ne bazăm să ne dați cele mai bune vești! La mulți ani!

Bogdan Blăgoi - editorul emisiunii:

• Am început să lucrez la această emisiune cu gândul că va fi ceva trecător, dar s-au facut deja 4 ani de când știrile despre schimbările climatice și-au pus amprenta pe modul meu de a vedea lumea. Sper ca lumea să înțeleagă, vorba unui prieten, că ''Pământul e, deocamdată, singura noastră casă'' și să avem grijă de el, după posibilități.

Bogdan Sterpu: editor

• ”una e să fii editor la o emisiune și alta e să faci parte dintr-o gașcă de prieteni! ”

Cristi Popescu – realizator ediția de vineri:

• Sunt de prea puțină vreme încât să “am voie” la o parere. Sincer. Imi place emisia, îmi place echipa, dar trebuie să mă lăsați să îmbătrânesc nițel …. La multi ani, E VREMEA TA!

Zoran Popovici:

• Mulți ani frumoși emisiunii alintată de prieteni ca... mini teleenciclopedia.

(w640)

Steluța Matios (ex coechipier):

• Timpul petrecut alături de echipa E Vremea Ta a fost pentru mine, unul plin de surprize și provocări...Am reușit să descopăr subiecte inedite, despre care habar nu aveam și să întâlnesc oameni pasionați de mediul înconjurator. E Vremea Ta nu transmite doar prognoza meteo ci și lecții de viață și educație pentru noi, cei care avem la dispoziție o planeta pe care mulți, uită uneori, că trebuie să o lase moștenire generațiilor următoare.

Cătălin Heson (ex agentul de mediu și vocea emisiunii):

• O călătorie în necunoscut. Ca pentru mulți alții, poate, "vremea" se rezuma acum trei ani la ceea ce simțeam pe pielea mea și la prognozele uneori contrazise de realitate. Apoi am înțeles că vremea este doar un rezultat al unui sistem atât de complex încât ar fi bine să ne gândim mai mult că nu suntem doar "beneficiari" pasivi ci și factori determinanți. Mai ales de când am crezut că putem face orice pe Pământul asta. O munca făcută de o echipa de jurnaliști care au demonstrat performanță fară a beneficia de resurse decente și influenceri. La mulți ani de vreme bună!

Andrei Bărbulescu – prezentator:

• Cred că pentru mine titlul acestei emisiuni este foarte sugestiv: este locul în care viața mea s-a schimbat radical, am cele mai mari satisfacții, inclusiv faptul că este o emisiune urmărită de foarte mulți telespectatori și bineînțeles nu în ultimul rând echipa lângă care lucrez de atâți ani și în care am foarte multă încredere....! Să fim sănătoși

Iulia Zgripcea (ex prezentator) – specialist în comunicare ANM:

Emisiunea E Vremea Ta este proiectul în care am pus mult suflet și am urmărit cu mare drag și satisfacție cum crește, se dezvoltă și este urmarită din ce în ce mai mult. Imi trezește emoție și pentru faptul că a avut un rol important nu numai pe plan profesional în cei doi ani în care am fost prezentator ci și în plan personal, fiind momentul și locul în care mi-am cunoscut și soțul. La mulți ani cu audiență maximă!

(w640)

Printre invitații și specialiștii emisiunii se numără:

Elena Mateescu, director ANM:

• Un salut cordial si felicitari pentru fiecare editie care inseamna doar munca si pasiune. Caci fara asta nimic nu este durabil. Multumim pentru ca ne primiti si pe noi in casa dv. cu vesti despre vreme, fenomene extreme, schimbari climatice si alte subiecte de profil. De fiecare data este o placere sa dezbatem vremea!!!...Succes pe mai departe si toate gandurile bune intregii echipe!. Cu apreciere deosebita, Elena Mateescu

Cătălin Beldea – vânător de eclipse:

• Vă urez ce ne dorim și noi, astronomii amatori sau profesionisti: sa aveti cat mai mult cer senin ziua si intotdeauna noaptea!

