loader
Foto

Galerie foto

Joi, ne-am apropiat de Cercul Polar la emisiunea „Hai-hui”

Marina Almăşan vă poartă din nou prin colţurile lumii, iar pe 27 noiembrie a venit cu invitaţi, tradiţii şi poveşti din Norvegia, Rusia, Republica Dominicană sau Italia.

 

Marina Almășan
Hai Hui

Ediția este disponibilă online pe TVR+

Istoria şi tradiţiile unui popor se cunosc cel mai bine în folclorul şi cântecele sale, aşa că Marina Almăşan s-a gândit să ne ofere o veritabilă lecţie despre Norvegia. În platoul TVR 2 s-a aflat Tove Bruvik Westberg, ambasadoarea Regatului Norvegiei la Bucureşti, căreia Ovi, românul-norvegian care a impresionat Europa la Eurovision, ocupând locul III în 2010, îi va dedica o piesă.

În plus, corespondentul TVR din Rusia, Liviu Iurea, a ajuns la 800 km sub Cercul Polar de Nord de unde a transmis în direct, în timpul emisiunii „Hai-hui”. Marina l-a răsplătit pe Liviu cu o altă intervenţie în direct, dar din partea rusoaicei Yanna, care i-a cântat o piesă.

Schimbăm ţara şi temperatura şi ajungem în Republica Dominicană, alături de cântăreţul Hevito, care ne-a gătit o mâncare tradiţitională din ţara sa. Artista Olga Bălan ne-a vorbit despre Italia, ţara care a adoptat-o vreme de zece ani, iar apoi vom oferi trofeul Hai-hui. „Acesta va fi oferit unui cuplu de români care a străbătut jumătate de lume pe motocicletă. Evident, vor intra în platoul de filmare călare pe motocicleta respectivă!”, declară Marina Almăşan, gazda şi realizatoarea emisiunii de pe TVR 2.

***

Despre emisiunea Hai-hui

„Show-ul dinamic, interactiv și atractiv pe care-l propune echipa mea va combina diverse instrumente gazetărești: talk-show-ul relaxat, reportajele de călătorie, concursurile dotate cu premii, interacțiunea pe Facebook și Skype cu românii de pe glob, cooking show-ul, momentele artistice și, nu în ultimul rând, umorul - care va însoți călătoriile noastre de joi seara”, spune gazda emisiunii, Marina Almăşan.

Nu uitaţi, puteţi fi la curent cu peripeţiile echipei Hai-hui dacă accesaţi pagina de Facebook a emisiunii.

***
Emisiunea poate fi urmărită și pe
TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

22:00 Educatia la putere

Sezon Nou

* Emisiunea „Educatia la putere” revine în cel de-al doilea sezon cu editii în premieră, de luni până joi, la TVR 2 șsi online pe TVR+. De la ora 22.00 (fiecare editie putând fi urmărită în reluare a doua zi, cu începere de la ora 16:00), realizatoarea Monica Ghiurco șsi echipa ei vă invită să urmăriti analize șsi dezbateri având ca subiect educatia, în multiplele ei forme. Vor fi abordate cele mai importante probleme ale sistemului românesc de învătământ șsi, implicit, ale societătii, cu oameni dedicati scolii si educatiei, profesori, părinti si elevi. Din noul sezon, dezbaterile șsi interviurile din cadrul emisiunii „Educatia la putere” vor alcătui o platformă interactivă pentru toti cei implicati, direct sau indirect, în procesul de educatie: profesori, elevi, familie, societate civilă șsi autorităti.

Realizator si moderator: Monica Ghiurco

Producător: Aimée D'Albon

Regizor artistic: Vitalie Lupascu

Jurnalisti: Antoanela De Cecco si Monica Colceriu.

23:30 Hudson şi Rex (R)

Serial * Hudson şi Rex (Hudson & Rex-Canada, 2019-2023)

*Episodul 41

Regia: Felipe Rodriguez, Alison Reid

Cu: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard, Justin Kelly

*Serial poliţist, aventuri. Detectivul Charlie Hudson se întoarce în oraşul său natal din Canada, St John's, unde îşi face un prieten de nădejde: câinele poliţist Rex, a cărui soartă era neclară după moartea fostei sale partenere, ucisă de un infractor periculos. De-a lungul investigaţiilor, Hudson se poate bizui pe sprijinul colegilor săi criminalişti şi pe Donovan, şeful departamentului de poliţie, dar niciun caz nu poate fi rezolvat fără inteligenţa şi "nasul" imbatabil ale simpaticului Rex.

Redactori: Corina Feleagă, Laura Bălan, Bogdan Stănescu, Anca Radu, Gabriela Onea

(Reluare)
 
Cum se câștigă trofeul SuperBlog după 11 ani de „antrenament”

„N-am reușit să obțin acest trofeu mai devreme pentru că mi-a luat ceva timp să învăț să fiu disciplinat”, declară Bogdan Dărădan, ...

Gala Premiilor Marii Loji Naționale din România, în direct la TVR

TVR 2 transmite în direct de la Ateneul Român vineri, de la ora 18:30, Gala Premiilor Marii Loji Naționale din România. Festivitatea decernării ...

Dacă doriți să revedeți... soprana Eugenia Moldoveanu vine la

"Pentru mine, a cânta este tot ceea ce mă putea bucura şi împlini", spune soprana Eugenia Moldoveanu, invitata Danielei Zeca Buzura la "Mic ...

 

#tvr2