loader
Foto

"Suspectă de crimă", joi la TVR 2

Joi, 29 septembrie, de la 20.00, urmăriţi thrillerul "Suspectă de crimă", producţie americană din 2009, în regia lui Doug Campbell.

 

Aflând că iubitul ei se întâlneşte pe ascuns cu Dory, o altă fată din liceu, Bianca Madler pune la cale un plan de răzbunare împotriva rivalei. Împreună cu două prietene, adolescenta o atrage pe Dory într-o zonă izolată de la marginea oraşului şi o abandonează acolo, lasând-o să se întoarcă acasă singură, pe întuneric. Însă Dory nu apare la şcoală a doua zi şi, în scurt timp, poliţia o găseşte ucisă. Din autoare a unei răzbunări răutăcioase, dar nevinovate, Bianca se trezeşte suspectă de crimă, fără niciun sprijin în afară de mama ei, care luptă să descopere adevărul.

În rolul mamei o regăsim pe Cyntia Gibb, actriţa nominalizată la Globurile de Aur (în 1993). Partitura ei a fost una aproape de viaţa reală, Cyntia fiind mamă a trei copii: Emma, Audrey şi Ian. Mulţi fani s-au întrebat dacă actriţa este rudă cu cei trei fraţi de la Bee Gees (Barry, Robin şi Maurice Gibb), dar realitatatea este că aici nu este vorba decât de o coincidenţă de nume.

SUSPECTĂ DE CRIMĂ (ACCUSED AT 17 – SUA, 2009)
Regia: Doug Campbell
În rolurile principale: Nicole Gale Anderson, Cynthia Gibb, Janet Montgomery
.
(oar_w460)

.

Credit foto IMDb

13:30 Levintza prezintă

Redifuzare

*In cel de-al treilea sezon al emisiunii LEVINTZA PREZINTA, de la TVR2, doamna Doina Levintza, creatoare si realizatoare celebra de costume, prezinta o emisiune dedicata celor mai creativi designeri, tendintelor, istoriei si meseriilor modei.

Emisiunea este o incursiune in culisele modei, cu colectii pline de creativitate, portrete de designer si manechine, tendinte si istoria modei.

“Levintza prezinta” este singura emisiune de moda din Romania, un spatiu video dedicat celor mai importante si creative colectii, saptamanilor modei de la Paris, Londra, New York sau Milano. Vizionare placuta!

Prezentator: Doina Levintza

Realizator: Doina Levintza

Producator: Claudia Nicolau

Coproducție TVR-SC Levintza costume designer SRL

14:00 Istorii de bun gust (R)

Realizator: Camelia Moise

Producător: Larisa Avram

(Reluare)
 
Concert extraordinar aniversar ”Fuego - 30”, la TVR 2 și TVR Internațional

Vineri, 29 martie, ora 21:40, la TVR 2 și sâmbătă, 30 martie, de la ora 22:45, la TVR Internațional, vă invităm la o reîntâlnire cu muzicieni ...

Plecăm iarăși la drum pentru noi aventuri în natură. Duminică, 31 martie, de la ora 10:30, la TVR 2.  

Despre mătuşi fabuloase şi secretele cafelei, la

Cele mai apreciate programe ale TVR 2 au pregătit ediţii în premieră. La „Istorii de bun gust”, fiecare poveste se leagă şi de un secret culinar. ...

 

#tvr2