Mariana Cojocaru – astrolog:

• Am întâlnit la Emisiunea "E Vremea Ta" o echipa minunată și îmi face mare plăcere sa lucrez cu ea. Profesionalism desăvârșit, implicare totală, exact cum îmi doresc și eu. Astfel încât să fim cu toții convinși că iese o treabă ca la carte. Informațiile sunt foarte documentate și valoroase, de aceea recomand oricui să nu rateze o astfel de emisiune. Pentru că un telespectator informat... va ști cum să-și organizeze viitorul apropiat. "Mulți ani trăiască " E vremea ta"!/ Poporul sa te dorească și sa te urmărească/ Intru Mulți Ani cât mai longevivi"(rime proprii).

(w640)

Alexandru Mironov:

• La multe sezoane si multe minute de stiință!

Redacția revistei Știința și Tehnica:

• Minimum 365 de minute de știință pe an produc colegii de la E vremea ta. În realitate sunt mult mai multe, pentru că minutului zilnic de știință i se alătură multe alte minute. Cu răbdarea, inteligența și hărnicia unor albine, jurnaliștii de la emisiunea E vremea ta au reușit nu doar să umple vidul emisiunilor de educație și știință de la Televiziunea Publică, ci să arate că poți face audiență cu un produs de educație bun.

Dr. Bogdan Ivanescu:

• Felicitări pentru cei 4 ani de existență a emisiunii, ani petrecuți cu focus pe educarea publicului în sensul ajutării acestuia să descopere corelațiile dintre evenimentele meteo, cam la fel cu ceea ce intampla la Doctor MIT doar că aici vorbim despre condiții medicale. Sunt convins că emisiunea va deveni din ce în ce mai interesantă și mai utilă publicului pe masură ce modificările climaterice, datorate încălzirii globale, vor fi din ce în ce mai vizibile. Mult spor în următorul cincinal fierbinte!

Adrian Șonka – Astronom:

• Într-o lume „astrologică” există oameni care țin cu realitatea. Mă refer la echipa „E vremea ta”, care a avut viziunea să vadă că este nevoie să explice și fenomenele cerești. Uneori acestea ne pot influnța la fel de mult ca cele meteorologice, ca stare de spirit și, bineînțeles, fizic. Urez echipei să vadă cât mai multe eclipse, conjuncții și ca fiecare stea căzătoare să le îndeplinească dorințele.

Mihai Huștiu- meteorolog ANM:

• Cea mai bună emisiune de vreme din România!Mă bucur pentru această aniversare și pentru că fac parte din această echipă! La multi ani! Apreciez eforturile depuse de întregul colectiv pentru a oferi calitate, obiectivitate și profesionalism! Să rămânem aceeași echipă plină de energie, harnică, competentă ,optimistă și inspirată și tot mai mulți telespectatori vor fi alături de noi!

(w640)

Dumitru Prunariu – cosmonaut:

• "E vremea ta", e vremea noastra, e vreme nu numai de meteorologie ci si de multe informatii din domenii conexe de activitate prezentate intr-un format original. Mi-a facut placere sa apar de nenumarate ori de-a lungul timpului in aceasta emisiune si sa aduc informatii interesante din domeniul meu de activitate, cosmosul. La multi ani "E vremea ta" la aniversarea a 4 ani de difuzare si peste 1500 de editii!

Simona Bișboacă – inventator:

• La cât mai multe ediții și audiență cât mai mare! Nu e doar o emisiune de meteo ci o emisiune educativă cu informații utile și de interes pentru toate categoriile de vârstă.

Dr. Roxana BOJARIU-Head of Climate Section ANM

La ceas aniversar îmi aduc aminte de un proverb românesc luminat filosoficește de Constantin Noica: „timpul umblă și loveşte, vremea stă și vremuieşte.” „E vremea ta” ne stă alături de 4 ani și ne descâlcește înțelesuri ale multor lucruri aflate în cer şi pe pământ, în ciuda tuturor turbulențelor timpului ce pare că nu mai are răbdare cu noi. La mulți ani emisiunii, la mulți ani cu sănătate și tot atâta inspirație echipei ei, căreia îi sunt recunoscătoare pentru răgazul de încântare ce ni-l oferă nouă, meteodependenților și climatofililor de pe plai!

