loader
Foto

Krishan George – „Un indian cu nume de român”, la „Destine ca-n filme”

Iuliana Marciuc i-a invitat pe telespectatorii TVR 2 la „Destine ca-n filme” în cele mai neaşteptate locuri pentru a cunoaşte oameni speciali şi pentru a le transmite experienţa, emoţia, pasiunea şi povestea lor.

 

Iuliana Marciuc
Destine ca-n filme

La câțiva kilometri de comuna Cața, județul Brașov, se află o fermă de bivoli a unui bărbat din India, care, fascinat de România, a ales să se stabilească aici. Marţi, 23 noiembrie, de la ora 21:00, la „Destine ca-n filme” am aflat povestea lui Krishan George, „un indian cu nume de român”, care a renunțat la poziția de expert financiar pentru a ajunge fermier în țara noastră. Bărbatul a lăsat munca de birou, a cutreierat călare dealurile din Transilvania și a dat peste locul care astăzi i-a devenit acasă. Krishan George muncește de dimineață până seara, însă o face din plăcere. Pe lângă ajutoarele pe care le are, la fermă vin anual în jur de 30 de voluntari din toate colțurile lumii care se îndrăgostesc, ca și el, de România.

„George Krisan nu e doar un om cu bani. Cu studii făcute la Imperial College of London și cu master în Econometrie, bărbatul a cutreierat lumea în calitate de consultant financiar pentru guverne și companii de renume. Ar fi putut alege să se stabilească în orice altă țară și ar fi putut trăi oriunde fără nicio grijă în privința banilor. Totuși, a ales să trăiasca aici, în Cața, România și să muncească singur cele 150 hectare ale fermei sale”, spune Iuliana Marciuc.

Alături de echipa „Destine ca-n filme”, Iuliana Marciuc a avut parte și de o lecție de viață inedită. La TVR 2 îi vom putea vedea marți, 23 noiembrie, de la ora 21.00, cum trebăluiesc la fermă: au tăiat lemne și au ajutat la pregătirea mesei de seară, cu mâncăruri specifice gătite în stil indian.

„Am petrecut alături de echipa mea o seară într-o atmosferă cu totul specială. După o zi întreagă de filmări, ne-am putut relaxa alături de un om de la care poți să înveți multe. A fost o lecție despre adaptabilitate, perseverență și modestie. O lecție despre cât de departe trebuie sa mergi și cât de puțin îți trebuie pentru a-ți găsi locul în viață”, a mai spus Iuliana Marciuc.

18:00 Ora de ştiri

(+ Sport )

Transmisiune directă

18:50 E vremea ta!

Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu

E vremea ta să primești date despre timpul probabil, climă, mediu și alte domenii conexe. Vei afla informații de la specialiști, curiozități, sfaturi utile și previziuni astrologice și vei ști cum îți influențează viața starea vremii.

Redactori: Laurenţiu Mandu, Cristina Dănilă ,Adrian Bănută, Mirela Goldic, Claudia Nicolau şi Roxana Iordache.

Producători: Raluca Brumariu

 
Despre mătuşi fabuloase şi secretele cafelei, la

Cele mai apreciate programe ale TVR 2 au pregătit ediţii în premieră. La „Istorii de bun gust”, fiecare poveste se leagă şi de un secret culinar. ...

Emisiuni speciale, In memoriam George Nicolescu, la TVR 2 şi TVR 3

Televiziunea Română își exprimă regretul profund față de pierderea iubitului artist și îi aduce un sincer omagiu prin difuzarea unor programe ce ...

O comedie despre calvarul vieții de soldat, în ecranizarea romanului satiric „Buffalo Soldiers

Sâmbătă, 30 martie, de la ora 22.50, pe TVR2 și TVR+ puteți urmări filmul „Bişniţari în uniformă" (Buffalo soldiers – Marea Britanie, Germania, ...

 

#tvr2