 • 21:50
  Viaţa visată
  Serial*(La vita promessa-Italia, 2018) PREMIERĂ *Episodul 6 din 8 Regia: Ricky Tognazzi Cu: Luisa Ranieri, Francesco Arca, Emilio Fallarino, Thomas Trabacchi * Dramă . Sicilia, 1921. Carmela Carrizzo, soţie şi mamă a cinci copii, devine ţinta obsesiei lui Vincenzo Spano, un vătaf fără scrupule, care, neputând s-o seducă, o persecută până la a-i ucide soţul şi a-i lăsa unul dintre fii neputincios. Ca o leoaică în stare de orice ca să-şi salveze puii, Carmela îşi adună toate forţele şi porneşte împreună cu copiii ei într-o călătorie lungă şi primejdioasă peste ocean, către America. Familia se instalează într-un apartament din cartierul newyorkez Mica Italie, unde curajoasa siciliancă îndrăzneşte să viseze la o viaţă mai bună decât cea de care fugise. Dar „pământul făgăduinţei” este, în realitate, o ţară dominată de criza economică şi de prohibiţie, iar necazurile nu vor întârzia să reapară. Redactor: Adriana Vulpe
 • 23:00
  Zile cu stil
  Redactor Sorina Soare.​ Producător Tv-Luiza Caravasile O coproductie TVR-Mirampeck Media SRL
 • 23:55
  Discover România
  *Grigore Vasiliu Birlic Producător : Diana Ilica
 • 00:10
  Bărbierul din Siberia
  Film * Bărbierul din Siberia (The barber of Siberia-Rusia, Franţa, Italia, 1998) *Prima parte Regia: Nikita Mihalkov Cu: Julia Ormond, Oleg Menşikov, Richard Harris *Dramă . Redactor: Vlad Ţurcan
 • 01:45
  Viaţa visată
  Serial *(La vita promessa-Italia, 2018) PREMIERĂ *Episodul 6 din 8 Regia: Ricky Tognazzi Cu: Luisa Ranieri, Francesco Arca, Emilio Fallarino, Thomas Trabacchi * Drama Redactor: Adriana Vulpe
 • 02:50
  Descălecaţi în Carpaţi
  *Colţ de rai cu natura şi cai Producător Răzvan Petrişor
 • 03:15
  Sport
 • 03:22
  Telejurnal TVR2
 • 03:55
  E vremea ta!
  Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu E vremea ta să primești date despre timpul probabil, climă, mediu și alte domenii conexe. Vei afla informații de la specialiști, curiozități, sfaturi utile și previziuni astrologice și vei ști cum îți influențează viața starea vremii. Redactori: Laurenţiu Mandu, Călin Petrescu, Adrian Bănuţă, Mirela Goldic, Cristi Popescu, Miruna Moraru şi Cristina Dănilă. Producători: Camelia Boştină şi Raluca Brumariu
 • 04:15
  Strop şi balonaş
  Serial copii *(Splash and bubbles-SUA, 2016) *episodul 1 si 2/40 Voci: John Tartaglia, Leslie Carrara-Rudolph, Raymond Carr, Aymee Garcia * Animaţie . *AUDIENŢĂ GENERALĂ (AG) Redactor: Gabriela Onea TRECEREA LA ORA DE IARNĂ: ora 04:00 devine ora 03:00 !!! 04,05* Documentar360°-GEO * *Castana-avuţia din Corsica (La Chataigne, une manne en corse, Franţa-Germania, 2014) din 20 octombrie 52’/55’-CRIPTARE Exclusiv TVR+
 • 05:00
  D’ale lu’ Mitică
  Prezintă: Mitică Popescu Scenariu: Cristian Vlad Reporter: Marian Marin Producător: Liliana Vlad
 • 05:55
  Poate nu ştiai
  Realizator: Călin Petrescu
 • 06:00
  Generaţia Fit
  *În cadrul programului vor fi oferite antrenamente de fitness şi gimnastică autorizate pentru începători şi avansaţi, coordonate de către profesori autorizati, sfaturi ale unor medici nutriţionişti şi o reţetă sănătoasă pentru sportivi şi publicul larg! Gazde: antrenori Diana Preda şi Gabriel Toncean Producător: Ştefan Stănescu Coproducție TVR-FRCF
 • 06:25
  Teleshopping
 • 06:55
  Imnul României
 • 07:00
  Teleshopping
 • 07:30
  România…în bucate
  TVR Timişoara Sarea în bucate Producator: Veronica Mihoc Emisiune realizată de TVR Timişoara Jurnalişt: Cătălin Blebea Producător: Cristina Petrina Murgu Producător delegat: Cristina Moiseiu Radulescu
 • 08:00
  Repere sacre
  Sfânta Liturghie din † duminica a 30-a de peste an *Comentariu: P ărintele Tarciziu Şerban , preot colaborator Producător: Ştefan Stănescu Transmisiune directă de la Catedrala Romano-Catolică Sfântul Iosif din Bucureşti
 • 09:00
  Ferma
  *Anul 21 *Editia 988 Nu mai aveti loc la oras? Incercati la tara!... Emisiune pentru actuali si viitori tineri fermieri Undeva în România Într-o zonă muntoasă a judeţului Suceava, la 20 km de Fălticeni, în comuna natală a lui Nicolae Labiş, un fermier, după mai multe încercări de creştere a vacilor de lapte şi de carne, s-a oprit la vacile de carne Angus şi la câteva exemplare de vaci de lapte Holstein. În prezent are peste 200 de bovine , urmând să-şi dezvolte în viitor ferma. Participă: Ciprian Cimbru-fermier comuna Mălini, jud. Suceava Jurnalist tv Sergiu Marinescu Emisiune de Viorel Popescu şi Eugen Daniel Iancu
 • 10:00
  Pescar hoinar
  * „Aventuri pe malul batrânului fluviu... ”* sezon nou Prezintă: Eugen Roibu şi Ştefan Stoica * Vă invităm... la Dunăre, într-o nouă expediţie marca „Pescar hoinar”-driluri pline de adrenalină, capturi remarcabile, dar şi surprize... cum altfel ar putea fi caracterizată o partidă de pescuit pe malul bătrânului fluviu ?!... ce poate fi mai captivant pentru un pescar, fie el sportiv sau amator, decât să umple juvelnicul cu plătici grase, mrene frumoase, dar şi mulţime de obleţi capturaţi cu o undiţă făcută pe loc, amintind de partidele de pescuit ale copilăriei... iar, în final, bucuria eliberării... toti peştii, mai mari sau mai mici, s-au întors în mediul lor natural-pe scurt, un adevărat spectacol... încă o poveste cu şi despre pescuit şi o călătorie de neuitat. Prezintă: Eugen Roibu şi Ştefan Stoica Producător: Ligia Baboş
 • 10:30
  Natură şi aventură
  Redifuzare *Explorare natură sălbatică în Parcul Natural Balta Mică a Brăilei- partea 1 Realizatori: Dan Păvăloiu, Dan Curean (TVR Cluj-Napoca)
 • 11:00
  Destine ca-n filme
  Prezintă: Iuliana Marciuc Producători Iuliana Marciuc, Nicolae Cozma Realizator Silvia Ionescu Redactor: Dana Ilie
 • 12:00
  Fraţi de viţă
  Producător Cătălin Heson O coproductie TVR-Asociatia Vinarium
 • 12:30
  Sănătate cu de toate
  *ediţia 21 * Avem reţetă de vinete murate, ca la bunica, Muzeul Flori de mină de la Cheia, unde aflăm care sunt proprietăţile energetice ale cristalelor şi terapie prin călărie, la Hipodromul Ploieşti.​ Jurnalist TV: Ana Maria Mindu Producatori: Larisa Avram, Bogdan Ghiţulescu
 • 13:10
  Duminica filmului românesc
  * Întoarcerea din iad -România, 1983 Regia: Nicolae Mărgineanu Cu: Maria Ploae, Constantin Brânzea, Remus Mărgineanu, Ana Ciontea *Dramă. Dumitru, un ţăran bogat, trăieşte o pasională poveste de dragoste cu Veronica, fosta lui iubită, acum femeie măritată. Relaţia lor devine tot mai greu de ascuns de ochii lumii, mai ales de ochii unui soţ gelos şi dornic de răzbunare. Izbucnirea Primului Război Mondial complică şi mai mult lucrurile. Cei doi rivali declaraţi pleacă împreună pe front să lupte umăr la umăr împotriva aceluiaşi inamic. De acum, viaţa fiecăruia poate depinde în orice clipă de celălalt. Redactor: Gabriela Onea
 • 15:00
  Drag de România mea!
  Drag de România mea! *sezon nou *Prima parte Prezintă: Paul Surugiu-Fuego *Folclor șşi voie bună la „Drag de România mea!” Fiecare săptămână la „DRAG DE ROMÂNIA MEA!” este o nouă experienţă şi o plimbare prin capitole importante ale țşării. Oferim un spectacol de televiziune, care are de toate şi care-și propune, dincolo de orice altceva, să vină ca o alternativă, ca un fel de relaxare şi-o normalitate în lumea complicată șşi plină de incertitudini în care trăim. ȘŞi, cum e prea multă gălăgie în jur, cum fiecare încearcă să iasă în evidenţă prin ce este mai urât, noi nu vrem decât să fim gura de aer proaspăt din fiecare duminică, cu un show elegant șşi cu o diversitate culturală şi artistică. Duminica aceasta, de la ora 15.00, ne purtăm paşii în lumea folclorului românesc. De aceasta dată, nu avem nume de legendă, ci tânăra generaţie. O samă de artişti cu totul speciali, autentici, cu voci bune, cu piese formidabile șşi cu puterea de a face spectacol la cel mai înalt nivel. Iosif Ciunterei ne propune un personaj de colecţie, de pe coclaurile sale, un înţelept care ne va povesti despre dragul de glia strămoşească şi despre cât e de important să ne iubim originile. Din Banat, soseşte la noi talentatul Florin Boita . Acesta cânta de ani buni, a câştigat numeroase festivaluri şi este foarte atent la repertoriu şi la port. Are daruri muzicale şi un duet cu Paul Surugiu Fuego, la fel ca şi maramureseanca Oana Tomoioagă . Oana este una dintre artistele speciale ale noului val, cu numeroase vizualizări on line, proiecte şi melodii care ajung la suflet. Nu se abate de la repertoriul special şi nici de la purtarea exemplară a costumului! De senzaţie este povestea de dragoste dintre cei doi câştigători ai consursului TVR-„Vedeta Populară”- Alexandra Chira şi Mihai Teacă ! Ei s-au cunoscut după concurs, au legat o relaţie de durată şi se susţin unul pe altul. Cei doi vin la noi cu cântece frumoase, în port exemplar, cântând împreună şi un duet de zile mari. Mai mult, Mihai a pregătit o demonstraţie la pian șşi un duet despre casa părintească alături de Paul Surugiu-Fuego. Moldova este reprezentată de frumoasa Nadia Duluman , o artistă care ne aduce plăcinte şi tradiţii de acasă şi care ne arată ce înseamnă focul moldovenilor. Tocmai din Bucovina, ireproşabilă, fără cusur din punct de vedere interpretativ, soseşte Angelica Flutur , într-un costum de vis si cu melodii de poveste, Paul Surugiu-Fuego ne-a pregătit şi el cântece speciale, alături de trupa Supermarket, dar şi de baletul condus de Florin Mariș! Producător Codruţa Prunariu Jurnaliști: Adina Toderașcu, Andreea Baciu
 • 16:00
  Drag de România mea!
  Drag de România mea! *sezon nou *Partea a doua Prezintă: Paul Surugiu-Fuego Jurnaliști: Adina Toderașcu, Andreea Baciu Producător: Codruţa Prunariu
 • 17:00
  D’ale lu’ Mitică
  *sezon nou Prezintă: Mitică Popescu *DREPTUL LA AER CURAT, o investigaţie despre depozitările ilegale de deşeuri din Giuleşti Sârbi, Bucureşti. Realizator Camelia Robe Scenariu: Cristian Vlad Reporter: Marian Marin Producător: Liliana Vlad
 • 18:00
  Reteaua de idoli
  Realizator Irina Pacurariu
 • 18:53
  Sport
  Transmisiune directă
 • 19:00
  Telejurnal TVR2
  Transmisiune directă
 • 19:35
  E vremea ta!
  Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu E vremea ta să primești date despre timpul probabil, climă, mediu și alte domenii conexe. Vei afla informații de la specialiști, curiozități, sfaturi utile și previziuni astrologice și vei ști cum îți influențează viața starea vremii. Redactori: Laurenţiu Mandu, Călin Petrescu, Adrian Bănuţă, Mirela Goldic, Cristi Popescu, Miruna Moraru şi Cristina Dănilă. Producători: Camelia Boştină şi Raluca Brumariu
 • 20:10
  Duminica filmului românesc
  Osânda-România, 1977 Regia: Sergiu Nicolaescu Cu: Amza Pellea, Ioana Pavelescu, Emmerich Schaffer *Dramă . Ecranizare după romanul "Velerim si Veler Doamne" de Victor Ion Popa. Condamnat la 10 ani de ocnă, după răscoala din 1907 şi după câţiva ani petrecuţi pe front, Manolache Preda se întoarce în satul său natal. Soţia l-a părăsit şi i-a vândut pământul, iar autorităţile îl privesc cu ostilitate, sătenii cu suspiciune şi copiii se ascund de el. Pentru a duce o viaţă normală, Manolache se angajează la boierul Leon, dar când acesta e omorât de doi ţărani revoltaţi, vina cade pe fostul ocnaş. *ACEST PROGRAM ESTE INTERZIS COPIILOR SUB 12 ANI (12 ) Redactor: Gabriela Onea
 • 22:15
  Ochi negri
  Film de artă * Ochi negri (Oci ciornie-Italia, Rusia, 1987) 112’ Prezentare Laurenţiu Damian 5’ Realizator: Liliana Chiţescu Regia: Nikita Mihalkov Cu: Marcello Mastroianni, Silvia Mangano, Marthe Keller, Elena Safonova *Premiul de interpretare masculină (Marcello Mastroianni)-Festivalul de la Cannes 1987 *Nominalizare la premiul Oscar pentru cel mai bun rol principal masculin (Marcello Mastroianni) *Nominalizări la premiile Globul de Aur, BAFTA si Cesar pentru cel mai bun film străin *Dramă , inspirată de povestirile lui Anton Cehov. Devenit chelner pe un vapor de lux, arhitectul italian Romano Patroni îşi deapănă cu nostalgie si umor povestea marii lui iubiri, în faţa unui prieten rus. Deşi însurat cu o femeie foarte bogată care-i asigura un trai fără griji, Romano s-a îndrăgostit de misterioasa rusoaică Anna Sergheevna şi de ochii ei negri, în timpul unui sejur la sanatoriu. Plecarea bruscă a Annei îl determină pe neconsolatul italian să facă o călătorie în Rusia, în căutarea iubitei, căreia îi jură că va divorţa, dar fără să-şi poată ţine promisiunea... *ACEST PROGRAM ESTE INTERZIS COPIILOR SUB 12 ANI (12 ) Redactor: Adriana Vulpe
 • 00:20
  MotorVlog
  Prezentatori: Mihai Alexandrescu, Andrei Barbu, Marius Băcilă Redactor: Cristina Moiseiu Radulescu O producţie RL Global Activ Services S.R.L
 • 00:45
  Pescar hoinar
  Prezintă: Eugen Roibu şi Ştefan Stoica Producător: Ligia Baboş
 • 01:20
  Duminica filmului românesc
  * Întoarcerea din iad -România, 1983 Regia: Nicolae Mărgineanu Cu: Maria Ploae, Constantin Brânzea, Remus Mărgineanu, Ana Ciontea *Dramă. Redactor: Gabriela Onea
 • 02:55
  Discover România
  *Cornel Coman Realizator: Diana Ilica
 • 03:05
  Sport
 • 03:12
  Telejurnal TVR2
 • 03:45
  E vremea ta!
  Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu E vremea ta să primești date despre timpul probabil, climă, mediu și alte domenii conexe. Vei afla informații de la specialiști, curiozități, sfaturi utile și previziuni astrologice și vei ști cum îți influențează viața starea vremii. Redactori: Laurenţiu Mandu, Călin Petrescu, Adrian Bănuţă, Mirela Goldic, Cristi Popescu, Miruna Moraru şi Cristina Dănilă. Producători: Camelia Boştină şi Raluca Brumariu
 • 04:05
  România…în bucate
  TVR Craiova * Tăst Show Emisiune realizată de TVR Craiova Jurnalişt: Cătălin Blebea Producător: Cristina Petrina Murgu Producător delegat: Cristina Moiseiu Radulescu
 • 04:30
  România…în bucate
  TVR Târgu Mureş * Cooking Show Emisiune realizată de TVR Târgu Mureş Jurnalişt: Cătălin Blebea Producător: Cristina Petrina Murgu Producător delegat: Cristina Moiseiu Radulescu
 • 05:00
  Ferma
  Nu mai aveţi loc la oraş? Încercaţi la ţară!... Emisiune pentru actuali şi viitori tineri fermieri * Jurnalist TV: Sergiu Marinescu Emisiune de: Viorel Popescu şi Eugen Daniel Iancu